Pali se neko na nekog jer u njemu vidi sina ili majku?
Mislim da malo pretjeruju.
Izgleda da ce se u skorijoj buducnosti prije prvog spoja,lična traziti,da nebi ko pogresno protumacio.
Nedaju svijetu ni da se vole,odmah im lijepe svoje dijagnoze.

Moderator: spacebound
Popriličan broj muških u nekom mladjem periodu, pali se na starije ženske.Zagorka wrote:Ali pominju Edipov kompleks i druge boleščine![]()
![]()
Pali se neko na nekog jer u njemu vidi sina ili majku?
Mislim da malo pretjeruju.
Izgleda da ce se u skorijoj buducnosti prije prvog spoja,lična traziti,da nebi ko pogresno protumacio.
Nedaju svijetu ni da se vole,odmah im lijepe svoje dijagnoze.
Ovo mi je bezveze ...Nela wrote:mozda se ljudi uz mladjeg partnera i sami osjecaju mladje, vjerovatno im nedostaje neki period mladosti pa ga tako nadoknadjuju
butterfly wrote:Kazu: On moze, Ona zna
Tacno tako zato sam se ja osiguralaNela wrote:Slazem se ja da ima dosta maldih muskaraca koji zrelo razmisljaju ali svaka dob nosi svoje interese. Nekome kome 30 i kusur godina nije interesantno otici u diskoteku i dovikivati se s nekim kako bi mu nesto rekao, a nekome od 20 je to super. To je jedan primjer a ima ih masa.
Lijepo je to sto je neko dosta zreliji za svoje "mlade" godine ali neces ti u toj relaciji vazda pricati o ozbiljnim temama.
Godine donose ozbiljnost i drugacija interesovanja.
Stvarnomister_sa wrote:Najveca razlika mi je bila 20 god, ona starija naravno...
Ja srednjoskolac pun testosterona a ona razvedena i lijepa u naj godinama toe to.
Nakon par mjeseci kukanja mog, moljenja (a**** mogu ti mama bit, itd), dala mi pizze na narednih godinu dana.
Allaha miBiba wrote:Stvarnomister_sa wrote:Najveca razlika mi je bila 20 god, ona starija naravno...
Ja srednjoskolac pun testosterona a ona razvedena i lijepa u naj godinama toe to.
Nakon par mjeseci kukanja mog, moljenja (a**** mogu ti mama bit, itd), dala mi pizze na narednih godinu dana.
Aha, blago coeku koji se nje kontarisomister_sa wrote:Allaha miBiba wrote:Stvarnomister_sa wrote:Najveca razlika mi je bila 20 god, ona starija naravno...
Zagorka wrote:Zasto,zato sto je aktivna u seksu? Pa neka onda vjenca cjepanicu,bice mu uzbudljivije u zivotu
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests