I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Locked
Obrisan profil
Status: Offline

Re: I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija

Post by Obrisan profil » 15 Oct 2014, 18:51

Bonaqua wrote:Ispade da je Zastava bitnija od cetnicke rulje koja trazi klanje i ubijanje Albanaca? Koja bolesna nacija!
Gledam navijaci su unijeli nekakvo bure na tribinama, pazi bure! Kako su ga mogli "provuci" kroz kontrolu?
Pazi malo, bolesna nacija NIJE, dok ima bar jednog zdravog!
Ovo je fasisticki sta si napisala!
Skandiranje na tribinama je opsta tema za sebe.
Hrvati i Srbi su glavni tu, ok, al Bosanci i Albanci su jos "mladi", bice i tu svasta.

Zastava nije bitna, al ceo taj akt, drona pizde materine, zasto se to tako omalozava?

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 15 Oct 2014, 18:55

Mala_Mu wrote:Suplje, nije to suplja nego razumno razmisljanje. I napisah da su djubradi i jedni i drugi ( navijaci ) a zastavu spomenih , jer vidim da se to opravdava. dvostruki standardi.
Razumno razmišljanje je kad osudiš divljake i nacionaliste prije svega, a ne da ravnaš njihov nacionalizam sa unošenjem zastave na teren. Zato kažem man' se šuplje, vidi se da si pristrasna. ;)
Samo sabura

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 15 Oct 2014, 18:56

I pre nego sto pocnete da pkjujete jedinu srpkinju na ovom forumu, meni se samo gadi licemerje pojedinacnih ovde.
Osudjujem maksimalno sta se izdesavalo na utakmici, od srba a i od albanaca
Pogotovo greeneyes, totalno antipatican tip.
Nekima su ovakvi dogadjaji dobro dosli da bi svoju mrznju opravdali

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1390 times

Post by Mala_Mu » 15 Oct 2014, 18:56

A svakako je razumno razmisljanje radovati se takvom necemu samo zato jer su Srbi s druge strane ?

Sto bi bila pristrasna, nisam iz Srbije niti imam veze s njima.

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 15 Oct 2014, 18:58

MORENA wrote:
KOMESAR wrote:
Krokodil Behko wrote:
KOMESAR wrote:Srbija živi u narativu 19. vijeka sa huliganima 20. vijeka smještena i nagurana u 21. vijek. I dok prosječan srpski huligan gleda kako da unese bengalku na stadion, da kliče „Ubij, ubij Šiptara“, ovaj drugi je već poodavno poslao svoje dijete na MIT koledž u Americi, da radi softvere i aplikacije.
Pa sad sam o tome govorio. Srbi svoj nacionalizam ispoljavaju na prevaziđen način.
Albanci to rade savremenije i bolje će proći. Ne branim ih, nego kad se sve sagleda u kontekstu UEFA pravila, Srbi će stradati.
"Srpski specijalci vare šahtove po Beogradu u svrhu „čuvanja i obezbjeđenja Putina“, dok im svake sekunde dron od hiljadu eura može iperitom ili kakvim ozbiljnijim biološkim oružjem uništiti čitav grad.Dok cijeli zapadni svijet ima uređenu i demokratsku državu, sa minimalnim odstupanjima i standardima, u Srbiji u živom prenosu navijač naziva premijera „pederom“, dobija tihe ovacije na društvenim mrežama čitave zemlje i postaje heroj. Samo par minuta poslije, policija-vlasništvo tog i takvog premijera, u silnoj zbunjenosti nad droniranjem stadionskim, hapsi brata albanskog premijera, koji je izmaštano upravljao dronom."
Danas se pojavio novi dron u Beogradu:

u jebote unistio je ceo grad, ma jok, unistio Beograd. Vise je to tvoja zelja nego sto je java.
Jako si mi antipatican
Danas se pojavio novi dron u Beogradu:
http://www.24sata.hr/image/greska-u-dos ... bd112e.jpg
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 15 Oct 2014, 18:59

MORENA wrote:Zastava nije bitna, al ceo taj akt, drona pizde materine, zasto se to tako omalozava?
Vidi nešto Morena, i vrabac na grani zna da toj zastavi i tom dronu nije bilo mjesto na terenu i Albanija će biti kažnjena zbog istog. Ali da je vama ta provokacija povod i ujedno opravdanje za sve ono što "ste" radili tokom sinoćnjeg meča je glupsot nevidjena.
Samo sabura

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 15 Oct 2014, 19:00

e to je vec ok ! :)
sad mozemo da se sprdamo, al juce cela situacija nije bila ok, od skandiranja sa tribina, do drone, do preterano emotivnog Xhekua, sto su DOZVOLILI da huligani ulete, sto su povredjeni albanski igraci itd...
aj odo, izgore mi vecera

Bonaqua
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Bonaqua » 15 Oct 2014, 19:02

Evo sve pisem i brisem i zaista se ne mogu sjetiti boljeg epiteta za srbe osim onog sto sam prije napisala.
Srbija je bila domacin i organizator utakmice i strogo su ZABRANILI dolazak albanskih navijaca. Na tribinama nije bilo okacenih albanskih Zastava, gadjani su albanski igraci bakljama i svacim na terenu dok je rulja huligana uzvikivala da se siptar zakolje, na sve to su srpski navijaci usli na teren i napali igrace. Iskreno se nadam da Srbija nece vise ucestvovati ili da ih se dobro klepi po usima nekom kaznom za Ono sto su dozvolili.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR » 15 Oct 2014, 19:05

Predlažem da igraju u Banja Luci,u Evropi?
Last edited by KOMESAR on 15 Oct 2014, 19:11, edited 1 time in total.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 15 Oct 2014, 19:09

Mala_Mu wrote:A svakako je razumno razmisljanje radovati se takvom necemu samo zato jer su Srbi s druge strane ?

To nije nikakvo razmišljanje draga djevojko, već običan reakcija koja vama očito smeta, a nije vam smetalo ubij, zakolji da šiptar ne postoji?.
Imaš ti veze sa Srbima, kako da nemaš, i tvoji rodjaci su vjerovatno navijali za Srbiju i istog su mišljenja kao i ti-da je sasvim opravdnao što su sinoć huligani i nacionaste radile, jer pobogu si brate ovi su okačili zastavu. :sok A nije vam smetalo kad su Srbi kačili zastave Velike Srbije sa sve pola Bosne uračunate u istu? Nije vam smetalo ni akd su snioć palili zastave NATO-a, kad su u Đebovi palili zastave Albanije? :cudi I baš se čudim što je Srbija i gostovanje istoj rizik za svaku repku s Balkana. :sok
Samo sabura

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:

Post by Mala_Mu » 15 Oct 2014, 19:12

Kao prvo ti se mojih rodjaka okani ;) familiju mi ne diraj.
Ako vec imas zelju sa svadjanjem vrijedjaj mene ne njih. :D

i da drago mi je da imam veze s njima, i sa ostalima jer ovakvi ljudi kao ja su nauceni da ne mrze.

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:

Post by Mala_Mu » 15 Oct 2014, 19:14

I haj vi meni recite kako je on na osnovu ovog mog posta, to sve zakljucio i zapalio se :ha

Sto bi se ja radovala sto su oni njima suknuli. :cudi  Djubradi i jedni i drugi ( msm navijaci ) .. :) ono sa zastavom je bila provokacija samo takva, sto Johnny kaze isto da se na Bilinom pojavi zastava "Velike srpske " :cudi

Nigdje veze :grana

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 15 Oct 2014, 19:17

Mala_Mu wrote:Kao prvo ti se mojih rodjaka okani ;) familiju mi ne diraj.
Ako vec imas zelju sa svadjanjem vrijedjaj mene ne njih. :D

i da drago mi je da imam veze s njima, i sa ostalima jer ovakvi ljudi kao ja su nauceni da ne mrze.
Ma ko dira te lutkice, srećo moja? Neće im ništa biti, neće im se čak ni štucati ako ih pomenem u jednom postu. :tjesi
Ne vrijedjam ja nikoga, samo kažem kako je. Ne volim supe na viljušku nikako. To lafo realno, a nigdje ne spominje nacionaliste i huligane, već ostalo zatečeno zarad jedne zastave. I to zastave kojom je dirigovao neko izvan terena, neko ko uopće nije prisustvovao utakmici. :DD
Samo sabura

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 15 Oct 2014, 19:19

Bonaqua wrote:Evo sve pisem i brisem i zaista se ne mogu sjetiti boljeg epiteta za srbe osim onog sto sam prije napisala.
Srbija je bila domacin i organizator utakmice i strogo su ZABRANILI dolazak albanskih navijaca. Na tribinama nije bilo okacenih albanskih Zastava, gadjani su albanski igraci bakljama i svacim na terenu dok je rulja huligana uzvikivala da se siptar zakolje, na sve to su srpski navijaci usli na teren i napali igrace. Iskreno se nadam da Srbija nece vise ucestvovati ili da ih se dobro klepi po usima nekom kaznom za Ono sto su dozvolili.
Pa reci onda da su HULIGANI bolesnim zeno!

I da, jako je lose organizovano, nefer, nisu trebali ni srpske navijace da puste u stadion.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 15 Oct 2014, 19:19

Mala_Mu wrote:I haj vi meni recite kako je on na osnovu ovog mog posta, to sve zakljucio i zapalio se :ha

Sto bi se ja radovala sto su oni njima suknuli. :cudi  Djubradi i jedni i drugi ( msm navijaci ) .. :) ono sa zastavom je bila provokacija samo takva, sto Johnny kaze isto da se na Bilinom pojavi zastava "Velike srpske " :cudi

Nigdje veze :grana
Nisi nigdje pomenula nacionaliste i njihove svakodnevne nacionalističke povike, kontaš? tre'al još koji put ponoviti?
Samo sabura

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR » 15 Oct 2014, 19:20

MORENA wrote:
Bonaqua wrote:Evo sve pisem i brisem i zaista se ne mogu sjetiti boljeg epiteta za srbe osim onog sto sam prije napisala.
Pa reci onda da su HULIGANI bolesnim zeno!

I da, jako je lose organizovano, nefer, nisu trebali ni srpske navijace da puste u stadion.
Drugi put ako ih puste,nek puste i plin.

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 15 Oct 2014, 19:20

greeneyes wrote:
Mala_Mu wrote:A svakako je razumno razmisljanje radovati se takvom necemu samo zato jer su Srbi s druge strane ?

To nije nikakvo razmišljanje draga djevojko, već običan reakcija koja vama očito smeta, a nije vam smetalo ubij, zakolji da šiptar ne postoji?.
Imaš ti veze sa Srbima, kako da nemaš, i tvoji rodjaci su vjerovatno navijali za Srbiju i istog su mišljenja kao i ti-da je sasvim opravdnao što su sinoć huligani i nacionaste radile, jer pobogu si brate ovi su okačili zastavu. :sok A nije vam smetalo kad su Srbi kačili zastave Velike Srbije sa sve pola Bosne uračunate u istu? Nije vam smetalo ni akd su snioć palili zastave NATO-a, kad su u Đebovi palili zastave Albanije? :cudi I baš se čudim što je Srbija i gostovanje istoj rizik za svaku repku s Balkana. :sok

Uopste ne razumem sto napadas devojku, nit je za srbe nit za albance. Nit je zanimaju valjda. Valjda ima pravo na svoje misljenje i ko si ti da odredjujes sta je pravilno rzmisljanje. Gospode boze.

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 15 Oct 2014, 19:22

Jedini koji se toliko zakacio za zastavu je greeneyes

da nisi ti albanac?

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 15 Oct 2014, 19:24

MORENA wrote:
greeneyes wrote:

Uopste ne razumem sto napadas devojku, nit je za srbe nit za albance. Nit je zanimaju valjda. Valjda ima pravo na svoje misljenje i ko si ti da odredjujes sta je pravilno rzmisljanje. Gospode boze.
Ma svoj ti pos'o lijepa Moreno, nije ovo prvi put da se kačimo oko ovih tema. :tjesi
Pa uvijek je bilo dizanja tenzija/rasprava kad dvoje ljudi imaju različite stavove, tj. kad se sudaraju, šta je to čudno? pa mi smo Balkanci, ne'a kod nas ništa na fin, kulturan način. :cudi
Samo sabura

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 » 15 Oct 2014, 19:25

sjeti se bambi zeleni :djed

Locked

Return to “Kontejner”