Daleka rodica sad poslala txt msg, sin joj ima neko sudjenje i rade ko neku peticiju, pa me zamolila da napisem o njemu nesto lijepo i da prilozim moje contact info.
Napisat cu. Sreca pa jos nije Ramazan.
Im ex pitali smo za tebe. Kako si?
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Dobro veče djevojko!!!IM_ex wrote:Pozdrav! Dobro vece, forumasi! nakon nesto duzeg odsustva
Svakom 'vako kazeUsername wrote:Kao da si juce bila
Drugi put odsustvuj duze
cc ...rethna wrote:Kojim dobrom?

Fala bogu, neki mi glavu probiše, pitajući za tebe na "Gdje su?"IM_ex wrote:Pozdrav! Dobro vece, forumasi! nakon nesto duzeg odsustva
Ljudi, stigla nova poruka - da napisem za svakog ukucana po jedno pismonavika wrote:Sad vec imam i sto da kazem a i cim da glavu razbijam
Daleka rodica sad poslala txt msg, sin joj ima neko sudjenje i rade ko neku peticiju, pa me zamolila da napisem o njemu nesto lijepo i da prilozim moje contact info.
To samo zbog toga "Fala Bogu", jel?Krokodil Behko wrote:Fala bogu, neki mi glavu probiše, pitajući za tebe na "Gdje su?"IM_ex wrote:Pozdrav! Dobro vece, forumasi! nakon nesto duzeg odsustva
navika wrote:Ljudi, stigla nova poruka - da napisem za svakog ukucana po jedno pismonavika wrote:Sad vec imam i sto da kazem a i cim da glavu razbijam
![]()
Pravit cu se da mi nije ni dosla..

PotpisujemSocrates wrote:Izgleda da iritiras medicinske sestre by default.

navika wrote:Ljudi, stigla nova poruka - da napisem za svakog ukucana po jedno pismonavika wrote:Sad vec imam i sto da kazem a i cim da glavu razbijam
![]()
Pravit cu se da mi nije ni dosla..