BRAVO DEVOJKO !!!!!
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
25 godina su u ovoj zemlji ološi i dušmani na vlasti, generacije propadaju, a ni tračak svetla sa kraja tunela, u koji mo uleteli, se ne nazire, kako to da država koja ima najplodniju ravnicu u Evropi, Bogom danu Šumadiju za stočarstvo, imala je i industriju, imala je školstvo i ozbiljne fakultete, imalas je dva jaka sportska kluba, imala je kulturu, pozorište, film.... danas ima samo lopove kriminalce prevarante i opajdare....drugrankovic wrote:j... se i ti brankovicu i ne diraj mi u zemlju

za te lopove ko je kriv?ZMAJ wrote:25 godina su u ovoj zemlji ološi i dušmani na vlasti, generacije propadaju, a ni tračak svetla sa kraja tunela, u koji mo uleteli, se ne nazire, kako to da država koja ima najplodniju ravnicu u Evropi, Bogom danu Šumadiju za stočarstvo, imala je i industriju, imala je školstvo i ozbiljne fakultete, imalas je dva jaka sportska kluba, imala je kulturu, pozorište, film.... danas ima samo lopove kriminalce prevarante i opajdare....drugrankovic wrote:j... se i ti brankovicu i ne diraj mi u zemlju
niko ne spori talente sa ovih prostora, mene je strah jer ni na vidiku nema nekoga ko će okrenuti list. Sve se ista ološ vrti po vladi i skupšini samo Kurte i Murte...narod... ni ne izlazi više na izbore... nisam bio od 2.000. i ne znam kad ću ići ponovo, a ni da li ću ikada više ići.drugrankovic wrote:za te lopove ko je kriv?ZMAJ wrote:25 godina su u ovoj zemlji ološi i dušmani na vlasti, generacije propadaju, a ni tračak svetla sa kraja tunela, u koji mo uleteli, se ne nazire, kako to da država koja ima najplodniju ravnicu u Evropi, Bogom danu Šumadiju za stočarstvo, imala je i industriju, imala je školstvo i ozbiljne fakultete, imalas je dva jaka sportska kluba, imala je kulturu, pozorište, film.... danas ima samo lopove kriminalce prevarante i opajdare....drugrankovic wrote:j... se i ti brankovicu i ne diraj mi u zemlju
vlast je ogledalo naroda
zemlja je zemlja, a narod se mjenja i prolazi...
i ne dorbi, i dalje ona ima sampione poput djokovica ivanovic lejdi, vaterpolsita mladih svetskih fudbalera prvaka, kosarkasa, atleticarke spanovic, mladih humanih cestitih ljudi u svim oblastima... i dalje daje sampione a tako mala...
oja zemlja je i region sfrj , dje je nataknut isti lopovluk, zapadna tranziciona prica...
prodaj dupe jebes drugog... nek je tebe dobro...
ali zemlja i dalje daje... radjaju majke sampione i radjace... nece ovo niko unistit...
da mohr i u drugom kosovskom boju bjeshe brankovica, u liku onih koji su po zapadu molili za jos jace bombardovanje da se prije slomi srbija...
a njeni sinovi su je i tad branili... bilo brankovica, bice , ali bice i sinova...
ti sinovi su za vrjeme bombardovanja branili zemlju... svaki je metar otadzbina, zastava prikane moj...
i sta ja to pogresno kazem? jesam ja i zemlja krivi za lopove? za kurve pune plastike u guicama i napucenim usnama?
do ljudi je dakle jasno...
a ova sto ovako prica je samo drobljenje, i nek se jebe i ona i svako ko mi dirne zemlju ... malo je napacena pa je jos treba i vredjat

sa revolucijom samo napraviš mjesta za nove lopove, imali ste u srbiji revoluciju, onu pravu, 2000, ako se ne varam, pa danas isti qracdrugrankovic wrote:revolucija druze
dignuti se, ne pricati samo
dignuti se , slozno
lako je to reći...iza svake revolucije je stajao nečiji kapital...treba je osmisliti pokrenuti privući što veću masu ljudi, a sve to košta...Nije Đinđić poklonio Kostiću 3 šećerane i nekoliko kombinata jer ga je voleo , nego jer mu onaj finansiraio kampanju...a posle opet sve plati narod... moraju se kod nas pojaviti neki novi klinci...drugrankovic wrote:revolucija druze
dignuti se, ne pricati samo
dignuti se , slozno

kad je vanjski neprijatelj lakše se udružimo, a sjebo i dalje nas jebe unutrašnjidrugrankovic wrote:niko nije placao masu 1941
27. mart??? I te kako Englezi jesu pokretače...masu niko nikada i ne plaća.drugrankovic wrote:niko nije placao masu 1941
Unutrašnjeg napravi spoljni...nisu Srbi, Hrvati, Slovenci i Bosanci razjebali Jugoslaviju, već spoljne sile...komunist wrote:kad je vanjski neprijatelj lakše se udružimo, a sjebo i dalje nas jebe unutrašnjidrugrankovic wrote:niko nije placao masu 1941

jesu pomagali oni tu puno, bez daljneg, al meni iznad glave ipak nisu leteli avijoni alianse nato, več oni, za koje je i moj stari odvajao od plazeZMAJ wrote:Unutrašnjeg napravi spoljni...nisu Srbi, Hrvati, Slovenci i Bosanci razjebali Jugoslaviju, već spoljne sile...komunist wrote:kad je vanjski neprijatelj lakše se udružimo, a sjebo i dalje nas jebe unutrašnjidrugrankovic wrote:niko nije placao masu 1941

I ja rado idem kod njih u posjetu, zanimljiv narod, najbolji su za provod, hranu, piče, zabavu, film, muziku i pizdarijufruit wrote:Pet godina zivota provedenih u Srbiji je jedan period koji svrstavam među najljepše u svom životu...sada se i bojim otići u Srbiju u nekom strahu da mi ne pokvari one lijepe uspomene...
Znam da ću uskoro to morati poželio sam i Beograda i Panceva i Obrenovca i nekih dragih ljudi koje sam tamo poznavao.
Rat je ostavio trag,i ono što nam je Srbija uradila...ali..
Ameri su napravili Bin Ladena pa ga bombardovali posle....Sloba je bio direktor BEO banke u Njujorku a ne u Moskvi... ne jede se joškec sve što leti...i nije Sloba naredio migovima da lete po SLOkomunist wrote:jesu pomagali oni tu puno, bez daljneg, al meni iznad glave ipak nisu leteli avijoni alianse nato, več oni, za koje je i moj stari odvajao od plazeZMAJ wrote:Unutrašnjeg napravi spoljni...nisu Srbi, Hrvati, Slovenci i Bosanci razjebali Jugoslaviju, već spoljne sile...komunist wrote:kad je vanjski neprijatelj lakše se udružimo, a sjebo i dalje nas jebe unutrašnjidrugrankovic wrote:niko nije placao masu 1941