HvalaLavlje_srce wrote:spacebound wrote:Naravno, ni mene se tamo nece nagledati, na njihovu srecu
![]()
Super ti je ona zadnja na poremecenim.

Moderator: VIP
HvalaLavlje_srce wrote:spacebound wrote:Naravno, ni mene se tamo nece nagledati, na njihovu srecu
![]()
Super ti je ona zadnja na poremecenim.
ko je drugi da mu usta razvalimLavlje_srce wrote:Dva lika mi danas izjavise ljubav. Nije los dan.
Jest...promoviram svoje fotke, da frendovi vide sto radim...samo kod mene unatoc predrasudama o instagramu nema na fotkama mene, nego motivi koje okidam...brda, sume, jezero, životinje, oblaci, ponesto ulicne fotografije i tako to...Username wrote:Instagram je iskljucivo za licnu promociju
Dobra stvar za djecu
Ne bih se složila ..... Isto kao na FB imaš svega, a pratiš ono što te zanima, postaš ono što ti želiš.Lavlje_srce wrote:I meni nesto naumpade neki dan. To se svodi na selfije bez granica?spacebound wrote:Napokon sam poklekla pred Instagramom![]()
1.90 je visok. Ne znam hosh smjet'?Hannibal wrote:ko je drugi da mu usta razvalim
Samo si mi ti u zivotu falio.Hannibal wrote:lavlje hoces da otvorimo zajednicki profil??
Nemam ba pojma o tome. Usla sam na to cudo dva puta u zivotu.Chloe wrote:Ne bih se složila ..... Isto kao na FB imaš svega, a pratiš ono što te zanima, postaš ono što ti želiš.
hahaa pa koliko puta moram rec da sam ja dva metra visokLavlje_srce wrote:1.90 je visok. Ne znam hosh smjet'?Hannibal wrote:ko je drugi da mu usta razvalim![]()
Samo si mi ti u zivotu falio.Hannibal wrote:lavlje hoces da otvorimo zajednicki profil??
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests