Veceras na CNN prenose govore Trumpa -krtikuju, bla ,bla i

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Hajde koji post unazad, jesam li lijepo rekao, kad se tehnološki giganti slože, sve se može.SPINERKA wrote:![]()
Veceras na CNN prenose govore Trumpa -krtikuju, bla ,bla iGosti u studiju -razni analiticari , savjetnici - Brane MUSLIMANE. Kazu , nije istina sta TRUMP GOVORI. VRLO MALI PROCENAT MUSLIMANA SU TERORISTI
nisam mogla vjerovati.
Do jucer su bili..
Nije jos doslo do koprporacija, i nije njihova uvijek odlucujuca. Zna i Trupm business, jako ce oni naci zajednicki interes. Nego li Sander koji bi samo --dijelio.Krokodil Behko wrote:Hajde koji post unazad, jesam li lijepo rekao, kad se tehnološki giganti slože, sve se može.SPINERKA wrote:![]()
Veceras na CNN prenose govore Trumpa -krtikuju, bla ,bla iGosti u studiju -razni analiticari , savjetnici - Brane MUSLIMANE. Kazu , nije istina sta TRUMP GOVORI. VRLO MALI PROCENAT MUSLIMANA SU TERORISTI
nisam mogla vjerovati.
Do jucer su bili..
Oni nikad ne bi podržali ni normalnijeg republikanca, a pogotovo ne ovog debila.
danas je za Trumpa jako bitan danSPINERKA wrote:Nije jos doslo do koprporacija, i nije njihova uvijek odlucujuca. Zna i Trupm business, jako ce oni naci zajednicki interes. Nego li Sander koji bi samo --dijelio.Krokodil Behko wrote:Hajde koji post unazad, jesam li lijepo rekao, kad se tehnološki giganti slože, sve se može.SPINERKA wrote:![]()
nisam mogla vjerovati.
Do jucer su bili..
Oni nikad ne bi podržali ni normalnijeg republikanca, a pogotovo ne ovog debila.
-Trump se sam investira (kaze od sebe je posudio 7 mill) za sada, kao i Sanders, koji koristi svoj novac.
I šta je to u poređenju sa 1000 milijardi dolara googlea i Applea?SPINERKA wrote:Nije jos doslo do koprporacija, i nije njihova uvijek odlucujuca. Zna i Trupm business, jako ce oni naci zajednicki interes. Nego li Sander koji bi samo --dijelio.Krokodil Behko wrote:Hajde koji post unazad, jesam li lijepo rekao, kad se tehnološki giganti slože, sve se može.SPINERKA wrote:![]()
nisam mogla vjerovati.
Do jucer su bili..
-Trump se sam investira (kaze od sebe je posudio 7 mill) za sada, kao i Sanders, koji koristi svoj novac.
1000 miliona je jedan billion. Po nasem, to je milijarda.Krokodil Behko wrote:I šta je to u poređenju sa 1000 milijardi dolara googlea i Applea?SPINERKA wrote:Nije jos doslo do koprporacija, i nije njihova uvijek odlucujuca. Zna i Trupm business, jako ce oni naci zajednicki interes. Nego li Sander koji bi samo --dijelio.Krokodil Behko wrote:Hajde koji post unazad, jesam li lijepo rekao, kad se tehnološki giganti slože, sve se može.SPINERKA wrote:![]()
nisam mogla vjerovati.
Do jucer su bili..
Zapravo, jel po američkom sistemu to 1000 milijardi ii 1000 biliona ili je to isto?
Neko je, tu na forumu, objašnjavao, ali ja sam to naravno zaboravio, pošto ja zaboravim sve što ima bilo kakvu vezu s matematikom.
Kako ide kod nas? Milion , milijarda, bilion bilijarda, trilion trilijarda....? Nešto mi sećanje iz matematike tako govori...storm wrote:Ameri ne koriste izraz milijarde, kao mi- nego oni kažu bilijoni.....zašto, neam pojma
a isto je-da...
Socrates wrote:Trump dobio sve osim Ohio - uzeo Florida, North Carolina i Illinois. Missouri će vjerovatno ići u ponovno prebrojavanje glasova.
Kasicheva pobjeda u Ohio može da znaci da niko neće skupiti potreban broj glasova do Republikanske Konvencije u julu, a tek onda ćemo vidjeti šta je cirkus.
Rubio se povukao iz trke razbijenog nosa. Hoće li njegovi glasovi nekome trebati? I Cruz i Trump mu se pomalo uvlače, jer se nadaju da će im dati podršku.
Hillary je danas pocistila sve, osim Missourija. I kod Demokrata će tamo biti ponovno brojanje glasova najvjerovatnije. Ona se već zahvalila Sandersu na učestvovanju i prebacuje zaoku u potpunosti na Trumpa.
j.... ti lap top nema ćirilicuKrokodil Behko wrote:Socrates wrote:Trump dobio sve osim Ohio - uzeo Florida, North Carolina i Illinois. Missouri će vjerovatno ići u ponovno prebrojavanje glasova.
Kasicheva pobjeda u Ohio može da znaci da niko neće skupiti potreban broj glasova do Republikanske Konvencije u julu, a tek onda ćemo vidjeti šta je cirkus.
Rubio se povukao iz trke razbijenog nosa. Hoće li njegovi glasovi nekome trebati? I Cruz i Trump mu se pomalo uvlače, jer se nadaju da će im dati podršku.
Hillary je danas pocistila sve, osim Missourija. I kod Demokrata će tamo biti ponovno brojanje glasova najvjerovatnije. Ona se već zahvalila Sandersu na učestvovanju i prebacuje zaoku u potpunosti na Trumpa.
Хиларииииииии :bubica
I ja baš čitam, Clintonka je najvjerovatnije demokratski kandidat.
Kažu da Sandersu treba čudo da bi preokrenuo situaciju. Ruku na srce, možda bi bilo bolje da je on pobijedio, jer nekako mi djeluje ozbiljnije i sposobnije, od Clintonke, ali nema veze.
Za razliku od Spinerke, ne mislim da će Trump pobijediti Clintonku, jer generalno republikanci su u banani, kako mi se čini.
Nole wrote:j.... ti lap top nema ćirilicuKrokodil Behko wrote:Socrates wrote:Trump dobio sve osim Ohio - uzeo Florida, North Carolina i Illinois. Missouri će vjerovatno ići u ponovno prebrojavanje glasova.
Kažu da Sandersu treba čudo da bi preokrenuo situaciju. Ruku na srce, možda bi bilo bolje da je on pobijedio, jer nekako mi djeluje ozbiljnije i sposobnije, od Clintonke, ali nema veze.
Za razliku od Spinerke, ne mislim da će Trump pobijediti Clintonku, jer generalno republikanci su u banani, kako mi se čini.![]()
![]()
TRAMPEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sin mi je diplomiirao na ajti ( to je ono kad ne znaš nešto na kompu pa kažeš ajtiKrokodil Behko wrote:Nole wrote:j.... ti lap top nema ćirilicuKrokodil Behko wrote:Socrates wrote:Trump dobio sve osim Ohio - uzeo Florida, North Carolina i Illinois. Missouri će vjerovatno ići u ponovno prebrojavanje glasova.
Za razliku od Spinerke, ne mislim da će Trump pobijediti Clintonku, jer generalno republikanci su u banani, kako mi se čini.![]()
![]()
TRAMPEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu ti je ćirilica
http://www.preslovljavanje.com/
The far-right leader of Serbia's Nationalist party — who's currently awaiting the verdict of a UN tribunal on whether he committed war crimes in Croatia and Bosnia and Herzegovina — wants to "make America great again."
In early January, Šešelj tweeted, "I call on brother Serbs who live in the USA to strongly support Republican Party candidate Donald Trump in the upcoming presidential elections."
He and Trump might not have a lot in common, but they share a disdain for Muslims. Šešelj has campaigned for a "Greater Serbia" that would roll Croatia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Kosovo and the Republic of Macedonia into one nation.
"If the Muslim fundamentalists don't like that, they can pack their bags and leave," he has said.