Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
John Cleese wrote: 28 Jul 2020, 23:46To je objavljeno davno, u ni sam ne znam kojem broju strip magazina Patak i u nevelikom tirazu - tesko ces to naci
Da, dosadna, a na momente i deprimirajuca, brate sestro
Oh, ah, u svakom postu mi zadas domacu zadacu. Patak?
A sto nije Patka?
S kog sazvjezdja si aterirao?
Bice bolje, mozda mlada rikne.
Sad sam joj produzila zivot, jesam Boga mi.
Ma vrag bi ga znao, to je onomad stampano, cini mi se, negdje u Slavoniji, u tirazu koga bi se postidile i kakve improvizirane skolske novine izvucene na sapirografu - stampa doduse nije bila tako losa
Lavlje_srce wrote: 28 Jul 2020, 23:59
Johne, dabili Johne, imas li te stripove da nam skeniras na forum pretty please? (razmislja kako da se pretvori u Juliu ili Blink Once)
Nazalost ne.
I meni je to doslo u ruke posve slucajno - sacuvao sam, naime, kolekciju stripova starijem bratu dobrog prijatelja i nakon rata sam mu je i vratio, covjek maksuz doputovao zbog toga.
John Cleese wrote: 29 Jul 2020, 00:07Ma vrag bi ga znao, to je onomad stampano, cini mi se, negdje u Slavoniji, u tirazu koga bi se postidile i kakve improvizirane skolske novine izvucene na sapirografu - stampa doduse nije bila tako losa
Pronadjoh nesto o njemu. Napisao komediju Iz Kabula s ljubavlju.
John Cleese wrote: 29 Jul 2020, 00:07Ma vrag bi ga znao, to je onomad stampano, cini mi se, negdje u Slavoniji, u tirazu koga bi se postidile i kakve improvizirane skolske novine izvucene na sapirografu - stampa doduse nije bila tako losa
Pronadjoh nesto o njemu. Napisao komediju Iz Kabula s ljubavlju.
koteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Jul 2020, 05:39
Ako obucete nesto sexy i malo ga zavedete, svaki normalan ce vam dati. Doduse mozda cete morati i turu platiti
Ja vala neću, nema sile.
Et, ženama je slobodno da me testiraju i da vide šta je čelična volja
Ako obucete nesto sexy i malo ga zavedete, svaki normalan ce vam dati. Doduse mozda cete morati i turu platiti
Tura se podrazumijeva, da nas popusti trema.
Druga tura da se lakse nagovorimo, treca da se raspojasamo a cetvrta da budemo spremni za akciju.
Druga tura da se lakse nagovorimo, treca da se raspojasamo a cetvrta da budemo spremni za akciju.
Ja se obicno srusim tamo na drugoj turi.
Kada popusti djelovanje tih tura, sviđa li ti se ona tada isto, kao i kada si pod uticajem tura?
Ja se obicno srusim tamo na drugoj turi.
Kada popusti djelovanje tih tura, sviđa li ti se ona tada isto, kao i kada si pod uticajem tura?
Realno svaka je najljepsa kad se zadnja tura primi. Meni se tad i ako sam u muskom drustvu prividja da sjedim sa Monikama Beluci ... mnogo Monika oko mene ...
Realno svaka je najljepsa kad se zadnja tura primi. Meni se tad i ako sam u muskom drustvu prividja da sjedim sa Monikama Beluci ... mnogo Monika oko mene ...
Srecom ostanem na drugoj turi.
Zbog ovih priviđanja, a dok si tamo ne mrdaj ti od druge ture.