Suti...neki misle, da je kucni odgoj, samo za kucnu upotrebu

Moderator: Krokodil Behko
Suti...neki misle, da je kucni odgoj, samo za kucnu upotrebu
I to kod nas ovdje planiras?Julia-Klara wrote: 24 Jun 2018, 11:55 A jest Chloe opterecena dlakama, brate slatki![]()
Ne razmisljam o osnivanju firme, imala - neka hvala. bar ne za sada.
Da dobijem na lotu i ne moram se brinuti kako mi posao radi - voljela bih otovoriti kafeteriju, mislim da sam vec pricala negdje ovdje - razne vrste kafe, puno zelenila u lokalu, pletene stolice, neki sumski zvukovi, eventualno neki jazz.
Nema pusenja, ima mirisa kafe, prirode, mozda nekih frisko cijedjenih sokica i cajeva. Nema alkohola (ni piva).
Eto,tako bih imala svoj biznis, da nekako ubijem dan.
Moglo bi da prođe. Ne velika ustanova. Vise tipa radionice.lejlamo wrote: 20 Oct 2018, 12:12 razmišljam o ustanovi, modifikovanog na moj način, odgojno-obrazovnog tipa....u smislu nekih radionica, praktičnog i upotrebljivog znanja, i tome slično...viziju odavno imam, para nemam i nikada neću imati...![]()
eto, donatori svih zemalja ujedinite se i poduprite moju plemenitu ideju. fala.
Ovo bi ti moglo uspjeti jer čini mi se da treba. Neki dan sam spominjao da djecu treba učiti financijsku pismenost i inicijativu, a to je praktično znanje. Al' me napadose.lejlamo wrote: 20 Oct 2018, 12:12 razmišljam o ustanovi, modifikovanog na moj način, odgojno-obrazovnog tipa....u smislu nekih radionica, praktičnog i upotrebljivog znanja, i tome slično...viziju odavno imam, para nemam i nikada neću imati...![]()
naravno. Sve je to negdje u pozadini misli, ali ideja se razvija, modificira, ali baza ostaje ista - nece biti mjesta za krkanluk, ni pjevace, ni muziku uzivo, niti ista slocno.Zagorka wrote: 20 Oct 2018, 15:35I to kod nas ovdje planiras?Julia-Klara wrote: 24 Jun 2018, 11:55 A jest Chloe opterecena dlakama, brate slatki![]()
Ne razmisljam o osnivanju firme, imala - neka hvala. bar ne za sada.
Da dobijem na lotu i ne moram se brinuti kako mi posao radi - voljela bih otovoriti kafeteriju, mislim da sam vec pricala negdje ovdje - razne vrste kafe, puno zelenila u lokalu, pletene stolice, neki sumski zvukovi, eventualno neki jazz.
Nema pusenja, ima mirisa kafe, prirode, mozda nekih frisko cijedjenih sokica i cajeva. Nema alkohola (ni piva).
Eto,tako bih imala svoj biznis, da nekako ubijem dan.![]()
Nadješ desetak roditelja i popričaš sa njima o tome. Medju desetak njih nadajmo se da ćeš naći kojeg da ti je spreman platiti. Kasnije samo traži takve koji liče na te koji su ti spremni platit.lejlamo wrote: 20 Oct 2018, 12:12 razmišljam o ustanovi, modifikovanog na moj način, odgojno-obrazovnog tipa....u smislu nekih radionica, praktičnog i upotrebljivog znanja, i tome slično...viziju odavno imam, para nemam i nikada neću imati...![]()
I da imas, niko normalan ne rasprodaje nekretnine i djedovinu.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests