Odlicno. Ne dam bakice za dukat
Hvala Vi. Ide kafa samo da karfiol skuham
Moderator: Krokodil Behko

Odlicno. Ne dam bakice za dukat

Zagorka wrote: 02 Dec 2021, 17:29Haman sam falila u koroni, ali izvukoh se.Krokodil Behko wrote: 02 Dec 2021, 17:25
Pa jes, al privremeni odlazak je mjesec-dva
Jes bardo? Sve udure?
Nije pitao smao Pašaga, ispitivali su svi, pa su odustali, nakon ovolikog vremena.
Vila je jedina, koja nikad nije pitala za tebe![]()
Svasta se promijenilo, izdesavalo, forum mi je povremeno naumpadao. Ti najvise.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa gdje si ti? Lijepo te vidjeti na forumu. :-)

Svi smo zivi. Ja zamalo od korone zaginuh al dobro je. Kisik i sve.Julia-Klara wrote: 02 Dec 2021, 17:49 Ma ja ko piSHCHa ... Kako ti? Porodica na okupu?
Pricaj zeno, sve me zanima
Neka te vala s nama, makar malo... Falila si![]()

Zagorka wrote: 02 Dec 2021, 18:03Svi smo zivi. Ja zamalo od korone zaginuh al dobro je. Kisik i sve.Julia-Klara wrote: 02 Dec 2021, 17:49 Ma ja ko piSHCHa ... Kako ti? Porodica na okupu?
Pricaj zeno, sve me zanima
Neka te vala s nama, makar malo... Falila si![]()
U BiH vise ne zivimo, firmu smo preselili u EU.
Djecak krenuo u školu. Prilično turbulentno je bilo.
To je ugrubo, ima jos popratnih situacija hejbet.
Guramo dalje. Ti jos u Pragu?

Ne znam tog Torenta, ali od Mute ocekivano.Krokodil Behko wrote: 02 Dec 2021, 18:05Zagorka wrote: 02 Dec 2021, 18:03
Svi smo zivi. Ja zamalo od korone zaginuh al dobro je. Kisik i sve.
U BiH vise ne zivimo, firmu smo preselili u EU.
Djecak krenuo u školu. Prilično turbulentno je bilo.
To je ugrubo, ima jos popratnih situacija hejbet.
Guramo dalje. Ti jos u Pragu?
Nemoj se rukovati s Rumom i Mutevelijom, oni su skupa s Taretom, na čelu forumskih antivaksera![]()

Zagorka wrote: 02 Dec 2021, 18:09Ne znam tog Torenta, ali od Mute ocekivano.Krokodil Behko wrote: 02 Dec 2021, 18:05
Nemoj se rukovati s Rumom i Mutevelijom, oni su skupa s Taretom, na čelu forumskih antivaksera![]()
Doduse i od Ruma, on samo vjeruje u droge i alaha i bijeli luk.

animals wrote: 02 Dec 2021, 17:49 Bas fino da se vracaju stare forumasice..
ne mislim na godine, vec one od prije..![]()

Znam za fufeta ali sam dugo mislila da je to fudo, pa onda da se uduplao, pa onda da je neki drugi forumas.Krokodil Behko wrote: 02 Dec 2021, 18:14Zagorka wrote: 02 Dec 2021, 18:09
Ne znam tog Torenta, ali od Mute ocekivano.
Doduse i od Ruma, on samo vjeruje u droge i alaha i bijeli luk.
Tare je bivši Fufe, ako ti i to išta znači. momak kršan i bogat, živi u njemačkoj, a traži ženu iz Turske.
Ko ti je kriv, što si se rodila u Bosni, pa propustila takvog deliju![]()

Koraci_u_noci wrote: 02 Dec 2021, 18:21 A sve govore ostrokondza, pf. Zena ovako na prvu djeluje za deset. Hajte sad ako smijete

Muškarci su dali ženama prava ako dođe vrijeme mogu im im opet oduzeti a da one tu ne mogu ništa uraditi apsolutno ništa.

A duša mojaKrokodil Behko wrote: 02 Dec 2021, 18:27Muškarci su dali ženama prava ako dođe vrijeme mogu im im opet oduzeti a da one tu ne mogu ništa uraditi apsolutno ništa.
viewtopic.php?f=65&t=31037&p=3084498&hi ... i#p3084498