Baš nas je bilo samo četvoro?Del Boy wrote:kad se sjetim kad sam tek dosao na ovaj forum, bilo nas oko 4 aktivna clanaali bilo nam je super
Na forumu sam da malo opustim moždane vijuge ...
Moderator: Krokodil Behko

Baš nas je bilo samo četvoro?Del Boy wrote:kad se sjetim kad sam tek dosao na ovaj forum, bilo nas oko 4 aktivna clanaali bilo nam je super

bili smo ja , ti , Maja, Sanjar.Lutalica i Sanjarko..merylin wrote:Baš nas je bilo samo četvoro?Del Boy wrote:kad se sjetim kad sam tek dosao na ovaj forum, bilo nas oko 4 aktivna clanaali bilo nam je super
![]()
Na forumu sam da malo opustim moždane vijuge ...

Zaboravili liska sta li je sa njim:DDel Boy wrote:bili smo ja , ti , Maja, Sanjar.Lutalica i Sanjarko..merylin wrote:Baš nas je bilo samo četvoro?Del Boy wrote:kad se sjetim kad sam tek dosao na ovaj forum, bilo nas oko 4 aktivna clanaali bilo nam je super
![]()
Na forumu sam da malo opustim moždane vijuge ...Ne sjecam se da je iko vise bio

A što na sniste zvali.Del Boy wrote:kad se sjetim kad sam tek dosao na ovaj forum, bilo nas oko 4 aktivna clanaali bilo nam je super

Nismo vam znali adresufruit wrote:A što na sniste zvali.Del Boy wrote:kad se sjetim kad sam tek dosao na ovaj forum, bilo nas oko 4 aktivna clanaali bilo nam je super

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests