Hvala im..

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ne bi ti,razumijem.Nisu svi isti i nije svakome ljubav jedini motiv za brak.
Već su tada bili rastavljeni.Nije mu imala šta ostavljati.
Nikome ništa.Niti je mogla steći nešto,cijelo vrijeme je bila bolesna.Niti je radila,niti je mogla.
Sama je biralaVanilla wrote: 09 Aug 2019, 19:10 A gledaj, fokus odmah na njoj...hir, bla bla.
A sto je on nju ostavio bolesnu? Tad ne postoji u dobru i zlu?
![]()
Većina mu zamjeri.Ne znam.Brinuo se o njoj jako dugo.Valjda se zamorio,želio je proživjeti bar malo.Vanilla wrote: 09 Aug 2019, 19:10 A gledaj, fokus odmah na njoj...hir, bla bla.
A sto je on nju ostavio bolesnu? Tad ne postoji u dobru i zlu?
![]()
Sta, da bude bolesna?
Takvoga covjeka koji ce je ostaviti cim zagusti..
20 godina su skupa bili. Reklo bi se da je dobro izabrala, zar ne? Kad ono...bi sta bi.
Hoces da ti snaha , zet budu Bosnjaci ostani u Bosni ili St. Louis ili Des Moines zivit vani i nadat se da su snaha zet nasi, je nerealno,Hurija wrote: 17 May 2020, 00:35![]()
Interesantni su mi roditelji,tješe se valjda ,popuštaju neka tvdokorna shvatanja i nema veze ako im je zet ili snaha druge vjere ili stranac![]()
sve je to kratkog daha,vjerujHurija wrote: 17 May 2020, 00:35![]()
Interesantni su mi roditelji,tješe se valjda ,popuštaju neka tvdokorna shvatanja i nema veze ako im je zet ili snaha druge vjere ili stranac![]()
Ko hoce naseg/nasu i naci ce, gdje god da je. Posebno u Americi. Ne trebam tebi pricat, da su nasi ljudi grupisani. Moj daidza gdje zivi, blizu Des Moinesa, cijeli komsiluk mu cine nasi ljudi, puno ih iz istog sela iz kojeg je, ima i rodjaka. Jedan sin mu ozenio Kraiskinju, drugi se zabavlja isto sa Bosankom.rocko wrote: 20 May 2020, 02:49Hoces da ti snaha , zet budu Bosnjaci ostani u Bosni ili St. Louis ili Des Moines zivit vani i nadat se da su snaha zet nasi, je nerealno,Hurija wrote: 17 May 2020, 00:35![]()
Pa naravno da nema. Nek je meni dijete sretno i nek se vole, ostalo je nebitno. Valjda je to zelja svakog roditelja? Nemam namjeru da se ikako petljam u te stvari. Njihovi izbori. I ako se zajebu, sami su birali. Nece sigurno mene poslusati koga ce voljeti. A to jel crnokosi iz donjih mostra il crnac iz amsterdama me zaboli ona stvar. Samo nek se vole i paze.Hurija wrote: 17 May 2020, 00:35![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests