Moderator: Krokodil Behko

Oklen tebi dzepovi na spandexu?Spanac_113 wrote:Nosio bi je ja sobom. Vidi kolike su, taman u dzep stanu. I u dzepu....kvaka

Sheval wrote:Japanke su lude do bola.
Prvo sa svojim stilom oblačenja,high school do kasnih godina...šljokice,izbor boja,totalno fensi djevojke.
I otkriću vam jednu tajnu...uske su brate,uske vrlo.I malo im je nakrivo...i ne vole depilaciju
dacina_curica wrote:Oklen tebi dzepovi na spandexu?Spanac_113 wrote:Nosio bi je ja sobom. Vidi kolike su, taman u dzep stanu. I u dzepu....kvaka![]()
P.S. jesam ja jedina koja zamislja Ruaninog muza (a nisam ni ja daleko) kako hoda Japanom i dezinficira kvake?
Ruana wrote:dacina_curica wrote:P.S. jesam ja jedina koja zamislja Ruaninog muza (a nisam ni ja daleko) kako hoda Japanom i dezinficira kvake?
a zamisli vas tek sa onim feministkinjama tamo sto pustaju da im curi.

i ja istoZagorka wrote:aaajjj ja hocu da crknem kad vidim ovo![]()

e znas da je i meni to zapinjalo dok pisem!Zagorka wrote:p.s.jest mi ruzna riječ kvaka..........čuj kvaka......zar ovo nije umrlo........kvaka........kvakvakva......kvaka.......fuj

zar brava nije samo onaj dio u koji ide kljuc zagi?Zagorka wrote:ja govorim brava........šteka

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest