Pare idu meni slažu se na kamarurethna wrote:A ne kuka kada je za pare

Moderator: spacebound
Pare idu meni slažu se na kamarurethna wrote:A ne kuka kada je za pare
Znaci i tad kuka?Mutevelija wrote:Pare idu meni slažu se na kamarurethna wrote:A ne kuka kada je za pare
Mutevelija wrote:Ne kuka tad, dobiju ona nena i otac od plate dam ih nekolko ali većinu ostavim sebi i skupljam.
Pa to se vec desava uvelikoMutevelija wrote: 12 May 2024, 22:37
Muškarci su u stagniraju trenutno gledano društveno,dok žene su se nafurale i nasjele na priču da one sve mogu.
A sa druge strane lijen monoton muškarac bez inicijative i volje za životom poslom je propast društva
U budućnosti pretpostavljam da ćemo dobiti više jakih žena obrazovanih koje će biti nesretne jer su previše dobre i teško će im biti naći partnera .
Muška energija se ubija u klupama u razredu od malih nogu .HAVANA wrote: 12 May 2024, 22:44Pa to se vec desava uvelikoMutevelija wrote: 12 May 2024, 22:37
Muškarci su u stagniraju trenutno gledano društveno,dok žene su se nafurale i nasjele na priču da one sve mogu.
A sa druge strane lijen monoton muškarac bez inicijative i volje za životom poslom je propast društva
U budućnosti pretpostavljam da ćemo dobiti više jakih žena obrazovanih koje će biti nesretne jer su previše dobre i teško će im biti naći partnera .
Muškarac nema motiva da se pokrene danas osim ako nije neka esencijalna egzistencija u pitanju .HAVANA wrote: 12 May 2024, 22:54 Ma vise mi smeta sto muskarci postaju nesposobne pickice od toga sto zene postaju sposobne i samostalne.I treba da budu,prvi sam ja svoje tako vaspitao.To nije razlog da se musko povlaci i postane nesiguran.Musko si,budi musko.
Sta ba nema motiva.Sta to treba biti motiv?Gledam ove moje i njihove generacije,skoro sve cure studiraju,rade,voze aute…Od muskih 70% zguza na guz…Sarafa to ne zna zavrnut nit hoce,il je kilav il ko curica ,il kockasta glava nabildana naka,neradnicka.Ovih 30% skidam kapu.Momcine.Sve se ovo nesta pojebalo i poremetilo.Anksiozni jadni kazu.Pa moze ti se,ko me pito jel me cega strah i pase li mi il ne pase…Mutevelija wrote: 12 May 2024, 22:58Muškarac nema motiva da se pokrene danas osim ako nije neka esencijalna egzistencija u pitanju .HAVANA wrote: 12 May 2024, 22:54 Ma vise mi smeta sto muskarci postaju nesposobne pickice od toga sto zene postaju sposobne i samostalne.I treba da budu,prvi sam ja svoje tako vaspitao.To nije razlog da se musko povlaci i postane nesiguran.Musko si,budi musko.
Žene se žele dokazati društvu, muškarce boli qurarrz šta društvo misli o njima.
Možda je ovo nečiji projekat da se zene sve vise uvlači u radnu snagu , koja će biti poslušna i izvršavati sve zadatke kako bi se dokazala.
Sad ti rekoh muškarac je zavolio svoj ego i radi šta mu paše ne vidi čemu žrtva , želi odmah doći do cilja, što se truditi kad ionako nemaš se za šta boriti .HAVANA wrote: 12 May 2024, 23:05Sta ba nema motiva.Sta to treba biti motiv?Gledam ove moje i njihove generacije,skoro sve cure studiraju,rade,voze aute…Od muskih 70% zguza na guz…Sarafa to ne zna zavrnut nit hoce,il je kilav il ko curica ,il kockasta glava nabildana naka,neradnicka.Ovih 30% skidam kapu.Momcine.Sve se ovo nesta pojebalo i poremetilo.Anksiozni jadni kazu.Pa moze ti se,ko me pito jel me cega strah i pase li mi il ne pase…Mutevelija wrote: 12 May 2024, 22:58
Muškarac nema motiva da se pokrene danas osim ako nije neka esencijalna egzistencija u pitanju .
Žene se žele dokazati društvu, muškarce boli qurarrz šta društvo misli o njima.
Možda je ovo nečiji projekat da se zene sve vise uvlači u radnu snagu , koja će biti poslušna i izvršavati sve zadatke kako bi se dokazala.
"HAVANA wrote: 12 May 2024, 23:11 Pa ako nece nek silji qrac povazdan i ceska trbuh.Vidice dokle ce dobacit.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests