Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25686 times
Been thanked: 26219 times
Status: Offline

Re: Republikanci/Donald Trump

Post by ironman »

Naseef Mushroom wrote: 04 Oct 2025, 19:13
ironman wrote: 03 Oct 2025, 10:45 i sad afroamericka glumica na mjestu Snjeguljice i ne djeluje toliko strasno zar ne :D.
Sve ono sto je kao bilo lose taj woke ili sta vec se nalazilo ko mahana demokratama...
Gledaj budale koja kontrolise ,tj skupine budala koja ima kontrolu nad nuklearnim kodovima..
Ministar rata koji je jos u februaru vodio jutarnji program na Foxu..VP koji u slobodno vrijeme gura spolovilo u trosjed i predsjednik..sta vise rec za njeg :ooo
Ne treba to dvoje mješati. Borba protiv woke tj. prikazivanje golih muškaraca u dječijim knjigama, trans pedofila u dječijim vrtićima i muškaraca koji pišaju i presvlače se goli u prostorijama gdje su djevojčice treba i dalje postojati. Žalosno je samo što smo došli do te tačke da je to jedina alternativa Trumpu tj. to zlo sa pedofilima se danas tretira kao manje zlo.

Trebamo se radije pitati zašto alternativa ludoj Trump Amerika nije više Amerika koja je postojala 1980-2000ih već ova današnja kretenska perverzna Amerika za vrijeme Bidena.
ja ne znam o kakvim knjigama ti pricas..bgm ne znam..
I ko prica o tome..
Ja kad znam da sam porazen u argumentovanoj diskusiji priznam to,,nikakav problem.
Svi vi koji u trumpu vidite bilo sta osim pedofila i budale koja nema pojma sta radi ste slijepi pored ociju..
A ta prica prica o strasnom wokeu i te budalastine koje si nabrojao...to je i dovelo do toga da ti nuklearne kodove SAD u rukama imaju pedofil,yebac trosjeda i novinar jutarnjeg programa..jer ste uspjeli slagat ljudima da je alternativa trumpu to gore nabrojano.
A vidimo danas sta ste uradili..ja o trumpu pricam isto jos od prvog mandata.
Kakav woke i kakve pm...
dream of spring...
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 681 times
Been thanked: 1058 times
Status: Online

Post by tuzlak1212 »

vi i dalje mislite da Trump donosi sve ove odluke
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14016 times
Been thanked: 23263 times

Post by Fuddo »

tuzlak1212 wrote: 04 Oct 2025, 21:22 vi i dalje mislite da Trump donosi sve ove odluke
On je bio samo dovoljno lud i bezobrazan da se stavi u sluzbu ovog zla koje je uzjahalo.
Nazalost, ima i podrsku mase, a masa je vazda bila samo za hljeba i igara, ako je upres u ludilo, pa bice ludilo.
Dozvolite da se obratimo
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4074 times
Been thanked: 3733 times

Post by Naseef Mushroom »

ironman wrote: 04 Oct 2025, 21:21
Naseef Mushroom wrote: 04 Oct 2025, 19:13

Ne treba to dvoje mješati. Borba protiv woke tj. prikazivanje golih muškaraca u dječijim knjigama, trans pedofila u dječijim vrtićima i muškaraca koji pišaju i presvlače se goli u prostorijama gdje su djevojčice treba i dalje postojati. Žalosno je samo što smo došli do te tačke da je to jedina alternativa Trumpu tj. to zlo sa pedofilima se danas tretira kao manje zlo.

Trebamo se radije pitati zašto alternativa ludoj Trump Amerika nije više Amerika koja je postojala 1980-2000ih već ova današnja kretenska perverzna Amerika za vrijeme Bidena.
ja ne znam o kakvim knjigama ti pricas..bgm ne znam..
I ko prica o tome..
Ja kad znam da sam porazen u argumentovanoj diskusiji priznam to,,nikakav problem.
Svi vi koji u trumpu vidite bilo sta osim pedofila i budale koja nema pojma sta radi ste slijepi pored ociju..
A ta prica prica o strasnom wokeu i te budalastine koje si nabrojao...to je i dovelo do toga da ti nuklearne kodove SAD u rukama imaju pedofil,yebac trosjeda i novinar jutarnjeg programa..jer ste uspjeli slagat ljudima da je alternativa trumpu to gore nabrojano.
A vidimo danas sta ste uradili..ja o trumpu pricam isto jos od prvog mandata.
Kakav woke i kakve pm...
Budimo iskreni, alternativa Trumpu nije ni Clintonova ni Obamina ni Reaganova Amerika već Amerika puna seksualnih nakaza. Ja samo pitam kako je do toga došlo da alternativa tom narandžastom majmunu nije ona Amerika za vrijeme predsjednika koje sam nabrojao.

Znači ili Trump ili 500 spolova, gdje je nestala ona treća Amerika?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22189 times
Been thanked: 20272 times

Post by Masamune »

Koliko god da wokeizam uništava američko društvo još više ga uništava blentavi Trump sa svojim šamanima u kabinetu.

Valjda bi ljudi trebali birati manje zlo. Međutim, oni su ga i doveli na vlast i tu gorku pilulu su morali popiti, tako da bi trebali biti mudriji i pametniji sljedeći put.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Masamune wrote: 05 Oct 2025, 05:21 Koliko god da wokeizam uništava američko društvo još više ga uništava blentavi Trump sa svojim šamanima u kabinetu.

Valjda bi ljudi trebali birati manje zlo. Međutim, oni su ga i doveli na vlast i tu gorku pilulu su morali popiti, tako da bi trebali biti mudriji i pametniji sljedeći put.
Ali kako smo došli do tačke da se mira birati manje zlo umjesto da se bira između dobra i zla?
Nije ni Amerika za vrijeme Obame ili Clintona bila divna vezano za stvari unutar države, ali se bar tada kada bi se pojavio protikandidat poput Trumpa ne bi govorilo o manjem zlu jer bi izbor bio jasan.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Naseef Mushroom wrote: 05 Oct 2025, 05:34
Masamune wrote: 05 Oct 2025, 05:21 Koliko god da wokeizam uništava američko društvo još više ga uništava blentavi Trump sa svojim šamanima u kabinetu.

Ali kako smo došli do tačke da se mira birati manje zlo umjesto da se bira između dobra i zla?
Nije ni Amerika za vrijeme Obame ili Clintona bila divna vezano za stvari unutar države, ali se bar tada kada bi se pojavio protikandidat poput Trumpa ne bi govorilo o manjem zlu jer bi izbor bio jasan.
Tu moraju sami pronaći odgovor na ove šamane. Ja bih im u 10-20 rečenica kratko objasnio šta trebaju uraditi oni na lijevom spektru i problem zvani Trump bi bio riješen.
Ali kad su to ideološka tocila jako teško je tu nešto ispraviti jer su se ugurali i institucionalno i vaninstitucionalno u sve pore američkog društva, a sad jedu vlastita govna koja su izasrali. To ako ih ne otrijezni gledaće oni Trumpa i likove poput njega još dugo vremena.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Inače, ni Trumpa iskreno ne podržavaju ni Republikanci, ali ovi drugi su im toliko prisjeli da su za njega mnogi jednostavno morali glasati.

Rado bi Republikanac opet vidio jednog Reagana i slične koji su 50 klasa iznad tog idiota.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Masamune wrote: 05 Oct 2025, 05:38
Naseef Mushroom wrote: 05 Oct 2025, 05:34

Tu moraju sami pronaći odgovor na ove šamane. Ja bih im u 10-20 rečenica kratko objasnio šta trebaju uraditi oni na lijevom spektru i problem zvani Trump bi bio riješen.
Ali kad su to ideološka tocila jako teško je tu nešto ispraviti jer su se ugurali i institucionalno i vaninstitucionalno u sve pore američkog društva, a sad jedu vlastita govna koja su izasrali. To ako ih ne otrijezni gledaće oni Trumpa i likove poput njega još dugo vremena.
Ma isti je problem i u Europi. Ne znam jesi li ikada pogledao aktuelne ljevičarske političare u Njemačkoj, sve smotanije od smotanijeg sa woke kulturom koji nemaju pojma o životu običnih građana.

I ovdje se postavlja isto pitanje kao kod Reagana u Americi. Zašto alternativa AFD-u nije Njemačka kao za vrijeme Helmuta Kohla, već se i tu bira manje zlo?
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Riječima Stephena Fry-a koji je i sam ljevičar - ne valja ni kad ljevica krene pogrešnim putem. To je krenulo prvo od političke korektnosti, a sve ovo danas je produkt toga kod i oko njih.
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 681 times
Been thanked: 1058 times
Status: Online

Post by tuzlak1212 »

Ma joj Obama je bio popularan cool guy, koji haman pa skoro nista ekonomski nije svijetu donio, koji je razvalio Libiju, cinio genocide po Pakistanu ganjajuci Al Kaidu, dopustio razvaljivanje Sirije, skinuo Bin Ladena al skoro svi ucesnici su imali nesrece neke i nije smio nista Putinu 2014

I dali mu Nobela za mir :oo
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

En, hoce da metnu bizona na pare
I to one gvozdene sto se u fliper mecu
Dozvolite da se obratimo
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

dream of spring...
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Pogodise popa u glavu
Nes ti nama tu pozivati na mir, razligu
Dozvolite da se obratimo
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Ooopsss

Izletio sta spremaju pa se onda kofol ukocio
Dozvolite da se obratimo
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Fuddo wrote: 08 Oct 2025, 16:15 Ooopsss

Izletio sta spremaju pa se onda kofol ukocio
zakova celo..
al valjda se zakletva polaze na Ustav a ne predsjedniku...
dream of spring...
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Ono kad su rekli Sadam ima oruzje masovnog unistenja..e na to me podsjeca ovo.
Direktor FBI-a Kash Patel rekao je za Fox News da je u Chicagu aktivno "110.000 članova bandi" nakon posjete gradu u utorak.
Trumpova administracija rasporedila je stotine vojnika Nacionalne garde u Chicago, potez za koji tvrde da je potreban za iskorjenjivanje kriminala. Patelova izjava da u gradu postoji "110.000 članova bandi" vjerovatno ima za cilj izgraditi podršku za raspoređivanje, iako direktor FBI-a nije Fox Newsu dao svoj izvor.
dream of spring...
klanac23
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 2 times
Been thanked: 49 times

Post by klanac23 »

sto se tice cikaga upravu je. zivio sam tamo 6 mjeseci preselio u nj. kad sam odveo dijete uskolu tamo vise obezbjedjenja nego ucitelja. a clanovi gengova ti hodaju po balkonu a ti ne smijes izaci, na ulaznim vratima sam imao 3 brave i 2 katanca,.
a ovo sto sere oko vasinkton dc je obicna laz.
nije majmun kriv sto je od njega nastao tramp
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

ma tebi je svaki nebijelac djelovo ko kriminalac :D.
dream of spring...
klanac23
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 2 times
Been thanked: 49 times

Post by klanac23 »

naprotiv svi su bili bjelci
nije majmun kriv sto je od njega nastao tramp
Post Reply