Frizure
Re: NOVI TREND Umjetne muške punđe postale hit
...mozda je mislila da je cevap...

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
- Inventar foruma
- Status: Offline
sis cevaplaganini wrote:...mozda je mislila da je cevap...![]()

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
..bolje i cevap u p.... nego kobasa na grani 

-
- Inventar foruma
kod nas kazu
kad i muha kokuzu uleti u gujicu dobro je...
kad i muha kokuzu uleti u gujicu dobro je...

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7854 times
- Been thanked: 18565 times
Ideja wrote:Primijetila sam da decki koji nose dreadlockse cesto nekako saviju ih u pundju, simpa su mi, odgovara im. A ove umjetne, sta ja znam, bas se pitam hoce li to decki stvarno poceti masovnije koristiti
Pa što da ne, uvijek je toga bilo, samo se oblik mijenjao kroz historiju

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Gradjanstvo je stanovnistvo u gradovima.laganini wrote:..sad mi je Sa kriterij gradjanstva
Gradjanstina na koju si mislio ovim jadnim pokusajem aluzije - je nesto drugo, sto ce tebi i slicnima ostati nepoznato.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Punđe na muškarcu su bljuvotine, bez obzira jesu li kupovne ili su si ih sami uzgojili
somehow I manage
..baš si to odlično definirala..Lavlje_srce wrote:Gradjanstvo je stanovnistvo u gradovima.laganini wrote:..sad mi je Sa kriterij gradjanstva
Gradjanstina na koju si mislio ovim jadnim pokusajem aluzije - je nesto drugo, sto ce tebi i slicnima ostati nepoznato.

Re: Frizure
koji osjećaj kad makaze prođu kroz kosu
Sad imam šiške
Sad imam šiške

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Slika ili se nije desiloIdeja wrote:koji osjećaj kad makaze prođu kroz kosu
Sad imam šiške
🐽
Hmm moram sad uslikati ali onda rezati da se nevide oči, pa obrazi, pa minđuše... ma ko će to 

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
storm wrote:Što se plemstva tiče i potomaka, nalazim jedinu neku poveznicu s dvorskim ludama

Ama bila pijandura i ludara..izađe iz bolnice tj. odvikavanja od alkohola i da proslavi izlazak - ode u ducan i kupi dvoguzu..dvolitru vina...
Moj ujak je bio jako bogat...moreplovac..sve su potrajbali...
A punđe i perike...Moj šef ozbiljno mislio periku nabaviti a meni izletilo da sta ce mu to..joj moj jezik...

Nije nabavio periku

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Daj meni, ja cu izrezatIdeja wrote:Hmm moram sad uslikati ali onda rezati da se nevide oči, pa obrazi, pa minđuše... ma ko će to
🐽
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Trendovi frizura za 2016. godinu

Kakve ćemo frizure nositi u toplijoj sezoni?
Siječanj je vrijeme kada planiramo što ćemo raditi u godini pred nama, organiziramo se i pregledavamo trendove koji nas očekuju.

Novu sezonu otvaramo s trendovima frizura koji nas očekuju u toplijoj sezoni. Ima tu svega pomalo i ništa što već ranije nismo vidjeli. Nosit će se uistinu svakakve frizure pa vjerujemo da će svaka pripadnica nježnijeg spola moći pronaći trend koji joj najviše odgovara s obzirom na dužinu i teksturu kose.

Što se tiče boja za kosu, izuzetno
će popularne biti vatreno crvena, platinasto plava, tamno smeđa te sve neprirodne boje za kosu, osobito pastelne nijanse.
Mi smo za vas izdvojili nekoliko trendova koji su nam se najviše dopali, a u nastavku pogledajte koji su to...
Pletenice
Jedan od vodećih trendova naredne sezone svakako će biti pletenice u svim oblicima.

Konjski rep
Popis trendova ne bi bio potpun bez konjskog repa a ove se sezone konjski rep nosi na sve moguće načine.

Prirodni look
Postoji li išta ljepše od prirodne frizure? Ležerna i jednostavna. Znači samo ostavite kosu onakvu kakva je jer upravo je to jedan od trendova koji nas očekuju naredno proljeće.

Valovi u kosi
Za sve okorjele romantičarke tu je trend valova u kosi koji će odlično upotpuniti styling za tople ljetne večeri.

Raščupana punđa
Raščupana punđa i nije neka novost kad su trendovi u pitanju i nekako se ta frizura svake sezoni uspije ugurati na popis najpopularnijih trendova. Valjda zato jer većina žena obožava ovu frizuru, a i vrlo je jednostavna.

Neuredna frizura
Neuredna frizura po uzoru na onu kao da ste upravo ustali iz kreveta također će u narednoj sezoni biti jedan od velikih trendova koje su prigrlili mnogi dizajner i brendovi poput Gilesa, Marc Jacobsa i Topshopa.

Kratko ošišana frizura
Kako se ne bi svi trendovi odnosili samo na dugu i poludugu kosu, ove se godine posebno izdvaja trend ultra kratko ošišane kose. Ova frizura najbolje će stajati ženama s lijepim licem koje se ne boje biti drugačije.

Bob iznad ramena
Razne vrste boba također uvijek pronađu svoje mjesto na popisu trendova, a ove ćemo sezone nositi bob iznad ramena. Frizura će najbolje stajati djevojkama s jako ravnom i glatkom kosom.

Lude kovrče
I za kraj, slatke kovrče. Ne stoje svima dobro, no svaka je žena barem jednom u životu poželjela imati kovrčavu kosu. Ponosne vlasnice kovrčave kosu znaju da s njom nije nimalo lako no biti će sretne kad vide da se njihova frizura našla na popisu trendova za nadolazeću sezonu.

Kakvu frizuru vi preferirate?
zena.hr
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14432 times
- Been thanked: 9986 times
Re: Trendovi frizura za 2016. godinu
Kratko ošišana frizura
Kako se ne bi svi trendovi odnosili samo na dugu i poludugu kosu, ove se godine posebno izdvaja trend ultra kratko ošišane kose. Ova frizura najbolje će stajati ženama s lijepim licem koje se ne boje biti drugačije.
Bicu u trendu
Bicu u trendu

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Ja bih nesto cupavo ove godine. 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
čupavoHeidi wrote:Ja bih nesto cupavo ove godine.

niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)