Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25263 times
- Been thanked: 25690 times
- Status: Offline
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13895 times
- Been thanked: 22848 times
Re: Republikanci/Donald Trump
Ovo nisu istine
Onaj izraelski krmak drljavi, truNp zaspo
Onaj izraelski krmak drljavi, truNp zaspo

Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
ovaj je gluplji nego izgleda..time i opasniji za sve normalne ljude.
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 623 times
- Been thanked: 955 times
Ja se s njim slazem da ne valja imati debele cinovnike, niko ne bi volio ratovst za generala koji ne moze na treci sprat bez lifta
Al da je razlog bad look i appearance to ne razumijem, da je ostao na PT-u bilo bi dovoljno
Al da je razlog bad look i appearance to ne razumijem, da je ostao na PT-u bilo bi dovoljno
- ironman
- sirius
I ovaj gore Stewartov video..
Ono kad sam citao kako se pise o nekom gradjanskom ratu e sukobima..prije kazem,nisam mogao skontat nikako ko bi to mogao biti,koje bi to dvije strane bile.
I sad u ovom videu,kolika polarizacija na crvene i plave te koliko insistiranje na tome jel manijak koji je ubijao crveni ili plavi umjesto da zajedno rade na sprecavanju toga jer kao sto i Jon rece nije samo u SAD tolika podijeljenost izmedju politika ali samo u SAD ima tako puno tih ubijanja..
A umjesto gasenja pozara tamo se radi na dodatnom ocrnjivanju i upiranju prsta u protivnika i navlacenja da je taj ludjak koji pocini zlocin iz suprotnog tabora.
Ovo gore za ovog idiota ministra..kad glupom tj nekompetentnom covjeku das posao koji on ne zna raditi on ce taj posao pokusati pretvoriti u ono sto zna raditi..sta zna..nasminkat se prije pocetka emisije koju vodi na tv..e to je upravo to.
Umjesto price o globalnoj situaciji i polozaju SAD on prica o pretilim admiralima
Ono kad sam citao kako se pise o nekom gradjanskom ratu e sukobima..prije kazem,nisam mogao skontat nikako ko bi to mogao biti,koje bi to dvije strane bile.
I sad u ovom videu,kolika polarizacija na crvene i plave te koliko insistiranje na tome jel manijak koji je ubijao crveni ili plavi umjesto da zajedno rade na sprecavanju toga jer kao sto i Jon rece nije samo u SAD tolika podijeljenost izmedju politika ali samo u SAD ima tako puno tih ubijanja..
A umjesto gasenja pozara tamo se radi na dodatnom ocrnjivanju i upiranju prsta u protivnika i navlacenja da je taj ludjak koji pocini zlocin iz suprotnog tabora.
Ovo gore za ovog idiota ministra..kad glupom tj nekompetentnom covjeku das posao koji on ne zna raditi on ce taj posao pokusati pretvoriti u ono sto zna raditi..sta zna..nasminkat se prije pocetka emisije koju vodi na tv..e to je upravo to.
Umjesto price o globalnoj situaciji i polozaju SAD on prica o pretilim admiralima

dream of spring...
- ironman
- sirius
Znaci pozoves sve one koji nose vidokorangirane cinove.Cak i one koji se nalaze na "aktivnim" podrucjima svijeta.
Saberes ih u jedan veliki centar.
Razlog za to bi mogao biti nadolazeca apokalipsa ili sta znam izvjesni ww3 nuklearnog potencijala.
A onda.
Drzim im govor o tome da su poredebeli ili nose bradu ili koji je vec klinac u nastrano poremecenim MAGA glavurdama.
I na sve to im kazes da budu spremni na rat unutar SAD protiv vlastitog naroda.
Bgm..neutralno kad se gleda..ovo kao da je orkestrirano od strane najvecih hejtera SAD i onih koji zele da vide SAD na koljenima..kao da su mracnjaci nekako nastimali narandzi a on okupio svo smece koje je mogao okupiti i dai im vlast u ruke ..
Saberes ih u jedan veliki centar.
Razlog za to bi mogao biti nadolazeca apokalipsa ili sta znam izvjesni ww3 nuklearnog potencijala.
A onda.
Drzim im govor o tome da su poredebeli ili nose bradu ili koji je vec klinac u nastrano poremecenim MAGA glavurdama.
I na sve to im kazes da budu spremni na rat unutar SAD protiv vlastitog naroda.
Bgm..neutralno kad se gleda..ovo kao da je orkestrirano od strane najvecih hejtera SAD i onih koji zele da vide SAD na koljenima..kao da su mracnjaci nekako nastimali narandzi a on okupio svo smece koje je mogao okupiti i dai im vlast u ruke ..
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Obraca se generalima amerucke vojske
Nema tu sta, ovi njegovi sto ga huskaju su odlucili da udju u gradjanski rat, gotovo je to
Nema tu sta, ovi njegovi sto ga huskaju su odlucili da udju u gradjanski rat, gotovo je to
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Reakcija i njihove face sve govore
Valjda se budu drzali zakletve
Valjda se budu drzali zakletve
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
a stoka koja je glasala za ovog necijeg pijuna..pa jel stoka skontala..imal barem djelic goveda da im je doslo iz guzice u glavu sta su napravili.
Il samo vicu maga i dzizus krajst..
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Neki su skontali, samo je kasno.ironman wrote: 01 Oct 2025, 18:16 a stoka koja je glasala za ovog necijeg pijuna..pa jel stoka skontala..imal barem djelic goveda da im je doslo iz guzice u glavu sta su napravili.
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
I na kraju govora kad izreklamira vlastitu knjigu
Sunce ti poljubim dole u publici generali,admirali i oni odlikovani najvecim odlicjima i slusaju klovna kako ce on da ih nauci poslu..
Kako to plasticno prikazat..
Eto da ja okupim sve najbolje trenere fudbala i onda im kao predsjednik fudbala kazem,predebeli ste i zato niste dobri treneri,procitajte to u mojoj knjizi "kako smrsati"
Sta je sledece?
Iskreno se nadam da cemo gledat uzivo kako ovu bagru sa lisicama na ledjima odvode u kanalizaciju gdje im je i mjesto..

Sunce ti poljubim dole u publici generali,admirali i oni odlikovani najvecim odlicjima i slusaju klovna kako ce on da ih nauci poslu..
Kako to plasticno prikazat..
Eto da ja okupim sve najbolje trenere fudbala i onda im kao predsjednik fudbala kazem,predebeli ste i zato niste dobri treneri,procitajte to u mojoj knjizi "kako smrsati"

Sta je sledece?
Iskreno se nadam da cemo gledat uzivo kako ovu bagru sa lisicama na ledjima odvode u kanalizaciju gdje im je i mjesto..
dream of spring...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3884 times
- Been thanked: 2923 times
neznam za ove,tamo uspjeva ljekovito bilje ,pa nije se ni cudit
za one nase,iz JNA....gluplji bizona nevidjo nidje
tacno me bilo stid ko mi pamet soli ....
za one nase,iz JNA....gluplji bizona nevidjo nidje
tacno me bilo stid ko mi pamet soli ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4327 times
- Been thanked: 3253 times
Jes Hegset nabro djenerala, alal vera 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.