Ne možeš biti u pravu ako ne glasaš za crvene kmere.
Ljevica u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Bego
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 1786 times
- Status: Offline
Re: Krezubi papci protiv FGR
Gledaj FGRovac što su se uzjogunili.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2911 times
- Been thanked: 24124 times
Ne mozes biti u pravu ako glasas za ovu pascad sto su nas doveli tu gdje jesmo. Niko ovde ne valja al pojam loseg, kriminalnog, korumpiranog, seljacine neotesane, nesposobne za bilo sta osim opljackati, obezvrijediti i zakomplikovati je na sda. Nema se tu sta pricati, to je jednostavno tako. Ja mislim da se i onaj alija u grobu okrece. Hemeroide od muke dobio. Ja bi volio da to nije tako. Ali jeste, jebaji ga. Volim bih svim srcem. Bas je volim. A ove seljacke postapalice, fol duhovite sarajlijica, fgr... To im i jeste maksimum a zna se od koga su i krenule. Ja sam sarajlijica i fgr. Sto, sta fali? j.... im rod i porod pogani i gladni. Gamad. Nanin mezar bi prodali za par hiljada.I po stoti put, da me ne bi nazif peglo. Sva moja mrznja potice od nevjerovatnog kriminala i talova sto sa svojim sto sa onim protiv kojih se satro bore. Jebe se meni i za boga, allaha, zelene, crvene, teget plave... Ja volim ovu zemlju vise od svih njih. A oni je popljackase filmski. Svi oni pobudale od para i vlasti. Samo daj jos i daj meni. Nema kraja.A za koga glasam to je sta mi se u odredjenom momentu ucini ko biva ok. Bar malo. Mada realno sve je to go qrac. Sta drugo, za ove nit sam kad, niti cu. Ruka bi mi se osuslila.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

Ko levat vazda istu foru popusim i sjebe mi se i noc i raspolozenje i sve. Jebo me otac i politika i stranke i rat.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24180 times
- Status: Online
Sto si levat?HAVANA wrote: 18 Jan 2021, 21:04 Ko levat vazda istu foru popusim i sjebe mi se i noc i raspolozenje i sve. Jebo me otac i politika i stranke i rat.
Sve je to bolan normalno,
Onaj ima svoj fazon, ti imas svoj fazon, pa ko kome zaklaMfa....sloboda izbora, demokratija.
Sam nek ne puca, pusti frulasa, lozi sa bezbjedne udaljenosti, isti cicolina
Dozvolite da se obratimo
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3945 times
- Been thanked: 7277 times
Dobro je, Havana je za gradjansku drzavu, kao i sto sam ja..
po uzoru na zapadne zemlje..
To sa HDZ, SDS ili SDA je nemoguce..
tu su se utrpali svi uhljebi i lopovi..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa Bosna je uredjena ko zapadne zemlje.animals wrote: 18 Jan 2021, 21:25 Dobro je, Havana je za gradjansku drzavu, kao i sto sam ja..
Imas parlamentarnu demokratiju, izbore, slobodu govora i pisane rijeci...
Sam sto se narod u svemu tome slabo snalazi jer nije naucio misliti, Tito za njega mislio decenijama, on sam viko jest tako jeee, ziviooooo...jbg, treba tu bruka generacija da sve legne na rudu. Ne ide to preko noci.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

Dje si fuddo, kako je ejmi, jel sta guzove skinula, jel bart krticu uhvatio...? Odo fim sa suprugom gledat. Pusa vam.Fuddo wrote: 18 Jan 2021, 21:16Sto si levat?HAVANA wrote: 18 Jan 2021, 21:04 Ko levat vazda istu foru popusim i sjebe mi se i noc i raspolozenje i sve. Jebo me otac i politika i stranke i rat.
Sve je to bolan normalno,
Onaj ima svoj fazon, ti imas svoj fazon, pa ko kome zaklaMfa....sloboda izbora, demokratija.
Sam nek ne puca, pusti frulasa, lozi sa bezbjedne udaljenosti, isti cicolina![]()
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ja ne znam što bi te iko peglao ili prozivao zbog toga?HAVANA wrote: 18 Jan 2021, 20:42 Ne mozes biti u pravu ako glasas za ovu pascad sto su nas doveli tu gdje jesmo. Niko ovde ne valja al pojam loseg, kriminalnog, korumpiranog, seljacine neotesane, nesposobne za bilo sta osim opljackati, obezvrijediti i zakomplikovati je na sda. Nema se tu sta pricati, to je jednostavno tako. Ja mislim da se i onaj alija u grobu okrece. Hemeroide od muke dobio. Ja bi volio da to nije tako. Ali jeste, jebaji ga. Volim bih svim srcem. Bas je volim. A ove seljacke postapalice, fol duhovite sarajlijica, fgr... To im i jeste maksimum a zna se od koga su i krenule. Ja sam sarajlijica i fgr. Sto, sta fali? j.... im rod i porod pogani i gladni. Gamad. Nanin mezar bi prodali za par hiljada.I po stoti put, da me ne bi nazif peglo. Sva moja mrznja potice od nevjerovatnog kriminala i talova sto sa svojim sto sa onim protiv kojih se satro bore. Jebe se meni i za boga, allaha, zelene, crvene, teget plave... Ja volim ovu zemlju vise od svih njih. A oni je popljackase filmski. Svi oni pobudale od para i vlasti. Samo daj jos i daj meni. Nema kraja.A za koga glasam to je sta mi se u odredjenom momentu ucini ko biva ok. Bar malo. Mada realno sve je to go qrac. Sta drugo, za ove nit sam kad, niti cu. Ruka bi mi se osuslila.
Ovo što pišeš nema veze sa FGRom nego sa poštenim građaninom koji želi normalno živjeti.
FGRovcu nije važno hoće li doći pošten čovjek umjesto Ajnadžića, važno je da je Srbin Srđan i to je dovoljno.
FGRovcu nije važno hoće li kulturni ljudi doći umjesto Prevljaka, on će iz inata forsirati onog bahatog, arogantnog, ludog Damira Nikšića.
FGR stranke neće sa bošnjačkom nacionalističkom lopovskom SDA jer imaju svoje principe i obraz ali nemaju problem se dogovarati sa SDS, HDZ i SNSDom.
FGR će radije provesti godine uvlačiti se onom poČetniku Drašku Stanivukoviću u anus radi bolje budućnosti nego provesti sat vremena sa školovanim, pametnim i kulturnim Mirsadom Hadžikadićem samo što je Bošnjak koji bi mogao spontano smisliti plan o budućnosti za sat vremena.
I još mnogo toga ali tog ne vidim bar u ovom komentaru.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
FGR - druga ili treca generacija odrasla u betenskim soliterima ufurana da su gospoda s asfalta, ne shvatajuci da je taj sistem betonske nacickanosti komunisticke arhitekture zapravo simbol ruznoce urbanog siromasnog stanovanja. Uzgred, nece se sjetiti da im je neki od pra pra takodje sljego u SarajVO. No, ufuranost je in. Nema veze sto nista pametno ni posteno nemaju da ponude, bitno je da misle da su bolji od ovih drugih.
SDA - s druge strane, jelte krezubi i sa urodjenom seljackom filozofijom. Prirodno inteligentni i snalazljivi da zejebu i rodjenu mater kad zatreba.
Jedni drugima preko potrebni da imaju usta upirat prstom.
A u biti, 5 deka razlike.
SDA - s druge strane, jelte krezubi i sa urodjenom seljackom filozofijom. Prirodno inteligentni i snalazljivi da zejebu i rodjenu mater kad zatreba.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 1231 times
- HAVANA
- Penzioner

Ja kako ovo skontah opet ispadam taj fgr.MunDzi wrote: 19 Jan 2021, 00:03 FGR - druga ili treca generacija odrasla u betenskim soliterima ufurana da su gospoda s asfalta, ne shvatajuci da je taj sistem betonske nacickanosti komunisticke arhitekture zapravo simbol ruznoce urbanog siromasnog stanovanja. Uzgred, nece se sjetiti da im je neki od pra pra takodje sljego u SarajVO. No, ufuranost je in. Nema veze sto nista pametno ni posteno nemaju da ponude, bitno je da misle da su bolji od ovih drugih.
Odrasto u vranicinim soliterima, divota. Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

Od ajnadzica i prevljaka je bolja i nailova mater kad bi dosla umjesto njih. A pogotovo srdjan. Damir ima svojih kvaliteta i multitalenat je frajer, svasta zna al kanaliso je sve to sasvim pogresno. Takvi vole da su u centru paznje i mogu pricat gluho bilo. Sjedio sam...Naseef Mushroom wrote: 18 Jan 2021, 23:26Ja ne znam što bi te iko peglao ili prozivao zbog toga?HAVANA wrote: 18 Jan 2021, 20:42 Ne mozes biti u pravu ako glasas za ovu pascad sto su nas doveli tu gdje jesmo. Niko ovde ne valja al pojam loseg, kriminalnog, korumpiranog, seljacine neotesane, nesposobne za bilo sta osim opljackati, obezvrijediti i zakomplikovati je na sda. Nema se tu sta pricati, to je jednostavno tako. Ja mislim da se i onaj alija u grobu okrece. Hemeroide od muke dobio. Ja bi volio da to nije tako. Ali jeste, jebaji ga. Volim bih svim srcem. Bas je volim. A ove seljacke postapalice, fol duhovite sarajlijica, fgr... To im i jeste maksimum a zna se od koga su i krenule. Ja sam sarajlijica i fgr. Sto, sta fali? j.... im rod i porod pogani i gladni. Gamad. Nanin mezar bi prodali za par hiljada.I po stoti put, da me ne bi nazif peglo. Sva moja mrznja potice od nevjerovatnog kriminala i talova sto sa svojim sto sa onim protiv kojih se satro bore. Jebe se meni i za boga, allaha, zelene, crvene, teget plave... Ja volim ovu zemlju vise od svih njih. A oni je popljackase filmski. Svi oni pobudale od para i vlasti. Samo daj jos i daj meni. Nema kraja.A za koga glasam to je sta mi se u odredjenom momentu ucini ko biva ok. Bar malo. Mada realno sve je to go qrac. Sta drugo, za ove nit sam kad, niti cu. Ruka bi mi se osuslila.
Ovo što pišeš nema veze sa FGRom nego sa poštenim građaninom koji želi normalno živjeti.
FGRovcu nije važno hoće li doći pošten čovjek umjesto Ajnadžića, važno je da je Srbin Srđan i to je dovoljno.
FGRovcu nije važno hoće li kulturni ljudi doći umjesto Prevljaka, on će iz inata forsirati onog bahatog, arogantnog, ludog Damira Nikšića.
FGR stranke neće sa bošnjačkom nacionalističkom lopovskom SDA jer imaju svoje principe i obraz ali nemaju problem se dogovarati sa SDS, HDZ i SNSDom.
FGR će radije provesti godine uvlačiti se onom poČetniku Drašku Stanivukoviću u anus radi bolje budućnosti nego provesti sat vremena sa školovanim, pametnim i kulturnim Mirsadom Hadžikadićem samo što je Bošnjak koji bi mogao spontano smisliti plan o budućnosti za sat vremena.
I još mnogo toga ali tog ne vidim bar u ovom komentaru.

how to find out computer screen size
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Dobro ba havano. Ne glumi nevinasce. Tebe politika ne zanima?
A crveniji si od ruza na nevjernim usnama.

Jos nam napadas zelene brudere.
Jes kradu. Svi kradu.
Ali barem ne izdaju drzavu ko crveni hermiti.
A crveniji si od ruza na nevjernim usnama.
Jos nam napadas zelene brudere.
Jes kradu. Svi kradu.
Ali barem ne izdaju drzavu ko crveni hermiti.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- HAVANA
- Penzioner

Zanima me ko i svakog covjeka a ne zanima u smislu da budem clan bilo kakve stranke, da radim bilo kakve poslove gdje je to uslov za posao. A da me zanima i da sam clan, da, bio bi crvendac. Blize mi je to sve skupa od ovog drugog. Al bezveze ja to tebi pricam, ti ionako doso da malo suknes, zakuhas... 
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Nebi ja ba. 
Nego znas ti dobro ove crvene na vlasti.
Oni se ne boje boga. Kod njih sve ide ispod stola.
Das' pametan vec bi nam nasao stelu. Neki biz. Neki tender da ulovimo.
Nego znas ti dobro ove crvene na vlasti.
Oni se ne boje boga. Kod njih sve ide ispod stola.
Das' pametan vec bi nam nasao stelu. Neki biz. Neki tender da ulovimo.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Bolje se ne bojati Boga nego biti kriminalac a ne izostavljati Boga iz usta. Kako god okreneš.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ja imam jednog Facebook prijatelja, živimo u mjestu gdje ima čovjek Boban, Srbin iz SDPa koji je na ovim izborima dobio solidan broj glasova i onda ovaj na Facebooku objavi status "Srđan novi nacelnik, e kad Boban postane naš gradonacelnik ond aćemo i mi biti evropski grad".HAVANA wrote: 19 Jan 2021, 08:08Od ajnadzica i prevljaka je bolja i nailova mater kad bi dosla umjesto njih. A pogotovo srdjan. Damir ima svojih kvaliteta i multitalenat je frajer, svasta zna al kanaliso je sve to sasvim pogresno. Takvi vole da su u centru paznje i mogu pricat gluho bilo. Sjedio sam...Naseef Mushroom wrote: 18 Jan 2021, 23:26
Ja ne znam što bi te iko peglao ili prozivao zbog toga?
I još mnogo toga ali tog ne vidim bar u ovom komentaru.Saradnju ne znam sto njima spocitavas kad se zna ko saradjuje vec godinama. Od potpisa do talova. Nije srdjan dodikovom sinu dao silne poslove garant. A ni bakirovoj cerki... A to su sitnice beznacajne kakvi su inace talovi.A hadzikadic bujrum. Pokazi sta znas i mozes. Tesko ce on sa bagrom. Cim si miran, tih, pristojan, obrazovan ovi te za dorucak spucaju. Mozda na duze staze. Nek proba sta promijeniti. Sretno mu. I njemu i svakom ko moze nesto promijeniti. Bosnjak, nebosnjak. Meni nebitno. Covjek ili necovjek, vrlo bitno.Nemoj da te uvlace u ovu mantru a nekad djeluje tako...
how to find out computer screen size
Znači njemu nije bitno hoće li doći Bošnjak, Hrvat, Srbin, Rom, pro-Bosanac koji će nešto pokrenuti da naše mjesto ppstane evropsko. Njemu je mjerilo evropskog grada da se zove Boban a ne Hasan.
A kad smo već kod Hadžikadiča, baš je se njegovoj finoći i kulturi od svih ljudi jedino rugao baš Damir Nikšić " Breaking News Hadžikadić otkrio Ameriku" kada je ukazao na nepravilnosti pred izbore u Mostaru.
A siguran sam da Nikšić zna svašta kao npr. živjeti toliko dugo od punicine penzije bez problema.
To za saradnju, jedno je što u ovakvom uredenju sa konst. narodima stranke sa najviše glasova iz svog naroda moraju sarađivati a drugo je da kao opozicija imaš luksuz da odbijaš saradnju i onda pružiš dovrovoljno ruku srpskim i hrvatskim nacionalističkim strankama.
A evo jedan citat i od mene, FGR ne mrzi samo pripadnike svog naroda, oni vole pripadnike tuđeg naroda koji mrze njegov narod, primjer Draško Stanivuković.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

HAVANA wrote: 19 Jan 2021, 08:21 Zanima me ko i svakog covjeka a ne zanima u smislu da budem clan bilo kakve stranke, da radim bilo kakve poslove gdje je to uslov za posao. A da me zanima i da sam clan, da, bio bi crvendac. Blize mi je to sve skupa od ovog drugog. Al bezveze ja to tebi pricam, ti ionako doso da malo suknes, zakuhas...![]()
Dozvolite da se obratimo