Soc, pa kako si ti posesivna u vezi ?
Mobitel sam uzela kao primjer , jer je danas postao najlaksi nacin kontrole osobe u vezi ; naravno prije doba mobitela i interneta je bilo teze "pratiti" osobu sa kojom smo u vezi/braku
Moderator: Krokodil Behko

Soc, pa kako si ti posesivna u vezi ?
Ja sam i posesivna i ljubomorna i nenormalna kad se zaljubimVenera wrote: 03 Aug 2020, 11:05 Da li ste posesivni ili ljubomroni u vezi/braku ?
Da li , opravdano ili neopravdano kontrolirate , npr. mbitel svoje drage ?![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A jesi li muskaracMerlin246 wrote: 03 Aug 2020, 11:23Ja sam i posesivna i ljubomorna i nenormalna kad se zaljubimVenera wrote: 03 Aug 2020, 11:05 Da li ste posesivni ili ljubomroni u vezi/braku ?
![]()
Kontroliram ako mi nesto postane precudno, ne mogu si pomoci to je jace od mene![]()

nisam ni ja ravnodusnaMerlin246 wrote: 03 Aug 2020, 11:23Ja sam i posesivna i ljubomorna i nenormalna kad se zaljubimVenera wrote: 03 Aug 2020, 11:05 Da li ste posesivni ili ljubomroni u vezi/braku ?
![]()
Kontroliram ako mi nesto postane precudno, ne mogu si pomoci to je jace od mene![]()

Ti si stvarno naivna osobaVenera wrote: 03 Aug 2020, 11:20 Mobitel sam uzela kao primjer , jer je danas postao najlaksi nacin kontrole osobe u vezi

Zar se ne kupa u tuš kabinituzlak1212 wrote: 03 Aug 2020, 01:54 Nije muka, al ne svidja mi se to... Mozemo se skidat i u tus kabini![]()

Sto si ti pukla na socrata a nikad ga nisi vidila, lik lagano moze muciti mačiće bit psihopata sociopata, alchamerovac.

Jok, jokVenera wrote: 03 Aug 2020, 11:05 Da li ste posesivni ili ljubomroni u vezi/braku ?

Ni ja.

Jesmo samo nam jos fale prave žene

Ja preferiram one s oblinama, a eto tebi te prave
Nisam, odakle ti to bolanMutevelija wrote: 03 Aug 2020, 12:51Sto si ti pukla na socrata a nikad ga nisi vidila, lik lagano moze muciti mačiće bit psihopata sociopata, alchamerovac.

pa jbt.. dosta mi belaja sto sam sebe moram pratiti i kontrolisati. gdje sam sta sam s kim sam i sta sve trebam. Jos njoj da vodim evidenciju.. Pa nisam joj tata

Pa to. Bjeri bolan, bezze svoju glavu zamarati

Ma jesi pukla, pa ja ne znas kakav je.Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 13:23Nisam, odakle ti to bolanMutevelija wrote: 03 Aug 2020, 12:51
Sto si ti pukla na socrata a nikad ga nisi vidila, lik lagano moze muciti mačiće bit psihopata sociopata, alchamerovac.![]()
Mozda je i ruzan il ima 200 kila![]()