Otkud znam zasto su skrti, sama nisam nikad bila, niti mogu shvatiti takve ljude.
Ja bas volim da djelim, da poklanjam. Sebicno u jednu ruku, znam jer se zbog toga kasnije dobro osjecam ali volim i kad nekog obradujem, nekom pomognem. I svi me takvu pamte, i nekad mojima idem na zivce jer i dalje mislim da moram pomoci svima i da mogu spasiti ovaj svijet. Gest po gest.
Da sam bogdom neki bogatas, ne bi samo meni lijepo bilo. Sjecam se godinama unazad, ostala bez posla, nisam ni para nesto imala (mozda sam tek magistrirala, ne sjecam se), a skupljalo se za neku obitelj iz Ljubljane da im se kupi dve skrinje i napuni mesom i ostalim namjernicama prije zime. Nije tad jos bilo online banke pa odem tamo, da sredim novu karticu i prebacim nesto para na racun te obitelji. Ja sredjujem za karticu i djevojka na kasi kaze, morat cete platit, oko 10, 15€ za karticu jer ne znam sad tacno zasto, pukla mi valjda, a to ne ide pod njihov trosak. Rekoh, nema problema, uzmite s kartice. Zavrsimo mi to, rekoh prebacila bi pare i na ovaj racun, rekoh nemam imena, anonimno je jer se skupljaju pare za jednu obitelj. Ona u cudu, kaze pa vi ste nezaposleni, ( pritom vidi stanje na mom racunu) i opet cete nekom prebacit pare? Kazem naravno, nista meni ne fali, a njima na zalost mnogo sta. Zenska osta u cudu, kaze ovo jos nisam vidjela. Ode ona promjeni i za karticu, kaze stavicemo da se razmagnetila, nemate trosak pa cemo dodat i oni 15€ ako ste za.

Jesam, kako nisam.. I tako.