Stvarno dobar chichpi
Ja mislio neka frustrirana vedrana rudan
Aauu, sto bih se zajebo
Moderators: spacebound, Duminjo
Stvarno dobar chichpi
Sad su meni neke stvari jasne…..
Ja sam NazifKai wrote: 14 Mar 2023, 13:00Rambo je rambo a ko si ti..?Naseef Mushroom wrote: 14 Mar 2023, 05:12
Rambo je obični ublehaš. Najveća šuplja mu je ona ko ima primanje do 300 eura njemu je tema nacionalizam a svima preko 300 eura je tema putovanje i hrana.![]()
Ma nije manijak..
Pa jest genije za naivne.Bosnia_Nord wrote: 14 Mar 2023, 14:06On kad ovo izgovori odmah pljušte komentari "koji genije"Naseef Mushroom wrote: 14 Mar 2023, 05:12
Rambo je obični ublehaš. Najveća šuplja mu je ona ko ima primanje do 300 eura njemu je tema nacionalizam a svima preko 300 eura je tema putovanje i hrana.![]()
![]()
Nema šta, baš pametno.„Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi“
Draža je bio blag, interesantan, izuzetno obrazovan, hrabar i veoma cenjen čovek. Nije bio ni nalik zločincu kakvim ga smatraju.
Pošto je ovaj u svakom filmu iskakao iz paštete siguran sam da mu je plata bila veća od 300 eura."Ne mogu da mislim ništa dovoljno suvislo jer ja nemam te podatke, ja ne znam šta se tamo dešavalo, ne znam ko je izdavao naređenja i ko je koga mučio, streljao i svakojake gadosti pravio. Znam da Nevesinjci, moji dragi i pošteni ljudi, koji su za vrijeme rata branili svoje domove, kažu da je Ratko Mladić za njih jedan ozbiljan vojnik i jedna časna vojnička figura. To su ljudi koji su bili po rovovima. Samo ih citiram", rekao je Glogovac.
S druge strane, istakao je da postoje razni snimci i svjedočanstva o zločinima.
"Gledali smo snimke, vidjeli smo svašta, vidjeli smo da su tu neki ljudi i djeca ubijani, klinci u pubertetu. Svakakvih je tu bilo zločina, postoje razna svjedočanstva. Međutim, užasna i gadna igra se javlja oko toga da li je to genocid jer treba 6.000 žrtava da bi bio, pa ajde sad navlači i te cifre. To je tek gnusna i ružna igra. Ali to što nije genocid, ne opravdava nekoga od ostalih zločina koji su počinjeni", rekao je glumac.
Glogovac je dodao da je Haški tribunal pristrasan jer su za zločine osuđeni samo Srbi.
Pa svakim danom sretnem najmanje 20 žena koje bih rado plesnuo ali jedno je šta mislim i na tome i ostaje a drugo je to stvarno uraditi. Neka je i tog perverznjaka stigla karma (što bi rekli budisti za siromašne)
Eto vidis ti s cim ja deveram.Odma moje pocnu stipat.
Ma ja se zajebajem, nisam ni ja nikad ni jednu zenu plesnuo niti ista uradio..Naseef Mushroom wrote: 14 Mar 2023, 16:35Pa svakim danom sretnem najmanje 20 žena koje bih rado plesnuo ali jedno je šta mislim i na tome i ostaje a drugo je to stvarno uraditi. Neka je i tog perverznjaka stigla karma (što bi rekli budisti za siromašne)
Pa od tud sto nam je rekaoMatan wrote: 14 Mar 2023, 16:52Ma ja se zajebajem, nisam ni ja nikad ni jednu zenu plesnuo niti ista uradio..Naseef Mushroom wrote: 14 Mar 2023, 16:35
Pa svakim danom sretnem najmanje 20 žena koje bih rado plesnuo ali jedno je šta mislim i na tome i ostaje a drugo je to stvarno uraditi. Neka je i tog perverznjaka stigla karma (što bi rekli budisti za siromašne)
odkud znamo sta je tacno bilo..
meni je ovo tema za zezanciju..
niti sam njegov fan a nju ne poznam uopce...
tako da ..
Ma svi u toj industriji su isti..
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 7 guests