eh, to su mi najzalije pare za dati, dajem dodikovim 7 KM, a ni u sali ne prebacujem na PTPC, samo sam davno gledala Doctor Who
Moderator: Krokodil Behko
pa mi smo drzava za seChloe wrote: 02 Aug 2017, 15:30 Naši gledaju naše programe al' im para ne daju ...
Samo malo ...
RTV taksa je na državnom nivou. Federacija ima svoj modul naplate, RS ima svoj?
Kako je kod nas sve komplikovano ....![]()
Prije odvojenog obračuna je bila uz račun el. energije ... bon ...
Sa obzirom da ga plaćam jaChloe wrote: 02 Aug 2017, 15:17Mutevelija wrote: 02 Aug 2017, 14:58 Ovo je loše treba bojkotovati korištenje TV-a. Samo fali da počnu porez na internet ali bit će i to.... Ako ga uvedu, hoće li tebi otac isključiti internet?
Baš,da se može riješiti na ovakav način,do sad bi se riješilo,ne bi se stalno i iznova pitali uz koji račun da priheftaju pretplatu za TV.Bla wrote: 02 Aug 2017, 15:32 nije komplikovano, prije su slali ali raja nije htjela da plaća a pošta onda fakturiše svoje za dostavu i onda se stvori začarani krug dugova.
Pa su zato pokušavali glupostima da riješe. A to se lako zakonom riješi, ali se ne može riješiti jer da bi donio zakon moraš napraviti još jedan nacionalni program. I onda tako sve stoji neriješeno.![]()
Narod , to si ti . Ne možeš samo raširiti noge i čekati da se digne Muji, Fato, nego si i ti dio te priče.Nice try wrote: 02 Aug 2017, 16:52![]()
Očekuju se masovni protesti.
Ako ovo ne digne narod na noge,ne znam šta će.
Vadiću se na amneziju
Godine
Jeste, bilo je uz struju, bar u pevoj polovini 2000-tih, kako mi se čini.
Poređenje je iz onog jučerašnjeg napaljenog razdoblja,ali shvatili smo.carobnjak N wrote: 02 Aug 2017, 17:08Narod , to si ti . Ne možeš samo raširiti noge i čekati da se digne Muji, Fato, nego si i ti dio te priče.Nice try wrote: 02 Aug 2017, 16:52![]()
Očekuju se masovni protesti.
Ako ovo ne digne narod na noge,ne znam šta će.
Najlakše je imati "kobila stil" , nek' gazda jaše, a ja ću hrzati na narod.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests