Kako liječite tugu?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Kako liječite tugu?
žestoko ( alkohol apsolutno zabranjen ali iznutra deveti krug pakla )
Habibti, ya nour el - ain... 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Sine slusaj mene,ja sam ti doktor za te...ljubavne probleme,sve sam ja to pros'o.
I sta mi fali? ma idi...Prvo se dobro isplaces,bas dobro,k'o dete.Onda pozoves
kuravu da ti dodje kuci...to nije problem,to mogu ja da ti sredim...nista sex samo prica.
A onda odes do apoteke,kupis ricinusovo ulje i dobro se iseres,onako dok ne izbacis sve iz creva.
Napunis kadu,skines se go,istrljas se sapunom...i opet se dobro isplaces.
I onda kreces sa deprozepamom.Dve tablete-jedan vinjak,dve tablete-jedan vinjak na svakih 6 sati.
Znaci,pijes-pisas,pijes-pisas...a...4 nedelje.I puno tecnosti,to je,to je stvarno vazno.
E...pete nedelje pocinje stvar da se lomi...ili se obesis ili nastavis dalje.
Ako resis da zivis,dva vinjaka-jedan deprozepam na svaka tri sata...na svaka...da.
I posle 15 godina ti bude bolje.
kuravu da ti dodje kuci...to nije problem,to mogu ja da ti sredim...nista sex samo prica.
A onda odes do apoteke,kupis ricinusovo ulje i dobro se iseres,onako dok ne izbacis sve iz creva.
I onda kreces sa deprozepamom.Dve tablete-jedan vinjak,dve tablete-jedan vinjak na svakih 6 sati.
Znaci,pijes-pisas,pijes-pisas...a...4 nedelje.I puno tecnosti,to je,to je stvarno vazno.
Ako resis da zivis,dva vinjaka-jedan deprozepam na svaka tri sata...na svaka...da.
Samo sabura
vecinom se zatvorim, muzika.....znam da je greska...ali jace od mene....najbolje biti sa dragim osobama...ali onda ipak znam da kada se vratim u svoj stan....opet se vrati onaj osjecaj...i tonem, tonem....
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14614 times
- Been thanked: 10102 times
greeneyes wrote:Sine slusaj mene,ja sam ti doktor za te...ljubavne probleme,sve sam ja to pros'o.
Petar Bozovic, u filmu "Cekaj me, ja sigurno necu doci" ...pokusavala naci scenu sad,ali nema, izbrisana haman sa jutubeta
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Ne sjecam se kad sam posljednji put imala razloga za tugu, bogu hvala, ali jesam imala razocarenje...nesto sto me potreslo duboko.Moze neko reci da je to dvoje isto...moze biti povezano ko prst i nokat ali opet nije nuzno da smo razocarani kad smo tuzni i obrnuto .I plakala sam 3 dana...samu sam sebe iznenadila, budila se i lijegala placuci...Kad me ponesu tako emocije onda otplacem ne samo trenutno razocarenje vec i sva ona manja nakupljena tokom godina. Uglavnom mi je pomoglo, oslobodila sam se pritiska, oprostila...druga zena nakon toga.
Placite ako vam se place. I nemojte nikad misliti da placate jer ste slabi...ne, vi placate jer ste predugo bili jaki.
Placite ako vam se place. I nemojte nikad misliti da placate jer ste slabi...ne, vi placate jer ste predugo bili jaki.
Alkohol je najučinkovitiji za tugu.
Neki će reći to je kratkoročno rješenje, no Charlie Sheen će replicirati - "nije ako ne prestaneš pit"
Neki će reći to je kratkoročno rješenje, no Charlie Sheen će replicirati - "nije ako ne prestaneš pit"
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9879 times
- Been thanked: 11680 times
mojper wrote:Alkohol je najučinkovitiji za tugu.![]()
Evo, reklamiraju po internetu stručni dvojac, za te stvari. Zovu se Smith and Weson.
Oni u čovjeku ubiju i tugu i sve ostalo
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Da, baš tako.Julia-Klara wrote:greeneyes wrote:Sine slusaj mene,ja sam ti doktor za te...ljubavne probleme,sve sam ja to pros'o.
I posle 15 godina ti bude bolje.![]()
Petar Bozovic, u filmu "Cekaj me, ja sigurno necu doci" ...pokusavala naci scenu sad,ali nema, izbrisana haman sa jutubeta
A nema te scene na youtube-tu i ja sma ej tražio, ioako je bila donedavno.
Samo sabura
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4407 times
- Been thanked: 3360 times
Lijecim tugu ili lovom (ne lôvom nego lóvom) ili bjesomucnim sexom.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Mika
- Osvježenje foruma

- Been thanked: 1 time
Nikako. Lazem i sebe i druge da mi nije nista. Druge vjerovatno bolje nego sebe.
I tako se to kupi i kupi,dok se ne nakupi i casa se prelije.
I onda "puknem" zbog neke glupe sitnice a ljudima oko mene nista nije jasno.
I tako se to kupi i kupi,dok se ne nakupi i casa se prelije.
I onda "puknem" zbog neke glupe sitnice a ljudima oko mene nista nije jasno.
Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Sta te je toliko ubilo storm?storm wrote:žestoko ( alkohol apsolutno zabranjen ali iznutra deveti krug pakla )
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Krokodil Behko wrote:mojper wrote:Alkohol je najučinkovitiji za tugu.![]()
Evo, reklamiraju po internetu stručni dvojac, za te stvari. Zovu se Smith and Weson.
Oni u čovjeku ubiju i tugu i sve ostalo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
cuj ...mojper......
ojjj...nicka......
ojjj...nicka......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19092 times
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
...i ja se pitam....
...golem nick......
...golem nick......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Tuga se ne lijeci vec se odtuguje.Depresija se lijeci.Vrijeme ne lijeci nista vec nam novi ugodni dogadzaji potiskuju one tuzne.Alkohol nkje nikoga izlijecio a za depru je poguban.Ja ne mogu plakati..Najradije budem sama i citam...ili radim nesto drugo sto volim...bitno samo da sam sama.Imam prijatelje s kojima mogu skoro o svemu razgovarati.Glazbu ne slusam.Meni ne biti tuzna ko reci -Dobar dan..hbga, navikne se...i sve prodze..
..e dam najvise volim sjesti na stepenice i 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
ovako kao sada..ukljucim komp...otvorim forum..pogledam nesto..podzem da napisem..odustanem...pjeva oliver dragojevic...i najradije bi plakala...ali ne ide...i sutra cu opet biti cijeli dan zauzeta..ali uvece....ali sreca proci ce.....nadam se uskoro.....

Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Šta faliPasaga wrote:cuj ...mojper......
ojjj...nicka......
Maja wrote:A sta to znaci.
Kao da svaki nick mora imat neko značenje?Pasaga wrote:...i ja se pitam....
...golem nick......
Evo ja liječim tugu gledajući nickove. Ovaj me podsjetio na slogan našeg zrakoplovstva: "Opereš MIG-a i zaradiš novce!" (opereš mi ga za novac)
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.