Zašto je inteligentnijim ljudima teže u životu
Moderator: Krokodil Behko
Re: Zašto je inteligentnijim ljudima teže u životu
Najgori "inteligentni" glupani 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
Najgori su ti suhi umovi. Sve zna, sve ce ti rasclaniti, zivi za to da ti sve argumentira i zachepi labrnju, a nigdje trunke EI.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Onaj tko zna zacepiti nekome labrnju - nije glup, eli...glup je jedino ako se vazda nateze..Heidi wrote:Najgori su ti suhi umovi. Sve zna, sve ce ti rasclaniti, zivi za to da ti sve argumentira i zachepi labrnju, a nigdje trunke EI.
Meni su gluplji oni koji dignu nos ...narcisoidni...eli
Jos malo i isprozivali smo sve forumase...jos samo malo..hajmooo ... 
Question everything.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Ne prozivam nikog, pisem uopsteno.
@bibo
Napisah da zive samo za to. Jake mi inteligencije.
@bibo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
odgovor na temu...niste intelegentni i ...ma nema smisla objasnjavati vam...jednostavan opdgovor

Takvima je vrlo lako začepiti labrnju samo oni će sve opet izokrenuti u neku svoju kobajagi korist. Energetski vampiriHeidi wrote:Ne prozivam nikog, pisem uopsteno.
@bibo
Ma najbolje ih je ignorirati, ak se moze jelte..krvopije
biboooo ma ovo postoji da se volimoooooBiba wrote:Takvima je vrlo lako začepiti labrnju samo oni će sve opet izokrenuti u neku svoju kobajagi korist. Energetski vampiriHeidi wrote:Ne prozivam nikog, pisem uopsteno.
@bibo
Ma najbolje ih je ignorirati, ak se moze jelte..krvopije
Vise bih ja volila pravoga vampira sresti vec neke ..njakeZMAJ wrote:biboooo ma ovo postoji da se volimoooooBiba wrote:Takvima je vrlo lako začepiti labrnju samo oni će sve opet izokrenuti u neku svoju kobajagi korist. Energetski vampiriHeidi wrote:Ne prozivam nikog, pisem uopsteno.
@bibo
Ma najbolje ih je ignorirati, ak se moze jelte..krvopije![]()
![]()
Ma nisi ti energetski...
ta nisam vampir i nisam zgodan, ta nezgodanBiba wrote:Vise bih ja volila pravoga vampira sresti vec neke ..njakeZMAJ wrote:biboooo ma ovo postoji da se volimoooooBiba wrote:Takvima je vrlo lako začepiti labrnju samo oni će sve opet izokrenuti u neku svoju kobajagi korist. Energetski vampiriHeidi wrote:Ne prozivam nikog, pisem uopsteno.
@bibo
Ma najbolje ih je ignorirati, ak se moze jelte..krvopije![]()
![]()
Ma nisi ti energetski...

Ma sta se onaj iznnad segaci da je nezgodan. Ma zgodan je cak i kada laze
bibooooooBiba wrote:Tek sada pročitah uvodni post...
E ne smijem odgovoriti ...
Ma sta se onaj iznnad segaci da je nezgodan. Ma zgodan je cak i kada laze
Valja im sa rogatima se bosti,i dokazivati i onako beskorisno po njih duga objasnjenja koja i onako ne razumiju! Vrlo jednostavno.
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Ne znam sta sam vec istrkeljala ali kao i u svemu..i lakse im ke i teze..
Inteligenciju ne moze prepoznati onaj koji je manje inteligentan, ali taj drugi ak ke smrad..onda je nezgodno..moras se spustit na njegov nivo da bi se razmeli...
Ovo mislim na svoj kolektiv a ne na forum..nikoga ovdje nisam bas puno upoznala...
Inteligenciju ne moze prepoznati onaj koji je manje inteligentan, ali taj drugi ak ke smrad..onda je nezgodno..moras se spustit na njegov nivo da bi se razmeli...
Ovo mislim na svoj kolektiv a ne na forum..nikoga ovdje nisam bas puno upoznala...
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5259 times
- Been thanked: 7453 times
Posto su pametniji trebalo bi im biti lakse... 
Svijest ima sidrište.
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

Inteligentni ljudi od limuna naprave slatko pice. Inteligentni ljudi se ne boje svog profila, niti kakav ce dojam ostaviti u drustvu. Upravo zato sto su inteligentni postanu interesantni drugima. Inteligentna osoba nije samo ona koja zavrsi skolu, dobije posao, uda se , ozeni se, rodi djecu, znaci nije to samo osoba koja ima neki cilj i tezi prema tom cilju. Nego osoba koja i od najgore stvari napravi party. Osoba, ili osobe koje ne moze nista izbaciti iz cipela..osoba koja kada je u stanju da uzvrati..samo se okrene i podsmijesi. Inteligentne osobe ne mogu biti zrtve, niti da se kite perjem zrtvovanosti..jednostavno.. od zivota naprave ono najbolje...

Nisam sigurna u ovo.SisterIbrahim wrote: Inteligentne osobe ne mogu biti zrtve, niti da se kite perjem zrtvovanosti..jednostavno.. od zivota naprave ono najbolje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjetimo se Mahira...gadovi imaju dijaboličnu inteligenciju a gadost je ponekad jača od najveće inteligencije...
Pametna osoba će uzvratiti tj. neće biti ničiji otirač, ali to ne umanjuje patnju koju budale znaju prouzročiti...
Zar genijjalni ljudi nisu upravo više i patili...razlog - bolje su sagledavali ovaj svijet
Mislim na umjetnike jelte ...
-
SisterIbrahim
- Poneki mu pročitamo

moja prva recenica od limuna naprave slatko pice. Ne vjerujem da je silovan. Mahir je zrtva poremecenih porodicnih odnosa. Ono kad te ocuh ispise s kursa gitare a mama suti. Mahir je bio pametan a ne imteligentan. Inteligentna osoba nauci lekcije.Biba wrote:Nisam sigurna u ovo.SisterIbrahim wrote: Inteligentne osobe ne mogu biti zrtve, niti da se kite perjem zrtvovanosti..jednostavno.. od zivota naprave ono najbolje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjetimo se Mahira...gadovi imaju dijaboličnu inteligenciju a gadost je ponekad jača od najveće inteligencije...
Pametna osoba će uzvratiti tj. neće biti ničiji otirač, ali to ne umanjuje patnju koju budale znaju prouzročiti...
Zar genijjalni ljudi nisu upravo više i patili...razlog - bolje su sagledavali ovaj svijet
Mislim na umjetnike jelte ...