carobnjak_iz_voza wrote:Ne,nisam to rekao to si ti upravo izmislio..nije fino da lazes u svojim godinama.Donesi dokaz ako istinu govoris,laz je vrlo ruzna osobina.Da vidimo... Rekao si da ako u Bosni imamo obicaje da se tako trebamo ponasati??Stvarno zasto lazes?Pa danas svako zna elhamdullilah citati pa evo bujrum ko mi donese citat gdje sam ja to napisao pjeske cu otici odavde do Sarajva i nositi natpis "ja sam lazov",a dok ne donesu taj citat na tebi je taj natpis.Stas tako ti je to.Jel vidis koliko si ti vjest i tak to ?? da ponovim.. rekao si bosanski obicaji..
A to nikako ne mogu biti isto sto i arapski obicaji...Posto si sebe diskreditovao sasvim nepotrebno lazuci,na ovo nema potrebe ni odgovarati.Iz tebe govori mrznja prema islamu,Allah da ti se smilujeUsput.. nisi ti nikakav vjernik niti slobodar.. obicna usijana glava iz cistog reisovog racuna.. Da..daaaa.. iz racuna reisa kojeg ne volis.. On zeli da vi postojite zbog arapa.. Ako se predomisli,samoprstom mrdne ili .rdne ... nece vas biti nijednog..
Za razliku od tebe,on vrlo dobro zna koji su bosanski obicaji i ponasa se u skladu sa tim.. Vrlo dobro on to zna.. i zna da cemo ga yebati cim pretjera..
Nije laz u pitanju nego zamka.. ooooo..
Upravo ti odgovorih u prethodnom postu naivni stvore..
Sta ti trazis u ovoj drzavi kad ne priznajes niti njenu istoriju niti narod
niti obicaje?
I ko je sad diskreditovan???????????????????????
Da ponovim... Muslimani u Bosni obilaze dovista,koja su sveta mjesta i prije Islama bila.. I zar ztvarno vjerujes da ce sacica arapo-fanatika nesto promijeniti?
I ko je ispao da nema mozga????????????????
Ali iskreno reci

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)