Izvini, ne razumijem, da li je Mamić vlasnik Dinama ili možda čak i dijela Nogometnog saveza HR? Meni to tako izgleda, gledano iz naše (susjedske) perspektive. U vse se petlja i svi pišu samo o njemu. Što više psuje i pljuje pred kamerama, sve je veća faca
pa tu i je najveća kvaka svega toga...mamić se ponaša kao da je vlasnik svega, a stvari funkcioniraju ovako, ukratko rečeno:
dinamo se financira iz proračuna grada zagreba s otprilike 40 miliona kuna godišnje, dinamo je neprofitna udruga građana, tako piše u statutu...no on se ponaša kao da je klub njegov privatan, jer je sav profit od prodaje igrača završio u njegovim ili rukama njegovih ljudi...a prodano je igrača u 8 godina za preko 160 milja eura...znači igramo se socializma, a kad uleti lova, onda smo malo kapitalisti...i navijači dinama ne žele više imati posla s tim, osim nas nekolicine koji još ustrajemo, unatoč represiji i zabranama...ok, ja sam se maknuo u posljednje vrijeme (ove sezone samo 3 gostovanja) a pogotovo u zg više ne idem na tekme, jer mi se ne puši kazna i zabrana prisustva
napravljena je crna lista ljudi kojima se zabranjuje ulazak na stadion ljudima koji viču protiv njega, dakle verbalni delikt, kakvog se ni sj koreja ne bi postidjela...na stranu one zabrane koje su sudski donešene...to je po zakonu i tu nema prigovora
najslikovitiji je prikaz stanja, kad dinamo osvaja 8mi uzastopni naslov prvaka a na slavlju u maksimiru okupi se 2000 gledatelja...tu znači nešto ne štima, kad se to dogodi u milionskom zagrebu ( s periferijom)
dalje...u borbi za predsjednika hns-a mu je žestoki protivnik bio igor štimac prije 3 godine...na izbornoj skupštini su se ljudi s pištoljima po liftovima "nagovarali" za koga da glasaju, da bi mamić instalirao šukera, koji je bio veliki igrač, a kao čovjek je veliko govno
te da bi se riješio velikog i žestokog protivnika štimca, ponudio mu je izborničko mjesto, znajuči da bi taj za novac sve uradio...pozivani su sad igrači koji su pod menadžerskim ugovorom s mamić sport agency, kojima treba prodaja i bogat transfer...ista stvar je napravljena i u dinamo, npr igrači koji nisu željeli potpisati privatni građanski ugovor s mamićem, bivaju šutirani iz kluba ili sele na tribine, pa se kasnije sami izbace van ako još žele igrati nogomet
a rezultati svega su vidljivi...zato i nisam optimist u vezi kovača...nažalost
a i to da jedna takva osoba, bude nekome faca, dosta govori o njima samima i stanju duha kod tog dijela hrvata...al hvala bogu sve ih je manje
sori, ovo je malo nepovezano, na brzinu napisano, al to je to uglavnom