Ne , ne ne žalim se ...Jagoda wrote:No, no zaliti seTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi![]()
Zašto se muškarci bude s erekcijom?
Moderators: spacebound, Duminjo
-
Trepavica
- Status: Offline
Re: Zašto se mukarci bude s erekcijom?
Srijedom i vikendomTrepavica wrote:Ne , ne ne žalim se ...Jagoda wrote:No, no zaliti seTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi![]()
Mora da i tebe to probudi ?!
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Trepavica
Jagoda wrote:Srijedom i vikendomTrepavica wrote:Ne , ne ne žalim se ...Jagoda wrote:No, no zaliti seTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi![]()
Mora da i tebe to probudi ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ima, al ne d'o mu Bog da koja druga osjeti hahahahahahaha Nismo skupa u toku sedmice, sam srijedom, a i to kad se zalomi;)Trepavica wrote:oplakahhhhhhhhhhhhh ludooooooooo a ostala jutra znaci nema erekcije ?!
D.I.L.L.I.G.A.F.
Šta neznaš, ne boliJagoda wrote:Ma ima, al ne d'o mu Bog da koja druga osjeti hahahahahahaha Nismo skupa u toku sedmice, sam srijedom, a i to kad se zalomi;)Trepavica wrote:oplakahhhhhhhhhhhhh ludooooooooo a ostala jutra znaci nema erekcije ?!
Habibti, ya nour el - ain... 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14614 times
- Been thanked: 10101 times
bolje da se bude,nego da umru...ha jah 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
..ukrala si mi rič..da me ne budi jutri znao bi da je doša kraj mojoj karijeri jebača... 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Mojne da ti krenem oduz'mat karme ovdjestorm wrote:Šta neznaš, ne boliJagoda wrote:Ma ima, al ne d'o mu Bog da koja druga osjeti hahahahahahaha Nismo skupa u toku sedmice, sam srijedom, a i to kad se zalomi;)Trepavica wrote:oplakahhhhhhhhhhhhh ludooooooooo a ostala jutra znaci nema erekcije ?!
D.I.L.L.I.G.A.F.
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Pitanje je: zasto to postaje tvrdo? Tako sam ja razumio temugreeneyes wrote:Nešto kontam, možda je to prirodni alarm?![]()
Znaš ono, spavaš(na stomaku) i osjetiš nešto tvrdo ispod sebe, i to te naravno žulja, i tako te i probudi![]()
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
komsija wrote:Pitanje je: zasto to postaje tvrdo? Tako sam ja razumio temugreeneyes wrote:Nešto kontam, možda je to prirodni alarm?![]()
Znaš ono, spavaš(na stomaku) i osjetiš nešto tvrdo ispod sebe, i to te naravno žulja, i tako te i probudi![]()
pitaj boga šta sve sanjaš, a da nisi ni svjestan.....al jaran je zapamtio
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Sjećate li se scene iz filma Četrdesetogodišnji djevac, kada Steve Caroll ustane iz kreveta i odleluja do zahodske školjke s „nabijenim pištoljem“ u gaćama, a zatim s teškoćom usmjerava mlaz i obuzdava svoju zvjerku? Muškarcima je to svakako dobro poznato... Svim dečkima, koji su odrastali u većim obiteljima, dečkima u đačkim domovima, ovaj stalno prisutni problem je poznat. Lako je sakriti Opens internal link in current windowjutarnju erekciju u traperice, no puno teže u gaće ili meku pidžamu. Sljedeći problem stupa na scenu s mokrenjem. Zahodska školjka je bar za 90 stupnjeva pod pogrešnim kutem, a žene nas ionako neprestano napadaju s željama vezanim uz suvišne kapljice oko školjke. Nemoguća misija!
Spavanje uzrokuje erekciju
Jutarnja erekcija je samo zadnja od noćnih erekcija, koje su povezane s određenim fazama spavanja. Narodski rečeno, kada sanjate dobijete erekciju, bez obzira na sadržaj vaših snova. Razlozi za to nisu potpuno jasni, neki pretpostavljaju, da to omogućava opuštenost tijela i nedostatak nadzora svjesnog JA. Ako tijekom dana potiskujemo zvijer u sebi, noću uzima uzde u svoje ruke. Drugi misle da tijelo tako provjerava djelovanje penisa, da je to svojevrsno redovito podmazivanje, kako sistem nebi zahrđao. Ipak rezultati istraživanja pokazuju da mogućnost erekcije nije povezana uz njenu učestalost, jer muškarci sa smetnjama erekcije i nakon dužeg vremena normalno djeluju, iako u međuvremenu godinama nisu imali erekciju.
Noćna erekcija je korisna
Pojava noćnih erekcija je dobrodošla prije svega za liječenje i utvrđivanje izvora smetnji erekcije. Ako je smetnja psihološke prirode, ptičica se obično dok spavate probudi i razmišlja svojom glavom. Liječnici koriste test pod nazivom Rigiscan. Njime mjere promjene u tvrdoći i veličini penisa. Tako lakše mogu utvrditi da li je Opens internal link in current windowsmetnja erekcije vaskularna, neurološka, hormonalna ili psihološka.
http://www.intimatemedicine.com.hr/seks ... -erekcija/
Spavanje uzrokuje erekciju
Jutarnja erekcija je samo zadnja od noćnih erekcija, koje su povezane s određenim fazama spavanja. Narodski rečeno, kada sanjate dobijete erekciju, bez obzira na sadržaj vaših snova. Razlozi za to nisu potpuno jasni, neki pretpostavljaju, da to omogućava opuštenost tijela i nedostatak nadzora svjesnog JA. Ako tijekom dana potiskujemo zvijer u sebi, noću uzima uzde u svoje ruke. Drugi misle da tijelo tako provjerava djelovanje penisa, da je to svojevrsno redovito podmazivanje, kako sistem nebi zahrđao. Ipak rezultati istraživanja pokazuju da mogućnost erekcije nije povezana uz njenu učestalost, jer muškarci sa smetnjama erekcije i nakon dužeg vremena normalno djeluju, iako u međuvremenu godinama nisu imali erekciju.
Noćna erekcija je korisna
Pojava noćnih erekcija je dobrodošla prije svega za liječenje i utvrđivanje izvora smetnji erekcije. Ako je smetnja psihološke prirode, ptičica se obično dok spavate probudi i razmišlja svojom glavom. Liječnici koriste test pod nazivom Rigiscan. Njime mjere promjene u tvrdoći i veličini penisa. Tako lakše mogu utvrditi da li je Opens internal link in current windowsmetnja erekcije vaskularna, neurološka, hormonalna ili psihološka.
http://www.intimatemedicine.com.hr/seks ... -erekcija/
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
-
Trepavica
Hvala ti Boze da nisam musko ....!!!!
kakva bi moja jutra tek bila ....mislim cjelokupno sve dani / noci !:oo
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Hmmm, nisma nikad razmišljao o tomekomsija wrote:Pitanje je: zasto to postaje tvrdo? Tako sam ja razumio temugreeneyes wrote:Nešto kontam, možda je to prirodni alarm?![]()
Samo sabura
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14614 times
- Been thanked: 10101 times
Post subject: Re: Zašto se mukarci bude s erekcijom?
Moderatori, fali slovo SH u nazivu teme... Ili im je muka od toga pa mukarci
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Čo'če dragi, je l' moguće da to niko dosad nije primjetioJulia-Klara wrote:Post subject: Re: Zašto se mukarci bude s erekcijom?
Samo sabura
kad je erekcija u pitanju, pada koncentracijagreeneyes wrote:Čo'če dragi, je l' moguće da to niko dosad nije primjetioJulia-Klara wrote:Post subject: Re: Zašto se mukarci bude s erekcijom?
Moderatori, fali slovo SH u nazivu teme... Ili im je muka od toga pa mukarci![]()
btw ispravljeno...posvetimo se opet erekciji
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9873 times
- Been thanked: 11669 times
Re: Zašto se muškarci bude s erekcijom?
Za zdravog muškarca, bolje je buditi se s erekcijom, nego s nekim lošim (po)mislima koje mogu biti štetne po zdravlje. ..Kad malo bolje razmislim, bolja je erekcija od bilo kakvih (po)misli 
-
Trepavica
Masta moze svasta...Krokodil Behko wrote: ..Kad malo bolje razmislim, bolja je erekcija od bilo kakvih (po)misli
- drugrankovic
- Inventar foruma

piša im se
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
ljubi CallaKrokodil Behko wrote:Za zdravog muškarca, bolje je buditi se s erekcijom, nego s nekim lošim (po)mislima koje mogu biti štetne po zdravlje. ..Kad malo bolje razmislim, bolja je erekcija od bilo kakvih (po)misli
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)