Nezeljena trudnoca ,pomoc?

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Post Reply
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2190 times
Status: Offline

Re: Nezeljena trudnoca ,pomoc?

Post by Hannibal » 24 Oct 2015, 13:28

Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.
🐽

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Oct 2015, 13:28

Ledena wrote:
Julia-Klara wrote:
ZMAJ wrote:
Ledena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje.. :sok
Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladje :D.
Ta klinka je radila kao konobarica u nekom kafiću u centru Niša. Tamo sam stalno išao na kafu sa jednim poslovnim partnerom koji je prethodnu noć zakazao njoj i nenoj drugarici da ih vodimo u život. Magarac se napije i ne kaže mi ništa, kad me je to jutro počela prozivati što smo ih ispalili pojma nisam imao o čemu se radi.. tek kad sam skontao obećam joj večeru al ona i ja sami. I jbg najebem .
neka si... neka ti svaki put bude tako kad prevaris zenu :kafa i gore :zao
Trebali su mu ga odrezat :zao
da su 'teli onako utrnutog su komotno mogli :haha :haha :haha

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1390 times

Post by Mala_Mu » 24 Oct 2015, 13:29

Podrinjac wrote:
Mala_Mu wrote:
Ledena wrote:pa nisi u nju, i nije trudna..
hormoni, strah od trudnoce, sve to utice na njeno povracanje. Nije trudna.

Moze biti i ako nije... pogotovo ako su prije toga imali odnos.. ostalo...

prije same ejakulacije iliti svršavanja iz spolnog organa izlaze tzv ljubavne kapi iliti kapljice sperme koje isto mogu dovesti do trudnoće kao i samih 2 ml sperme.

predejakulat..
puno citam . :oo
šta ti je iskustvo ...

Nisam ja tema. :oo

p.s objasnila ti je Klara :jutarnja

Sta se ovo Edin usutio nisam ga prepala valjda :D.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Oct 2015, 13:29

Podrinjac wrote:
ZMAJ wrote:
Ledena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje.. :sok
Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladje :D.
Ta klinka je radila kao konobarica u nekom kafiću u centru Niša. Tamo sam stalno išao na kafu sa jednim poslovnim partnerom koji je prethodnu noć zakazao njoj i nenoj drugarici da ih vodimo u život. Magarac se napije i ne kaže mi ništa, kad me je to jutro počela prozivati što smo ih ispalili pojma nisam imao o čemu se radi.. tek kad sam skontao obećam joj večeru al ona i ja sami. I jbg najebem .
Ma kakvi ba 10 godina ? Puno je to. U današnje vrijeme se ne čeka ni 6 godina. Poslije šeste godine traže se tuđe.
ma tako je od uvek nego ja aj da ublažim malo Ledenoj :hihi

Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:
Has thanked: 1344 times
Been thanked: 4628 times

Post by Ledena » 24 Oct 2015, 13:30

Svoj ti poso :rol
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Oct 2015, 13:33

Hannibal Lecter wrote:Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.
koliko li će tebi trebati love da svim trima šalješ kada negde, ne daj bože, zaglaviš kondilome ? :lup

:haha :haha :haha

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 24 Oct 2015, 13:42

Hannibal Lecter wrote:Brate blud je veliki grijeh. Ja planiram da ozenim dvije tri zene.
Po islamu

Ove danasnje cure sve ko fol muslimanke a nijedna ne dozvoljava svom muzu da ozeni tri zene.

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 24 Oct 2015, 13:51

Podrinjac wrote:
Po islamu

Ove danasnje cure sve ko fol muslimanke a nijedna ne dozvoljava svom muzu da ozeni tri zene.
Muslimanke na baterije...
🐽

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Oct 2015, 13:54

Podrinjac wrote:
Po islamu

Samo je Muhamed imao pet, najmlađa Ajša i nju je najviše voleo , a ona je nastavila njegov put i posle njegove smrti.

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 24 Oct 2015, 13:55

ZMAJ wrote:
Podrinjac wrote:
Po islamu

Samo je Muhamed imao pet, najmlađa Ajša i nju je najviše voleo , a ona je nastavila njegov put i posle njegove smrti.
To ti ja pricam. Al necu ja pet, mnogo mi to. Tri su taman, da ti nikad ne dosadi.
🐽

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 24 Oct 2015, 14:00

Baš bi bilo zanimljivo utvrditi koliki je postotak "djece predejakulata " ako se smijem tako izraziti...
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 24 Oct 2015, 14:03

Ne znam za to, al znam da sam ja prezivio abortus i danad mi nista ne fali, i ne samo da mi nista ne fali nego sam jos i najjaci lik u svom dijelu grada.

Storme daj mi sifru od onih igrica, napunio sam 18 godina. Rekla mi je maja da ce mi dat kad napunim 18 al nije sad tu.
🐽

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Oct 2015, 14:06

Hannibal Lecter wrote:
ZMAJ wrote:
Podrinjac wrote:
Po islamu

To ti ja pricam. Al necu ja pet, mnogo mi to. Tri su taman, da ti nikad ne dosadi.
prva misli da si kod druge, druga misli da si kod treće, treća misli da si kod prve, a ti na tavanu spavaš ka' čovek...nisi ti blesav kolko sam ja mislio da jesi :haha

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 24 Oct 2015, 14:06

Hannibal Lecter wrote:Ne znam za to, al znam da sam ja prezivio abortus i danad mi nista ne fali, i ne samo da mi nista ne fali nego sam jos i najjaci lik u svom dijelu grada.

Storme daj mi sifru od onih igrica, napunio sam 18 godina. Rekla mi je maja da ce mi dat kad napunim 18 al nije sad tu.
Koju šifru... Ja imam samo svoju :cudi
Niti ja ne igram tamo na remiju
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 24 Oct 2015, 14:07

Ma za one igrice
🐽

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 24 Oct 2015, 14:17

ZMAJ wrote: pazio sam posle :ble... jednom našem malazu u Sofiji slučajno spasim život, samo zato jer sam mu na nekoliko dana dao da sa verenicom prespava u mom stanu koji niko nije znao gde je . on da mi se zahvali dovede mi prostitutku, cura iz Ukrajine... toj curi sam i kafu kuvao i spremio joj večeru , daleko smo više pričali tu noć nego što je bilo sexa. Jednostavno nisam moga da shvatim zašto jedna prelepa devojka to radi.. Živi u Kijevu sama sa majkom i studira medicinu za šta joj treba novac koje njih dve nemaju. Majci je govorila da ide na more da konobariše kako bi zaradila za fax a u stvari je radila prostituciju jel samo tako može skupiti za godinu dana studiranja. Zar nije tužna priča? Plakala je kad mi je pričala al izbor nema.
Aha, kanu mi suza. :kafa Mozda pronadje lijek protiv AIDS-a nakon trnovitog (da ne upotrijebim drugi izraz) puta to diplome medicinskog fakulteta. Jadnica, ali ne zato sto je siromasna nego sto je teska glupaca.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

kuplung
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by kuplung » 24 Oct 2015, 14:19

ne bih se slozio,djeva voli laku paru.rasiris none po sata i zaradis dnevnicu.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Oct 2015, 14:21

Lavlje_srce wrote:
ZMAJ wrote: pazio sam posle :ble... jednom našem malazu u Sofiji slučajno spasim život, samo zato jer sam mu na nekoliko dana dao da sa verenicom prespava u mom stanu koji niko nije znao gde je . on da mi se zahvali dovede mi prostitutku, cura iz Ukrajine... toj curi sam i kafu kuvao i spremio joj večeru , daleko smo više pričali tu noć nego što je bilo sexa. Jednostavno nisam moga da shvatim zašto jedna prelepa devojka to radi.. Živi u Kijevu sama sa majkom i studira medicinu za šta joj treba novac koje njih dve nemaju. Majci je govorila da ide na more da konobariše kako bi zaradila za fax a u stvari je radila prostituciju jel samo tako može skupiti za godinu dana studiranja. Zar nije tužna priča? Plakala je kad mi je pričala al izbor nema.
Aha, kanu mi suza. :kafa Mozda pronadje lijek protiv AIDS-a nakon trnovitog (da ne upotrijebim drugi izraz) puta to diplome medicinskog fakulteta. Jadnica, ali ne zato sto je siromasna nego sto je teska glupaca.
Sudbina ni jednog čoveka nije ista, neko je imao sreće da može da studira na bilo kom univerzitetu na planeti zemlji, a neko daje svoje telo da bi došao do dostojanstva i pristojnog života. nije mi delovala kao glupača, na IV godini medicine je bila...pojma vi nemate šta je Ukrajina.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Oct 2015, 14:22

kuplung wrote:ne bih se slozio,djeva voli laku paru.rasiris none po sata i zaradis dnevnicu.
zašto onda radi samo leti za vreme ferija? proverio sam kod frajera što mi je nju i poslao da li laže. Većinom narkomanke traže laku lovu, a narkomanka se prepoznaje na prvi pogled... Novi Sad ih je pun, fuj...

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 24 Oct 2015, 14:28

ZMAJ wrote:Sudbina ni jednog čoveka nije ista, neko je imao sreće da može da studira na bilo kom univerzitetu na planeti zemlji, a neko daje svoje telo da bi došao do dostojanstva i pristojnog života. nije mi delovala kao glupača, na IV godini medicine je bila...pojma vi nemate šta je Ukrajina.
Ne moze se prodajom tijela steci dostojanstvo i pristojan zivot, to je contradiction in terms. Ali se moze sjebati zivot (i zdravlje) da je 100 ljekara (ukljucujuci nju) vise nece vratiti u normalu.

Koza (nista protiv tih korisnih zivotinja). :ok
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Post Reply

Return to “Sex”