A i zaslužila je.

Pametnija od mene sto puta.
Moderator: spacebound
Mirelam wrote:Svi smo mi necija djeca Chloe. Nema tu pravila, nego se zivot desi i ne htijuci jedno dijete moze osjetiti nesto, sto ne mora biti ni istina ni cinjenica.Chloe wrote:@Mire i ja sam nečije dijete ...
Velim da brat i ja nemamo taj osjećaj.
Još nisam čula od svoje djece da nas optužuju, uprkos npr. kaznama.
Moj tata zna reći da njegovi nisu bili fer, ali bio je najživlji od njih sviju. Kako se sijao tako je žeo, samo neće da prizna.
Mutevelija wrote:Većinom "Bog ošine" ono dijete koje se "odabere".
Tako pričaju kazni roditelje zbog nepravde.
Jesu srednja deca osetljivija, pomalo nesigurna, ali su dosta društvena, prilagodljiva, milina ih je imati za prijateljeChloe wrote:@Srček, čitala sam o ovom kad sam bila trudna sa trećim djetetom. Drugo dijete, tj,. srednje je kćerka osjetljive prirode, i taj tekst mi je od tada u podsvjesti,
maksimalno se trudiim da se ona ne bi osjetila zapostavljenom.
Sam porod i sve oko malene bebe sam podredila starijoj kćerki, da se osjećala važnom (osim kad dođu gosti sa glupim komentarima ..).
Ja ipak mislim da prvo najbolje ispadne, samo ako otkrije šta želi i uspe uspešno da se izbori sa svim pritiscima i očekivanjimaMirelam wrote:Ma tek trece dijete postane covjek, kazu.
Sveti broju,da i ti nisi srednje dijete?srculence7 wrote:Jesu srednja deca osetljivija, pomalo nesigurna, ali su dosta društvena, prilagodljiva, milina ih je imati za prijateljeChloe wrote:@Srček, čitala sam o ovom kad sam bila trudna sa trećim djetetom. Drugo dijete, tj,. srednje je kćerka osjetljive prirode, i taj tekst mi je od tada u podsvjesti,
Sam porod i sve oko malene bebe sam podredila starijoj kćerki, da se osjećala važnom (osim kad dođu gosti sa glupim komentarima ..).
Ne, ja sam prvo, najodgovornijerethna wrote:Sveti broju,da i ti nisi srednje dijete?srculence7 wrote:Jesu srednja deca osetljivija, pomalo nesigurna, ali su dosta društvena, prilagodljiva, milina ih je imati za prijateljeChloe wrote:@Srček, čitala sam o ovom kad sam bila trudna sa trećim djetetom. Drugo dijete, tj,. srednje je kćerka osjetljive prirode, i taj tekst mi je od tada u podsvjesti,
srculence7 wrote:Jesu srednja deca osetljivija, pomalo nesigurna, ali su dosta društvena, prilagodljiva, milina ih je imati za prijateljeChloe wrote:@Srček, čitala sam o ovom kad sam bila trudna sa trećim djetetom. Drugo dijete, tj,. srednje je kćerka osjetljive prirode, i taj tekst mi je od tada u podsvjesti,
Pa tako i jestDanci wrote:srculence7 wrote:Jesu srednja deca osetljivija, pomalo nesigurna, ali su dosta društvena, prilagodljiva, milina ih je imati za prijateljeChloe wrote:@Srček, čitala sam o ovom kad sam bila trudna sa trećim djetetom. Drugo dijete, tj,. srednje je kćerka osjetljive prirode, i taj tekst mi je od tada u podsvjesti,
Sad mi je lakše ,mislila sam da ja negdje griješim što mi je kćer jako osjetljiva ..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests