Ne mora znaciti..MarlboroGold wrote: 30 Jan 2021, 18:37 Udruženi zločinački poduhvat je vezan za ratove i ratne sudove.
zlocini mogu biti razni..
Moderator: Krokodil Behko

Ne mora znaciti..MarlboroGold wrote: 30 Jan 2021, 18:37 Udruženi zločinački poduhvat je vezan za ratove i ratne sudove.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne tribas se bolan meni pravdatanimals wrote: 30 Jan 2021, 18:36Sad i ti..vila wrote: 30 Jan 2021, 18:31
Pa vec nas i nazivate uzpeovci
Sve bez razlike
Pa cak i animalsa koji se silno trudi dokazati da on nije taj hrvat
A jadan jos nije skuzio da mu upiranje prastom prema mrskim hercegovcima nece pomoci da i njega svrstaju u uzpeovce cim ijednom rijecju da naslutiti da je hrvat
Cak sto vise
Uopce se ne libite i dadujovica prozivati a on ne da nije nacionalista nego cak naginje i na ljevicara (dado..dado..crni dado)
Znaci isto vam je
Herceg bosna nosi sa sobom i tu presudu za uzp...opravdano
Ali isto tako je i njeno osnovanje bilo opravdano i vazno za hrvatski narod
Ja cu navijat za svoje uvik..svidalo se to tebi ili ne
nisu meni Hercegovci mrski..
cuj, mrski mi Hercegovci..
ma nitko mi nije mrzak, samo pokusavam razumijeti mrznju na ovim prostorima i ne ide mi nikako..
Ja sam rodjen slucajno tu gdje sam rodjen..
i tolerantan sam do neba..
svi dobri ljdudi su mi dragi..
pa drazi mi je onaj da ga nazovem, covjekj iz Afrike, crne boje koze, koji je tako uljudan i fin, nego sto
moji jebeni zemljaka iz BIH, koji su idioti..
bilo da su Srbi, Hrvati ili Bosnjaci..

Pa koga su to osudili za uzp, a da ja najvijam za njega?vila wrote: 30 Jan 2021, 18:38Pa eto takoFuddo wrote: 30 Jan 2021, 18:35
Kako ovo ima smisla?
Hercegbosna nosi za presudu za uzp, opravdano.
I onda, ja cu navijati za svoje uvik, svidjalo se to nekom ili ne svidjalo?
Ja ne znam je li ti ovo lapsus, ali ti na jedan ruzan nacin porucujes, poklali vas, ne poklali, boli me qratz, ja cu za njih navijat.
I kako da sad nadjemo ljubav, seksibadi, srceTa?
Et, kako?![]()
Klali su i nas ,i zatvarali u logore i protjerivali pa ti opet navijas za koga?
I boli te k.... jelde jer eto to su radili pojedinci?
Ljubav,seksibadi,srceta su na drugoj temi
![]()

Nemoj se previše sikirati. Ako ne pripadaš jednoumlju često budeš okarakterisan kao UZP-ovac, četnik, komunista i slično. To je jednostavno nivo komunikacije određenih forumaša.vila wrote: 30 Jan 2021, 18:31Pa vec nas i nazivate uzpeovciNaseef Mushroom wrote: 30 Jan 2021, 18:01
Jesu ali kako ćemo nazvati onaj dio Hrvata koji podržavaju tu ideologiju i koji bi sutra da zarati navijali da ta strana pobjedi?
Nije sa srpske strane ni Draško Stanivuković bio u ratu pa nije zaslužio komplimente zbog svog stava.
Sve bez razlike
Hiljadu puta sam pročitao "Ograđujem se od zločina Praljka i ostalih ali podržavam ideju herceg-bosne" ali to ne mijenja cinjenicu da se i dalje podržava zločin jer ako podržavaš borbu 90ih za jedno etnički čistu teritoriju u državi koja do 1992. nije skoro nigdje bila etnički čista to znači da se podržava etničko čišćenje u cilju dobijanja te teritorije a etničko čišćenje je zločin.vila wrote: 30 Jan 2021, 18:31Pa vec nas i nazivate uzpeovciNaseef Mushroom wrote: 30 Jan 2021, 18:01
Jesu ali kako ćemo nazvati onaj dio Hrvata koji podržavaju tu ideologiju i koji bi sutra da zarati navijali da ta strana pobjedi?
Nije sa srpske strane ni Draško Stanivuković bio u ratu pa nije zaslužio komplimente zbog svog stava.
Sve bez razlike
A jadan jos nije skuzio da mu upiranje prastom prema mrskim hercegovcima nece pomoci da i njega svrstaju u uzpeovce cim ijednom rijecju da naslutiti da je hrvat
Cak sto vise
Uopce se ne libite i dadujovica prozivati a on ne da nije nacionalista nego cak naginje i na ljevicara (dado..dado..crni dado)
Znaci isto vam je
Herceg bosna nosi sa sobom i tu presudu za uzp...opravdano
Ali isto tako je i njeno osnovanje bilo opravdano i vazno za hrvatski narod
Ja cu navijat za svoje uvik..svidalo se to tebi ili ne
A ako nije uzp ..onda zlocini ne smetaju?Fuddo wrote: 30 Jan 2021, 18:41Pa koga su to osudili za uzp, a da ja najvijam za njega?vila wrote: 30 Jan 2021, 18:38
Pa eto tako
Klali su i nas ,i zatvarali u logore i protjerivali pa ti opet navijas za koga?
I boli te k.... jelde jer eto to su radili pojedinci?
Ljubav,seksibadi,srceta su na drugoj temi
![]()

Mislim da nisi u pravu.dadojović wrote: 30 Jan 2021, 18:22 EU sudstvo je jasno definiralo što je uzp. Koliko vidim dosta ljudi u BiH ne zna da se za gospodarski kriminal može dobiti uzp optužnica. Obično se podiže u slučaju šverca drogom, oružjem, cigaretama ali i za izvlačenje novca iz firmi, pogotovo državnih.
Pokvarena ti je tastatura, fali ti pola slova.vila wrote: 30 Jan 2021, 18:40Ne tribas se bolan meni pravdatanimals wrote: 30 Jan 2021, 18:36
Sad i ti..
nisu meni Hercegovci mrski..
cuj, mrski mi Hercegovci..
ma nitko mi nije mrzak, samo pokusavam razumijeti mrznju na ovim prostorima i ne ide mi nikako..
Ja sam rodjen slucajno tu gdje sam rodjen..
i tolerantan sam do neba..
svi dobri ljdudi su mi dragi..
pa drazi mi je onaj da ga nazovem, covjekj iz Afrike, crne boje koze, koji je tako uljudan i fin, nego sto
moji jebeni zemljaka iz BIH, koji su idioti..
bilo da su Srbi, Hrvati ili Bosnjaci..
Sve te ja razumin![]()

Pa bilo je, al nije uzp, i ne navijam za njih bilo da su okarakterisani kao uzp ili pojedinacni zlocini.

Fali ili nedostaje..

U pravu si. I ja sam pogrjesioMarlboroGold wrote: 30 Jan 2021, 18:44Mislim da nisi u pravu.dadojović wrote: 30 Jan 2021, 18:22 EU sudstvo je jasno definiralo što je uzp. Koliko vidim dosta ljudi u BiH ne zna da se za gospodarski kriminal može dobiti uzp optužnica. Obično se podiže u slučaju šverca drogom, oružjem, cigaretama ali i za izvlačenje novca iz firmi, pogotovo državnih.
Što se tiče UZP-a, a kad je u pitanju međunarodno pravo, on vuče korijene iz Commonwealtha i engleskih zakona kad se trebala kolektivna krivica definisati po nekim događajima u prošlosti. Međutim danas je njegova primjena isključivo vezana za ratne sudove, a mislim da je tako od WW2 pa do danas.
Ali eto ako griješim volio bih vidjeti neki link ili slično.

Ovo je neko namjerno sjebo,animals wrote: 30 Jan 2021, 19:27 Taman kad smo naostrili orudja, pokvari se forum i sjeba nam ceif..![]()

Jedini se ti ne svadjas sam mnom..

Komso, samo posteno, pa ko ga kome zaklaMfa

Ih, i ja bi sam s vilom.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest