Nisu ni meni. Ali ovdje ne govorim o tome. Govorim o tome da postoje ljudi koji ne stupaju u odnose sa drugima zato što isključivo žele da se skrase sa tom osobom, da potomke imaju sa njima, ostare zajedno i slično. Možeš biti sa nekim i ako ne želiš tako ozbiljnu vezu. Možda želiš samo da vam je lijepo u datom periodu vremena, koliki god on bio. Možda se i zavolite, možda ostane samo na nekoj zaljubljenosti, a možda ne bude ni to, već samo sviđanje i ugodno vrijeme sa tom osobom.lejlamo wrote: 17 Jan 2019, 20:15a to si zaključio...na osnovu čega?
nikada nisam imala tip muškarca koji me privlači..imala sam kvalitetan odnos i vezu i sa starijim i sa mlađim od sebe, kriterij pri odabiru partnera mi nisu godine.
Ako tako pristupam svojim odnosima sa ženama, zašto molim te trebam da se ograničavam na žene mojih godina, ako imam priliku da budem sa duplo mlađom koja mi je fizički puno privlačnija. Ili takve ne mogu imati i karakter koji će mi se svidjeti?
Ako mi se svidi četrdesetogodišnjakinja, neću ne biti sa njom jer ima toliko godina. Bio sam i sa starijim od sebe i sve su mi se svidjele. Ali reći da zato što sam četrdesetogodišnjak i da zato nemam pravo na djevojku od 20-ak godina, ako i ona želi mene, po meni je primitivno.