Pa kuja kad okoti stenad gine za njih, a ljudska vrsta, eto, moze i ovako moze i onako, de da malo diskutujemo, mozda je to ipak ok

Moderator: spacebound
Pretjerujes. Niko nije rekao da je nesto slicno ok.Melek wrote: 04 Jan 2018, 14:11 Ma hajte, molim vas
Pa kuja kad okoti stenad gine za njih, a ljudska vrsta, eto, moze i ovako moze i onako, de da malo diskutujemo, mozda je to ipak ok![]()
Skloni smo suditi i osuditi tek tako bilo koga i za bilo šta ...ina wrote: 04 Jan 2018, 14:02Na prvu se inace osudjuje majka jer je slika, ili bi trebala biti, ljubavi i protekcije.Chloe wrote: 04 Jan 2018, 07:43 Možda nije dobro psihički.
Možda nije ona odnijela dijete.
Mi smo imali slučaj 17ogodišnje djevojke koju je mati porodila, bebu zadavila i bacila.
Isto su svi na prvu osudili majku.
Ok, ovdje je u pitanju zrela žena, al' bez obzira dala bih joj pravo da kaže nešto prije presude.
Hoces reci da je mozda bila nestabilna i nije uspjela zastititi svoje dijete? Da je to i neko drugi mogao uciniti?
Nije za iskljuciti.... Ali jedno je sigurno...ko god je ucinio...totalno je poremecene psihe. Sta bi tek uradili da je u putanju tudja krv.
Mene cudi i zgrozava sam postupak. Bío njen ili ne. Mostruozno.Chloe wrote: 04 Jan 2018, 14:23Skloni smo suditi i osuditi tek tako bilo koga i za bilo šta ...ina wrote: 04 Jan 2018, 14:02Na prvu se inace osudjuje majka jer je slika, ili bi trebala biti, ljubavi i protekcije.Chloe wrote: 04 Jan 2018, 07:43 Možda nije dobro psihički.
Možda nije ona odnijela dijete.
Mi smo imali slučaj 17ogodišnje djevojke koju je mati porodila, bebu zadavila i bacila.
Isto su svi na prvu osudili majku.
Ok, ovdje je u pitanju zrela žena, al' bez obzira dala bih joj pravo da kaže nešto prije presude.
Hoces reci da je mozda bila nestabilna i nije uspjela zastititi svoje dijete? Da je to i neko drugi mogao uciniti?
Nije za iskljuciti.... Ali jedno je sigurno...ko god je ucinio...totalno je poremecene psihe. Sta bi tek uradili da je u putanju tudja krv.
okolnosti mogu biti razne pa i da nije psihički dobro kad se odlučila tako odbaciti dijete,
posebno me čudi njen postupak zbog godina.
Svi koji forumamo ne od jucer, poznajemo jedni druge koliko toliko... Da li prihvatali necije mane manje ili vise.Zagorka wrote: 04 Jan 2018, 14:58 Skloni ste osudjivati bacanje bebe u smece kao da je to nesto strasno
Mozda ima opravdanje. Mozda je zurila na parti a kontejner se nasao blizu.
Mozda je glava boli pa joj smeta kad dijete place.
Mozda joj je tata djeteta rekao da ga baci, a zena samo htjela zadrzati muza, sta je tu lose.
Ima hiljadu razloga. Kao i onaj sto je ispekao bebu u rerni. Zabunio se, mozda je mislio da je rolat. Slicni su to smotuljici.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests