Nezeljena trudnoca ,pomoc?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
- Status: Offline
Re: Nezeljena trudnoca ,pomoc?
da su 'teli onako utrnutog su komotno mogliLedena wrote:Trebali su mu ga odrezatJulia-Klara wrote:neka si... neka ti svaki put bude tako kad prevaris zenuZMAJ wrote:Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladjeLedena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje..![]()
Ta klinka je radila kao konobarica u nekom kafiću u centru Niša. Tamo sam stalno išao na kafu sa jednim poslovnim partnerom koji je prethodnu noć zakazao njoj i nenoj drugarici da ih vodimo u život. Magarac se napije i ne kaže mi ništa, kad me je to jutro počela prozivati što smo ih ispalili pojma nisam imao o čemu se radi.. tek kad sam skontao obećam joj večeru al ona i ja sami. I jbg najebem .i gore

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
Podrinjac wrote:šta ti je iskustvo ...Mala_Mu wrote:Ledena wrote:pa nisi u nju, i nije trudna..
hormoni, strah od trudnoce, sve to utice na njeno povracanje. Nije trudna.
Moze biti i ako nije... pogotovo ako su prije toga imali odnos.. ostalo...
prije same ejakulacije iliti svršavanja iz spolnog organa izlaze tzv ljubavne kapi iliti kapljice sperme koje isto mogu dovesti do trudnoće kao i samih 2 ml sperme.
predejakulat..
puno citam .
Nisam ja tema.

p.s objasnila ti je Klara

Sta se ovo Edin usutio nisam ga prepala valjda

ma tako je od uvek nego ja aj da ublažim malo LedenojPodrinjac wrote:Ma kakvi ba 10 godina ? Puno je to. U današnje vrijeme se ne čeka ni 6 godina. Poslije šeste godine traže se tuđe.ZMAJ wrote:Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladjeLedena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje..![]()
Ta klinka je radila kao konobarica u nekom kafiću u centru Niša. Tamo sam stalno išao na kafu sa jednim poslovnim partnerom koji je prethodnu noć zakazao njoj i nenoj drugarici da ih vodimo u život. Magarac se napije i ne kaže mi ništa, kad me je to jutro počela prozivati što smo ih ispalili pojma nisam imao o čemu se radi.. tek kad sam skontao obećam joj večeru al ona i ja sami. I jbg najebem .

- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1344 times
- Been thanked: 4628 times
koliko li će tebi trebati love da svim trima šalješ kada negde, ne daj bože, zaglaviš kondilome ?Hannibal Lecter wrote:Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.

- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Po islamuHannibal Lecter wrote:Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.
Ove danasnje cure sve ko fol muslimanke a nijedna ne dozvoljava svom muzu da ozeni tri zene.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Muslimanke na baterije...Podrinjac wrote:Po islamuHannibal Lecter wrote:Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.
Ove danasnje cure sve ko fol muslimanke a nijedna ne dozvoljava svom muzu da ozeni tri zene.
🐽
Samo je Muhamed imao pet, najmlađa Ajša i nju je najviše voleo , a ona je nastavila njegov put i posle njegove smrti.Podrinjac wrote:Po islamuHannibal Lecter wrote:Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
To ti ja pricam. Al necu ja pet, mnogo mi to. Tri su taman, da ti nikad ne dosadi.ZMAJ wrote:Samo je Muhamed imao pet, najmlađa Ajša i nju je najviše voleo , a ona je nastavila njegov put i posle njegove smrti.Podrinjac wrote:Po islamuHannibal Lecter wrote:Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.
🐽
Baš bi bilo zanimljivo utvrditi koliki je postotak "djece predejakulata " ako se smijem tako izraziti...
Habibti, ya nour el - ain... 

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Ne znam za to, al znam da sam ja prezivio abortus i danad mi nista ne fali, i ne samo da mi nista ne fali nego sam jos i najjaci lik u svom dijelu grada.
Storme daj mi sifru od onih igrica, napunio sam 18 godina. Rekla mi je maja da ce mi dat kad napunim 18 al nije sad tu.
Storme daj mi sifru od onih igrica, napunio sam 18 godina. Rekla mi je maja da ce mi dat kad napunim 18 al nije sad tu.
🐽
prva misli da si kod druge, druga misli da si kod treće, treća misli da si kod prve, a ti na tavanu spavaš ka' čovek...nisi ti blesav kolko sam ja mislio da jesiHannibal Lecter wrote:To ti ja pricam. Al necu ja pet, mnogo mi to. Tri su taman, da ti nikad ne dosadi.ZMAJ wrote:Samo je Muhamed imao pet, najmlađa Ajša i nju je najviše voleo , a ona je nastavila njegov put i posle njegove smrti.Podrinjac wrote:Po islamuHannibal Lecter wrote:Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.

Koju šifru... Ja imam samo svojuHannibal Lecter wrote:Ne znam za to, al znam da sam ja prezivio abortus i danad mi nista ne fali, i ne samo da mi nista ne fali nego sam jos i najjaci lik u svom dijelu grada.

Niti ja ne igram tamo na remiju
Habibti, ya nour el - ain... 

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Aha, kanu mi suza.ZMAJ wrote: pazio sam posle... jednom našem malazu u Sofiji slučajno spasim život, samo zato jer sam mu na nekoliko dana dao da sa verenicom prespava u mom stanu koji niko nije znao gde je . on da mi se zahvali dovede mi prostitutku, cura iz Ukrajine... toj curi sam i kafu kuvao i spremio joj večeru , daleko smo više pričali tu noć nego što je bilo sexa. Jednostavno nisam moga da shvatim zašto jedna prelepa devojka to radi.. Živi u Kijevu sama sa majkom i studira medicinu za šta joj treba novac koje njih dve nemaju. Majci je govorila da ide na more da konobariše kako bi zaradila za fax a u stvari je radila prostituciju jel samo tako može skupiti za godinu dana studiranja. Zar nije tužna priča? Plakala je kad mi je pričala al izbor nema.

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
ne bih se slozio,djeva voli laku paru.rasiris none po sata i zaradis dnevnicu.
Sudbina ni jednog čoveka nije ista, neko je imao sreće da može da studira na bilo kom univerzitetu na planeti zemlji, a neko daje svoje telo da bi došao do dostojanstva i pristojnog života. nije mi delovala kao glupača, na IV godini medicine je bila...pojma vi nemate šta je Ukrajina.Lavlje_srce wrote:Aha, kanu mi suza.ZMAJ wrote: pazio sam posle... jednom našem malazu u Sofiji slučajno spasim život, samo zato jer sam mu na nekoliko dana dao da sa verenicom prespava u mom stanu koji niko nije znao gde je . on da mi se zahvali dovede mi prostitutku, cura iz Ukrajine... toj curi sam i kafu kuvao i spremio joj večeru , daleko smo više pričali tu noć nego što je bilo sexa. Jednostavno nisam moga da shvatim zašto jedna prelepa devojka to radi.. Živi u Kijevu sama sa majkom i studira medicinu za šta joj treba novac koje njih dve nemaju. Majci je govorila da ide na more da konobariše kako bi zaradila za fax a u stvari je radila prostituciju jel samo tako može skupiti za godinu dana studiranja. Zar nije tužna priča? Plakala je kad mi je pričala al izbor nema.
Mozda pronadje lijek protiv AIDS-a nakon trnovitog (da ne upotrijebim drugi izraz) puta to diplome medicinskog fakulteta. Jadnica, ali ne zato sto je siromasna nego sto je teska glupaca.
zašto onda radi samo leti za vreme ferija? proverio sam kod frajera što mi je nju i poslao da li laže. Većinom narkomanke traže laku lovu, a narkomanka se prepoznaje na prvi pogled... Novi Sad ih je pun, fuj...kuplung wrote:ne bih se slozio,djeva voli laku paru.rasiris none po sata i zaradis dnevnicu.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Ne moze se prodajom tijela steci dostojanstvo i pristojan zivot, to je contradiction in terms. Ali se moze sjebati zivot (i zdravlje) da je 100 ljekara (ukljucujuci nju) vise nece vratiti u normalu.ZMAJ wrote:Sudbina ni jednog čoveka nije ista, neko je imao sreće da može da studira na bilo kom univerzitetu na planeti zemlji, a neko daje svoje telo da bi došao do dostojanstva i pristojnog života. nije mi delovala kao glupača, na IV godini medicine je bila...pojma vi nemate šta je Ukrajina.
Koza (nista protiv tih korisnih zivotinja).

Memento Mori