Ne , ne ne žalim se ...Jagoda wrote:No, no zaliti seTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
Ne , ne ne žalim se ...Jagoda wrote:No, no zaliti seTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi![]()
Srijedom i vikendomTrepavica wrote:Ne , ne ne žalim se ...Jagoda wrote:No, no zaliti seTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi![]()
Mora da i tebe to probudi ?!
Jagoda wrote:Srijedom i vikendomTrepavica wrote:Ne , ne ne žalim se ...Jagoda wrote:No, no zaliti seTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi![]()
Mora da i tebe to probudi ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ima, al ne d'o mu Bog da koja druga osjeti hahahahahahaha Nismo skupa u toku sedmice, sam srijedom, a i to kad se zalomi;)Trepavica wrote:oplakahhhhhhhhhhhhh ludooooooooo a ostala jutra znaci nema erekcije ?!
Šta neznaš, ne boliJagoda wrote:Ma ima, al ne d'o mu Bog da koja druga osjeti hahahahahahaha Nismo skupa u toku sedmice, sam srijedom, a i to kad se zalomi;)Trepavica wrote:oplakahhhhhhhhhhhhh ludooooooooo a ostala jutra znaci nema erekcije ?!
Mojne da ti krenem oduz'mat karme ovdjestorm wrote:Šta neznaš, ne boliJagoda wrote:Ma ima, al ne d'o mu Bog da koja druga osjeti hahahahahahaha Nismo skupa u toku sedmice, sam srijedom, a i to kad se zalomi;)Trepavica wrote:oplakahhhhhhhhhhhhh ludooooooooo a ostala jutra znaci nema erekcije ?!
Pitanje je: zasto to postaje tvrdo? Tako sam ja razumio temugreeneyes wrote:Nešto kontam, možda je to prirodni alarm?![]()
Znaš ono, spavaš(na stomaku) i osjetiš nešto tvrdo ispod sebe, i to te naravno žulja, i tako te i probudi![]()
komsija wrote:Pitanje je: zasto to postaje tvrdo? Tako sam ja razumio temugreeneyes wrote:Nešto kontam, možda je to prirodni alarm?![]()
Znaš ono, spavaš(na stomaku) i osjetiš nešto tvrdo ispod sebe, i to te naravno žulja, i tako te i probudi![]()
Hmmm, nisma nikad razmišljao o tomekomsija wrote:Pitanje je: zasto to postaje tvrdo? Tako sam ja razumio temugreeneyes wrote:Nešto kontam, možda je to prirodni alarm?![]()
Čo'če dragi, je l' moguće da to niko dosad nije primjetioJulia-Klara wrote:Post subject: Re: Zašto se mukarci bude s erekcijom?
Moderatori, fali slovo SH u nazivu teme... Ili im je muka od toga pa mukarci
kad je erekcija u pitanju, pada koncentracijagreeneyes wrote:Čo'če dragi, je l' moguće da to niko dosad nije primjetioJulia-Klara wrote:Post subject: Re: Zašto se mukarci bude s erekcijom?
Moderatori, fali slovo SH u nazivu teme... Ili im je muka od toga pa mukarci![]()
Masta moze svasta...Krokodil Behko wrote: ..Kad malo bolje razmislim, bolja je erekcija od bilo kakvih (po)misli
ljubi CallaKrokodil Behko wrote:Za zdravog muškarca, bolje je buditi se s erekcijom, nego s nekim lošim (po)mislima koje mogu biti štetne po zdravlje. ..Kad malo bolje razmislim, bolja je erekcija od bilo kakvih (po)misli
Users browsing this forum: Mutevelija and 6 guests