Nemoj te se svađati ,nema tu ništa lijepog ,ne budite toksični i tvrda srca .
Opustite se i uživajte u ovom životu,mislite na lijepe stvari,budite podrška jedni drugima,ionako nas malo
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Danci wrote:Mislila sam da je ova tema za lijepe i pozitivne stvari,simpatične poruke koje nas mogu ojačati ,ohrabriti ,da nas vežu još više ..
Nemoj te se svađati ,nema tu ništa lijepog ,ne budite toksični i tvrda srca .
Opustite se i uživajte u ovom životu,mislite na lijepe stvari,budite podrška jedni drugima,ionako nas malo

..kud svi turci...tud i mali mujo......storm wrote:ok....nije loša ekipa na popisu....dapače
Postati će pitanje prestiža, nalaziti se na listi....ako niste gore....džaba ste na forumu....hanni vas ne zarezuje 2 % .....Pasaga wrote:..kud svi turci...tud i mali mujo......storm wrote:ok....nije loša ekipa na popisu....dapače
Znači treba da me sramota što nisam tamostorm wrote:Postati će pitanje prestiža, nalaziti se na listi....ako niste gore....džaba ste na forumu....hanni vas ne zarezuje 2 % .....Pasaga wrote:..kud svi turci...tud i mali mujo......storm wrote:ok....nije loša ekipa na popisu....dapače

budi ponosanNole wrote:Znači treba da me sramota što nisam tamostorm wrote:Postati će pitanje prestiža, nalaziti se na listi....ako niste gore....džaba ste na forumu....hanni vas ne zarezuje 2 % .....Pasaga wrote:..kud svi turci...tud i mali mujo......storm wrote:ok....nije loša ekipa na popisu....dapače![]()

Julka, polako djevojko.Julia-Klara wrote:Malo manje ogocenosti bih ti preporucila...
Za sta me sad optuzxujes?
Da se obracam samo tebi? Samo tebe "proganjam"?
De ziva bila sustavi,i ohani.
Niko te ne dira, a ti iznapada cijeli forum.
Zbog toga ti i rekoh , tj. pitah zasto si tu ako ti ne odgovara
Ljude s kojima "mozes" pricas, one s kojima ne mozes i ne pricas niti im se obracas. I rijesen problem.
Bice ti zivot ljepsi, vjeruj mi.

Ti pripazi da ti se ne omakne opet da počneš pisati kao žensko.greeneyes wrote:Jopet Biba pravo showove, što b' rek'o Ekrem Jevrić.

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests