Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
- Status: Offline
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 244 times
- Been thanked: 156 times
Re: Republikanci/Donald Trump
Ma ja u DC samo 100 ubista a od prvog Januara do prvog Augusta.klanac23 wrote: 08 Oct 2025, 17:36 sto se tice cikaga upravu je. zivio sam tamo 6 mjeseci preselio u nj. kad sam odveo dijete uskolu tamo vise obezbjedjenja nego ucitelja. a clanovi gengova ti hodaju po balkonu a ti ne smijes izaci, na ulaznim vratima sam imao 3 brave i 2 katanca,.
a ovo sto sere oko vasinkton dc je obicna laz.
Ljepota ziva
- rocko
- Inventar foruma

Jos kad to bilo istina za kauc a ne lazi Demokrata a voditelj zavrsio Princeton I magistrirao na Harvard I bio 10 godina oficir.ironman wrote: 04 Oct 2025, 21:21ja ne znam o kakvim knjigama ti pricas..bgm ne znam..Naseef Mushroom wrote: 04 Oct 2025, 19:13
Ne treba to dvoje mješati. Borba protiv woke tj. prikazivanje golih muškaraca u dječijim knjigama, trans pedofila u dječijim vrtićima i muškaraca koji pišaju i presvlače se goli u prostorijama gdje su djevojčice treba i dalje postojati. Žalosno je samo što smo došli do te tačke da je to jedina alternativa Trumpu tj. to zlo sa pedofilima se danas tretira kao manje zlo.
Trebamo se radije pitati zašto alternativa ludoj Trump Amerika nije više Amerika koja je postojala 1980-2000ih već ova današnja kretenska perverzna Amerika za vrijeme Bidena.
I ko prica o tome..
Ja kad znam da sam porazen u argumentovanoj diskusiji priznam to,,nikakav problem.
Svi vi koji u trumpu vidite bilo sta osim pedofila i budale koja nema pojma sta radi ste slijepi pored ociju..
A ta prica prica o strasnom wokeu i te budalastine koje si nabrojao...to je i dovelo do toga da ti nuklearne kodove SAD u rukama imaju pedofil,yebac trosjeda i novinar jutarnjeg programa..jer ste uspjeli slagat ljudima da je alternativa trumpu to gore nabrojano.
A vidimo danas sta ste uradili..ja o trumpu pricam isto jos od prvog mandata.
Kakav woke i kakve pm...
- rocko
- Inventar foruma

De ti objasni u 30-40 recenica narodu BiH da bolje glasaju.Masamune wrote: 05 Oct 2025, 05:38Tu moraju sami pronaći odgovor na ove šamane. Ja bih im u 10-20 rečenica kratko objasnio šta trebaju uraditi oni na lijevom spektru i problem zvani Trump bi bio riješen.Naseef Mushroom wrote: 05 Oct 2025, 05:34
Ali kako smo došli do tačke da se mira birati manje zlo umjesto da se bira između dobra i zla?
Nije ni Amerika za vrijeme Obame ili Clintona bila divna vezano za stvari unutar države, ali se bar tada kada bi se pojavio protikandidat poput Trumpa ne bi govorilo o manjem zlu jer bi izbor bio jasan.
Ali kad su to ideološka tocila jako teško je tu nešto ispraviti jer su se ugurali i institucionalno i vaninstitucionalno u sve pore američkog društva, a sad jedu vlastita govna koja su izasrali. To ako ih ne otrijezni gledaće oni Trumpa i likove poput njega još dugo vremena.
Americanc glasa novcanikom
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Charlie Kirka pogode u vrat, mrtav na licu mjesta, krv šprica svuda: Hell Yeah!

Nekog čojka paprena kuglica malo pogodi u glavu: Kakve životinje mogu to da urade?
Ok
Nekog čojka paprena kuglica malo pogodi u glavu: Kakve životinje mogu to da urade?
Ok
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Naseef Mushroom wrote: 08 Oct 2025, 20:33 Charlie Kirka pogode u vrat, mrtav na licu mjesta, krv šprica svuda: Hell Yeah!![]()
![]()
![]()
![]()
Ok![]()
Ništa novo i naučno sasm to dokazao prije tri i po godine.
Može Trump pobiti cijeli bliski istok, ali ti ćeš i dalje svršavati na njega, jelde?
Očito je u pitanju nešto što je u čovjeka dublje usađeno nego religija.
Pa pošto su ljudi bili religiozni već u pećinama . to nešto je životinja, pa tako da se ne možeš rugati tom rezonu, jer je tačan.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 762 times
- Been thanked: 1158 times
kazu neki da Charlie nije nikako mogao bit upucan kako su rekli sluzbeno i da je najvjerovatnije iz drona nekog upucan
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
Svakom ko je vidio ta sranja u zivotu je jasno da je ono sto se vidi na snimku izlazna rana.
Al nema smisla o tome, bar dok neko normalan ne preuzme te policijske i sudske agencije.
Al nema smisla o tome, bar dok neko normalan ne preuzme te policijske i sudske agencije.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Mislis "normalni" ko ekipa sto je za Bajdena auto penkalom potpisivala dokumente pomilovanja pa sad istraga koje to radio a ko je znao ? Sam Bajdo ih provalio kaje nisam ja to nikad potpisom.Fuddo wrote: 08 Oct 2025, 21:23 Svakom ko je vidio ta sranja u zivotu je jasno da je ono sto se vidi na snimku izlazna rana.
DOJ I FBI u pravim rukama
Last edited by rocko on 08 Oct 2025, 22:45, edited 1 time in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Alasalametrocko wrote: 08 Oct 2025, 22:17Mislis "normalni" ko ekipa sto je za Bajdena auto penkalom potpisivala dokumente i.omilovanja pa sad israga koje to radio a ko je znao ? Sam Bajdo ih provalio kaje nisam ja to nikad potpisom.Fuddo wrote: 08 Oct 2025, 21:23 Svakom ko je vidio ta sranja u zivotu je jasno da je ono sto se vidi na snimku izlazna rana.
DOJ I FBI u pravim rukama
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Fuddo kaje CNN narod podrzava Velikog Trumpa kaje sve spremni za Trump 2028
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

Znam istina boli.
Veliki Trump radi sve sto je obecao
Ukino ilegalnu imigraciju , unistava kriminala ekonomija ko zmaj iz tarifa smo.izvukli 300 milijardi prije bilo jedva 80 milijardi.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Dva Musafa pod glavu kad legnes, uci kulhuvalahu, ne idi na sastanke u taj kkk dje si se uclanio, i mozda ima nade.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Fuddo ovi moji ljubavi sloga oni tvoji trandzani ubijaju ljude sto drukcije misle upadaju u skole ubijaju djecu upadaju na svadbe dok ubijaju vicu free Palestine.a na svadbi od 300 ljudi 2 jevreja.Fuddo wrote: 08 Oct 2025, 22:54Dva Musafa pod glavu kad legnes, uci kulhuvalahu, ne idi na sastanke u taj kkk dje si se uclanio, i mozda ima nade.rocko wrote: 08 Oct 2025, 22:51
Znam istina boli.
Veliki Trump radi sve sto je obecao
Ukino ilegalnu imigraciju , unistava kriminala ekonomija ko zmaj iz tarifa smo.izvukli 300 milijardi prije bilo jedva 80 milijardi.
Bizi ti nama dok I ti nisi postao Fuada
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Tacno cu ti jedan dan kad me dobro ispizdis nazvat zenu i recu joj da te dobro namara. Samo ti izazivaj.rocko wrote: 08 Oct 2025, 23:00Fuddo ovi moji ljubavi sloga oni tvoji trandzani ubijaju ljude sto drukcije misle upadaju u skole ubijaju djecu upadaju na svadbe dok ubijaju vicu free Palestine.a na svadbi od 300 ljudi 2 jevreja.Fuddo wrote: 08 Oct 2025, 22:54
Dva Musafa pod glavu kad legnes, uci kulhuvalahu, ne idi na sastanke u taj kkk dje si se uclanio, i mozda ima nade.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Mojne to je okrutna I nehumana kaznaFuddo wrote: 08 Oct 2025, 23:02Tacno cu ti jedan dan kad me dobro ispizdis nazvat zenu i recu joj da te dobro namara. Samo ti izazivaj.rocko wrote: 08 Oct 2025, 23:00
Fuddo ovi moji ljubavi sloga oni tvoji trandzani ubijaju ljude sto drukcije misle upadaju u skole ubijaju djecu upadaju na svadbe dok ubijaju vicu free Palestine.a na svadbi od 300 ljudi 2 jevreja.
Vi liberali ste vazda nasilni , znam.po mojoj hanumi.
Kad se zakacim u kafani kazm sas vidjeti svog boga zovno Sam hanumu