Jeste li gadljivi?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Jeste li gadljivi?
E pa ja bih, uzela bih tu teglu i ispraznila pa makar tri dana poslije ništa ne jela od gađenja...Maja wrote:
kod nas u komšiluku ima jedan bolestan stariji čovjek koji sam živi. ima neku manu s plućima i stalno pljuje i hrače. pošto je sad bolestan, skoro nepokretan i ne može stalno ići u wc ili vani da hrače nabavio je teglu i to radi u nju...........uh kunem se da mi se sad stislo da povratim...
uglavnom, danas brat išao da ga obiđe i on ga pitao bi li mu prosuo tu teglu hhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahaha
Ispraznila bih je a sve s osmjehom na licu.

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7432 times
- Been thanked: 17265 times
- Status: Offline
Ali katja zašto jednostavno ne baca u smeće teglu koju napuni pa ne uzme drugu. Barem ima tegli. A i ako nema trebao je pitat nekog da mu da. Jok, on ih je praznio. Eto umro je rahmet mu duši.
Ne znam... možda ne zna čovjek ako je star... nekad su i tegle bile rijetkost.
Ma ne kažem ništa, samo me rastuži kad je netko sam bez ikoga svoga i onda ga još i bolest uhvati... jebemti život.
Ma ne kažem ništa, samo me rastuži kad je netko sam bez ikoga svoga i onda ga još i bolest uhvati... jebemti život.
- Maja
- Administrator
Pa ja više padam na stare nego na djecu. Oko djece se vrti čitav svijet, a do starih niko ne drži. Ovom čovjeku je bilo OK, koliko čovjek može biti OK kad živi sam, ali prva komšinica "vrata do vrata" ga je njegovala jer je brat njenog muža.
A stari je znao da mu je blizu kraj pa je trošio lovu nemilice. Svake sedmice mu se išlo po dva kg jegulje, pršut, sirevi, baš je jeo sve što je volio. A cigare nikad nije bacio. Samo eto ta samoća.
Mada imaš starih koji su i kraj djece sami i bože mi oprosti ali djeca jedva čekaju da ih se otarase, posebno ako su bolesni, pa ih smjeste u neku sobu i dvaput dnevno gurnu tanjirić s hranom.
A stari je znao da mu je blizu kraj pa je trošio lovu nemilice. Svake sedmice mu se išlo po dva kg jegulje, pršut, sirevi, baš je jeo sve što je volio. A cigare nikad nije bacio. Samo eto ta samoća.
Mada imaš starih koji su i kraj djece sami i bože mi oprosti ali djeca jedva čekaju da ih se otarase, posebno ako su bolesni, pa ih smjeste u neku sobu i dvaput dnevno gurnu tanjirić s hranom.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Iskreno,nisam vam baš čitala dogodovštine,jer jesam gadljiva,i više nego što bih htjela......nekad mi zubna četkica povuče želudac......danas na pauzi jedem u nekom ko fol finom restoranu paprikas s prilogom od rize(pretpostavljam da svi znate da u tom jelu nema paprika).I neki komadić mesa je bio sa onom bijelom kožom koja se nekako u grlu rastegla ko praćka,potom zaglavila,pa ni gore,ni dole.....kad nisam umrla na licu mjesta....oči ispadaju,hoću da povratim,a svim se silama borim da ne počnem povraćati baš tu....znoj me oblio........ispljunem u salvetu,i prestanem jesti.....fuj,još me drži,imam dojam da neću dva dana ništa jesti
Pa majka mu stara kako se neko može zvati kuharem i kuhati one opanke,kozurinu,loj,sve skupa,dobro je da nisam komad roga našla
Rekla sam im,vala ćete me vidjeti naskoro

Pa majka mu stara kako se neko može zvati kuharem i kuhati one opanke,kozurinu,loj,sve skupa,dobro je da nisam komad roga našla

Rekla sam im,vala ćete me vidjeti naskoro

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39932 times
- Been thanked: 25960 times
A smradoveFatma wrote:Na smrad je svako gadljiv...ali onaj od znoja....fuuuuj

Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
Njih mi i ne spominji.....Rum wrote:A smradoveFatma wrote:Na smrad je svako gadljiv...ali onaj od znoja....fuuuuj

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Jesam vala na sve,,ja cu radije ostati gladna nego svugdje jesti 

I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9156 times
- Been thanked: 10867 times
Pa i nisam bas nešto gadljiv po prirodi. Možda malo oko nekih vrsta hrane koje ne volim.
A to kako ko izgleda i kako ko jede oko mene i ne primjećujem toliko niti mi smeta.
Trudim se da ja budem Ok što se toga tiče a oko mene potop može biti. Svejedno mi je.
A to kako ko izgleda i kako ko jede oko mene i ne primjećujem toliko niti mi smeta.
Trudim se da ja budem Ok što se toga tiče a oko mene potop može biti. Svejedno mi je.
Cigani u tramvaju... Bože dragi umalo nisam povratila jednom, još vani bilo vruće.Fatma wrote:Na smrad je svako gadljiv...ali onaj od znoja....fuuuuj

Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

-
- Na probnom
- Maja
- Administrator
Neku veče skupilo se nas 7-8 mlađih, ono neplanski. I cura napravi pogaču kao eto da zamezimo. Bilo je uz nju raznih namaza i svako bi odlomio komad, stavio na svoj tanjir, pa na taj isti tanjir namaze koje smo uzimali kašikom i stavljali na komadiće pogače i tako jeli, samo je jedan lik kašiku gurao u usta i cijelo vrijeme mu usta bijela bila

Srećom nisam odmah vidjela pa sam uspjela nešto malo pojesti, ali kad je počeo pričati i kad sam digla pogled....

Poslije sam pokušala jesti ali neće...stoji zalogaj u grlu.
Pa mamu mu poljubim i to mi momak od 27 godina. Ne čudim se starim ljudima al kad se omladina ufasta hranom, pa jeb...

Srećom nisam odmah vidjela pa sam uspjela nešto malo pojesti, ali kad je počeo pričati i kad sam digla pogled....

Poslije sam pokušala jesti ali neće...stoji zalogaj u grlu.
Pa mamu mu poljubim i to mi momak od 27 godina. Ne čudim se starim ljudima al kad se omladina ufasta hranom, pa jeb...

- Maja
- Administrator
-
Da , gadljiva sam puno i iz tog razloga, necu citati sve predhodne postove...!
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
Joj, je li ovo ona Majina tema s teglom u uvodnom postu... Ne smijem ni da pogledam...