Ne smeta mi sekunde, kamaru stvari bih promijenila na sebi al visinu nikad, sve i kad bih mogla.
Jedini problem su neke prakticne stvari, kupovanje garderobe i dohvatanje stvari sa gornjih polica.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Da se ispravim, u ovim bioskopima novijeg datuma to nije slučaj a i na nekim koncertima se to može rešiti ako imaš takvog jednog pored sebe da mu se nakačiš na ramenimasrculence7 wrote: 27 Jan 2018, 01:25 Ne smetaju im ljudi koji se nađu ispred njih u bioskopu, pozorištu ili na koncertu![]()

spacebound wrote: 27 Jan 2018, 12:58 Ima jos jedna mana, ne mozete se lijepo ususkat ispod jorgana, uvijek vam noge vire
Ja se fino sva umotam, k'o sarmica![]()

Ima jorgana XXL... kad se pokrije nista ne virispacebound wrote: 27 Jan 2018, 14:36 Sumnjam da si 193 cm k'o moj cojk
Onda bi ti furalo i bilo hladno![]()

Ne das zeni ni da se tjesiČupava wrote: 25 Jan 2019, 08:13Ima jorgana XXL... kad se pokrije nista ne virispacebound wrote: 27 Jan 2018, 14:36 Sumnjam da si 193 cm k'o moj cojk
Onda bi ti furalo i bilo hladno![]()
![]()

Moja kćerka sva hepi čim naraste još koji centimetar.Sve mislim,možda joj smeta,sad je u osjetljivim godinama,ali nije