Alan ford je drugo, to je citava filozofijaHAVANA wrote: 15 Jan 2021, 20:05 Eno, alan ford. Skola prava. I baltazar. Frajer od govana pitu napravi.
Treba ga uvest djeci za lektiru
Moderator: spacebound

Alan ford je drugo, to je citava filozofijaHAVANA wrote: 15 Jan 2021, 20:05 Eno, alan ford. Skola prava. I baltazar. Frajer od govana pitu napravi.

Joj, ja u sanskom mostu tako naso, frajer ba imo sve i jedan broj zlatne serije i lunov magnus stripa, i to sve fino slozeno.insomnia wrote: 15 Jan 2021, 20:12 A zanimljivo da ni u Italiji nije napravio vecinuspjwh nego u jugi
Joj u ratu ovi moji obilazili napustene srpske stanove.Nadje jaran kolekciju Alan Forda. E jest se i citalo

Ja naso 60 dana uzicke republike i krila franje kluzaFuddo wrote: 15 Jan 2021, 20:16Joj, ja u sanskom mostu tako naso, frajer ba imo sve i jedan broj zlatne serije i lunov magnus stripa, i to sve fino slozeno.insomnia wrote: 15 Jan 2021, 20:12 A zanimljivo da ni u Italiji nije napravio vecinuspjwh nego u jugi
Joj u ratu ovi moji obilazili napustene srpske stanove.Nadje jaran kolekciju Alan Forda. E jest se i citalo
15 dana ja nisam izvirio nidje
Gruha okolo, nema sta ne bije
Niko nikud, prvo romani

Umjesto da si trazio ima li slanine ili slicno, ti romane cito.

Ma ko je tu ublehu jos cito

Ama Bukovina dobra. Izvantjelesno iskustvo

Prava rijec bi bila preobukli

Meni je ipak prioritet bio ostati ziv,

Tad vec nismo bili gladni.

I to usmrdjeli oboje.