A meni je recimo bolja ova

Moderator: Krokodil Behko
Zato što je sarajevska pivara koja je (bila?) vlasnik Swityja naručivala u nekim fabrikama u HR da proizvode taj brend a naša fabrika zatvorena. Tad je i opao kvalitet.Julia-Klara wrote:sretno im! znam da sam prije nekoliko godina, dok smo imali prodavnicu, probala jedan od njihovih sokova, bili su pravo dobri, i onda se nesto pokvarili...
ako se budu skoncentrirali na kvalitet bice dobro, mada ce biti jako tesko plasirati nase proizvode na trziste, obzirom da mi generalno vise vjerujemo stranim nego domacim prozivodima
Vega-Fruit je projekat koji je zaživio u ratu na područiju Gračanice.Nekoliko ljudi kupilo je kazane u kojima se pravila marmelada i pekmez od šljiva i drugog voća koje je tada rodilo u izobilju,i uglavnom sve je išlo za vojsku.Stručna radna snaga koja je tada napustila Bosanku Doboj stvorila je stvarno kvalitetne proizvode a Fabrika je rasla veoma brzo i proširivala proizodnju.Julia-Klara wrote:sretno im! znam da sam prije nekoliko godina, dok smo imali prodavnicu, probala jedan od njihovih sokova, bili su pravo dobri, i onda se nesto pokvarili...
ako se budu skoncentrirali na kvalitet bice dobro, mada ce biti jako tesko plasirati nase proizvode na trziste, obzirom da mi generalno vise vjerujemo stranim nego domacim prozivodima
Jesi li siguran da više nisu vlasnici??? Ako nisu to je vijest za proslaviti.Krokodil Behko wrote:Zato što je sarajevska pivara koja je (bila?) vlasnik Swityja naručivala u nekim fabrikama u HR da proizvode taj brend a naša fabrika zatvorena. Tad je i opao kvalitet.Julia-Klara wrote:sretno im! znam da sam prije nekoliko godina, dok smo imali prodavnicu, probala jedan od njihovih sokova, bili su pravo dobri, i onda se nesto pokvarili...
Tako je.. ta banda je i lijepu plavu naljepnicu na pivu, odmah ofarbala u crvenu.I limenku su napravili crvenu.Ta bagra SDA-ovska je najveće zlo koje se Bošnjacima moglo desiti.
Buraz...ides u Mostar....fruit wrote:Tako je.. ta banda je i lijepu plavu naljepnicu na pivu, odmah ofarbala u crvenu.I limenku su napravili crvenu.Ta bagra SDA-ovska je najveće zlo koje se Bošnjacima moglo desiti.
Ako je firma "Hepok" i dalje vlasnik toga onda je vlasništvo trojno. Prije nekih tri godine otprilike, Federalna vlada je prodala dio vlasništva u Hepoku a to su kupili, jedna sarajevska firma kojoj ne upamtih ime i "vino-župa" iz Srbije. Ne znam tačne procente u vlasništvu ali mi se čini da je "vino-župa" investirala u možda čak i deset hiljada novih vinovih sadnica.Pasaga wrote:Buraz...ides u Mostar....fruit wrote:Tako je.. ta banda je i lijepu plavu naljepnicu na pivu, odmah ofarbala u crvenu.I limenku su napravili crvenu.Ta bagra SDA-ovska je najveće zlo koje se Bošnjacima moglo desiti.
dali ti je poznato,dole na izlazu prema Capljini,sa lijeve strane ima jedna,zvali je SOKARA,napravljena 15-tak godina prije rata.
U ratu skroz unistena.Par godina posle rata nije je niko renovirao,dali je sad stavljena u funkciju i ko je sad vlasnik.
To je prije bilo HEPOKOVO,proizvodili su iste artikle kao i ova vega.....
Proizvodi su bili vrhunske klase.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests