...ja mislim, da si ti ovdje,pobrkala pojmove!Julia-Klara wrote:camargue wrote:pi.da umjesto pi.ka..to su dvije razlicite stvari
...radi se o dva sloveta(Z i C) ...C kao,ciciban!

...ja mislim, da si ti ovdje,pobrkala pojmove!Julia-Klara wrote:camargue wrote:pi.da umjesto pi.ka..to su dvije razlicite stvari

dacina_curica wrote:Nije ba Veco
Pi*ka je zenski spolni organ a pizda je karakterna osobina (ili opisna imenica ili statigajavecznam)

pa hajde bona Veco spasi me vec jednom..:d,doklem cu vise cekat?!.....ma,to je u redu,ja htjela da spasim bureka od nelagode,a uvalih,sebe!![]()

camargue wrote:pa hajde bona Veco spasi me vec jednom..:d,doklem cu vise cekat?!.....ma,to je u redu,ja htjela da spasim bureka od nelagode,a uvalih,sebe!![]()
![]()

ebo gatke,ja u to ne vjerujem...de ti da mi nesto drugo razbacimo...idi da ti se razbaci grah,sve ces doznati!![]()

camargue wrote:ebo gatke,ja u to ne vjerujem...de ti da mi nesto drugo razbacimo...idi da ti se razbaci grah,sve ces doznati!![]()
..

Guska?Maja wrote:Koka.

Kad se moj tata ženio, njegov amidža je bio "stari svat" u svatovima.Maja wrote:Mene tako nervira kad neko kaže kola umjesto auto. Kola su naprava koje vuku konji brate.
Druga riječ koja je popularna u hrvatskim medijima kad se priča o politici...rezovi.
Treće, na jednom forumu kad bi neko opisivao nekog forumaša obavezno bi ubacio izraz elokventna.
To mi je isto malo išlo na živce.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
a u sve mesne proizvode se mjesaRuana wrote:Konjsko meso