Za koga se sređuju žene?
Moderator: spacebound
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9887 times
- Status: Offline
Re: Za koga se sređuju žene?
ja da sam Maja sve bih vas ovom kasicicom po glavi mlatila...vrelom 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9887 times
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2911 times
....gresis....oooooo kako samo gresis....Kornelija wrote:Isljučivo za sebe.Za koga se sređuju žene?

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
O, ne da ne grešim nego nisi ni svestan. Sve što se radi, radi se za sebe i u svoju korist. Ovo nikako ne treba staviti u negativan kontekst.
Želim danas da budem sređena da bi me neko video kako mi lepo stoji haljina. Kome činim?
Želim danas da budem sređena da bi me neko video kako mi lepo stoji haljina. Kome činim?

- Pasaga
- Hadžija
odgovor je ovdje.Kornelija wrote:O, ne da ne grešim nego nisi ni svestan. Sve što se radi, radi se za sebe i u svoju korist. Ovo nikako ne treba staviti u negativan kontekst.
Najvise obozavam haljine,sukne,ne kratke....
...male stiklice...i jos ponesto....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Kornelija wrote:O, ne da ne grešim nego nisi ni svestan. Sve što se radi, radi se za sebe i u svoju korist. Ovo nikako ne treba staviti u negativan kontekst.
Kornelija....

@Fatma
Hvala na podršci!
Od kada sam "na probnom" sve lakše mi ide da ne kažem, opuštam se.
@Pasaga
A to ponešto su bradavice, zar ne? Imam odgovor na temi gde sam otkrila tvoju slabost prema istima, ali prvo moram prošetati štiklice, na pola sata.
Hvala na podršci!

Od kada sam "na probnom" sve lakše mi ide da ne kažem, opuštam se.

@Pasaga
A to ponešto su bradavice, zar ne? Imam odgovor na temi gde sam otkrila tvoju slabost prema istima, ali prvo moram prošetati štiklice, na pola sata.

Muškarci; nikada žeMskoj ne govori o višku kilograma , da te ona ne bi yebala sa manjkom centimetara 

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

......svaka zena koja je zadovoljna svojim izgledom,bio sredjen",tj,potpomognut kozmetickim preparatima,ili prirodom dan,je zadovoljna,samo onda ako je i dusevno,materijalno i jos tome,muskim pogledom pracena.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
sann wrote:......svaka zena koja je zadovoljna svojim izgledom,bio sredjen",tj,potpomognut kozmetickim preparatima,ili prirodom dan,je zadovoljna,samo onda ako je i dusevno,materijalno i jos tome,muskim pogledom pracena.![]()
Predivna je

- Pasaga
- Hadžija
...nema nikakvih tragova po ledjima..... 

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Zato I jeste lijepa nesto vrlo jednostavna 

I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
..provociraš da obnovim temu ,jesu li sve žene lezbe u podsvijesti..radeta62 wrote:Za zene.

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
laganini, ima smisla u tome što je radeta62 napisao. Kod mnogih žena praznjikavog mozga osnovni motiv za sređivanje je biti lepša/biti najleša