E sto me zaposli ne mogu ga naci
a nije sigurno.. suti imala sam jedan srecom kraci period u djetinjstvu kad sam samo narodnjake slusala. Ne bi me iznenadilo da tamo pise Miroslav Ilic npr.

E sto me zaposli ne mogu ga naci
A koji je to “bogataš” Rizzin otac?Sheval wrote: 04 Oct 2020, 15:11 Koju smo mi tragediju imali, i nakon rata.
Slušati ovu djecu bogataša.
A gotovo cijela scena u BiH, nakon rata, bila su ova djeca tajkuna i profitera.
7up, Mia Martina, Edwin Po, Rizzo Ruža, Selma Muhedinovic...
O tugo moja
Ako se bavi nečim drugim onda mu je to možda i pomoglo ali ako se bavi samo muzikom omda se i kao peder neće hljeba najestiVrag wrote: 25 Nov 2020, 16:35ma ko peder ce bolje prolaziti u posluNaseef Mushroom wrote: 25 Nov 2020, 16:02 Evo ga sa Lance Bass, članom N Sync, prvi član nekog boygroupa koji je priznao da je homosexualac (poslije onog rahmetlije iz Boyzone).
Vrana vrani oči ne vadi
![]()
Ja ne mogu slusat Cocu bez placa, jebtito.
Jah, jah, ne možeš nać', a tamo Šaban velikim slovima.
ma nekakav je organizatorNaseef Mushroom wrote: 25 Nov 2020, 16:52Ako se bavi nečim drugim onda mu je to možda i pomoglo ali ako se bavi samo muzikom omda se i kao peder neće hljeba najesti
Uslikacu njihov cd, imam orginal.Naseef Mushroom wrote: 25 Nov 2020, 16:51 Niko da pomene grupu Knockout. U ono doba super grupa sa 2 evergreen pjesme, pogotovo "Dani prolaze"
Sta je ovo Tito dragi?
Vjerovatno si mladji od 28 godina.greeneyes wrote: 25 Nov 2020, 17:22 Ja sam to sve slus'o, staaee?!
Sjecam se adzo rahmetli sjedi pred prodavnicom i pije, a mi djeca zasjednemo pored njega i on nam kaze-haj kae pjevajte mi, koliko pjesmi otpjevate toliko sladoleda/smokija dobijete. Ja vazda der'o po Nini Prsesu
A prvi narodnjak kojeg se sjecam je onaj od Keme "ranjeno je srce moje" mozda 2001/02 god.Nije se to tad slusalo, grdne rane