- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: STIŽE NOVA OPCIJA: Influenserima se ovo neće svidjeti; uskoro se neće vidjeti lajkovi na Instagramu
nema sanse, inatagram postoji da bi se vidjeli lajkovi
🐽
- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Re: STIŽE NOVA OPCIJA: Influenserima se ovo neće svidjeti; uskoro se neće vidjeti lajkovi na Instagramu
Nije do broja lajkova, vec do broja followera 

𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ja sam followerima rek'o, ne lajkaj me dok gitara svira.
. . . . . . . . .
- toxic
- Forum [Bot]
Ja sam followere blokirala, sad samo ja pratim 
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
mozes ti kad imas darlinga 
🐽
- toxic
- Forum [Bot]
A nisam znala da ce biti ova opcija, jbg

𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9743 times
- Been thanked: 16374 times
- Status: Online
Auuuu, sto zivot zna bit okrutan 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
To isto k'o kad bi Crvena zabranila outfite.
Ne bi prezivio Forum takve turbulencije.
Ne bi prezivio Forum takve turbulencije.
. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
kako bi joj napravio kimuru da zabrani autfite
🐽
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7684 times
- Been thanked: 18113 times
Podjoh nesto napisati ali ce opet izgledati k'o prozivanje 

Question everything.
Vrlo će lako doskočiti tome...
Mogu u story, u status ubaciti broj lajkova... A sad mogu i slagati malo
Mogu u story, u status ubaciti broj lajkova... A sad mogu i slagati malo

Habibti, ya nour el - ain... 

- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
katastrofa

❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Toliko patnje za lajkove 
Cekat cu nek sibila vidi pa ispsuje, da ne ispadam ja los

Cekat cu nek sibila vidi pa ispsuje, da ne ispadam ja los

Question everything.
Ne znam zašto se sprdate toliko 
Ljudi prave biznis, tko voli nek izvoli...
Ja neću zapratiti ni jednog, ali očito imaju prolaz.
A sa druge strane gore telefonske linije linije iete SMS Balkanom za još veće gluposti, prate se farme, antitalent show, želje i rudnici... So what?

Ljudi prave biznis, tko voli nek izvoli...
Ja neću zapratiti ni jednog, ali očito imaju prolaz.
A sa druge strane gore telefonske linije linije iete SMS Balkanom za još veće gluposti, prate se farme, antitalent show, želje i rudnici... So what?
Habibti, ya nour el - ain... 

Ma ljudi se sprdaju sa daleko ozbiljnijim stvarima i temama, ovo je ipak samo instagram i njihove "muše".
A osudjivanje jednog ne znaci odobravanje neceg drugog, jednako pateticnog i smijesnog
Cekamo temu farmi
A osudjivanje jednog ne znaci odobravanje neceg drugog, jednako pateticnog i smijesnog

Cekamo temu farmi

Question everything.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40376 times
- Been thanked: 26497 times
- Status: Online
Re: Instagram
Izgleda moćno: I na Instagram stiže “Dark Mode”

Sve je crno, potpuno suprotno od "šljaštećeg" bijelog Instagram interfejsa i na prvi pogled djeluje istovremeno i čudno i moćno
Instagram je posljednja u nizu aplikacija, kojoj je aktivirana Dark Mode opcija. Ukoliko koristite BETA verziju Instagram aplikacije, imate na svom uređaju Android 10 i koristite sistemski Dark Mode onda vjerovatno pred svojim očima vidite Instagram Dark Mode!
Sve je crno, potpuno suprotno od “šljaštećeg” bijelog Instagram interfejsa i na prvi pogled djeluje istovremeno i čudno i moćno.
Nažalost, opciju Dark Mode ne možete još uvijek da aktivirate samu po sebi, jer kvačica nije dostupna u podešavanjima, ali kao što rekosmo, ako aktivirate Dark Mode kroz cijeli sistem i ispunili ste i sve druge uslove – Instagram će biti taman.
Podesite Dark Mode kroz sistem na ovaj način: Settings > Display > Advanced > Device Theme, prenosi Independent.

Sve je crno, potpuno suprotno od "šljaštećeg" bijelog Instagram interfejsa i na prvi pogled djeluje istovremeno i čudno i moćno
Instagram je posljednja u nizu aplikacija, kojoj je aktivirana Dark Mode opcija. Ukoliko koristite BETA verziju Instagram aplikacije, imate na svom uređaju Android 10 i koristite sistemski Dark Mode onda vjerovatno pred svojim očima vidite Instagram Dark Mode!
Sve je crno, potpuno suprotno od “šljaštećeg” bijelog Instagram interfejsa i na prvi pogled djeluje istovremeno i čudno i moćno.
Nažalost, opciju Dark Mode ne možete još uvijek da aktivirate samu po sebi, jer kvačica nije dostupna u podešavanjima, ali kao što rekosmo, ako aktivirate Dark Mode kroz cijeli sistem i ispunili ste i sve druge uslove – Instagram će biti taman.
Podesite Dark Mode kroz sistem na ovaj način: Settings > Display > Advanced > Device Theme, prenosi Independent.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9887 times
Vezano za instagram, da pitam, posto se ne znalazim najbolje - postoje li sanse i nacin da se iskljuce one kao notifikacije, slike, clipovi, koji dolaze od ljudi koje ne poznajete?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- toxic
- Forum [Bot]
Settings -> notifications -> pa tu podesis kakvu vrstu notifikacija zelis. Mozes sve da ih pauziras odredjeni vremenski period.Julia-Klara wrote: 02 Oct 2019, 15:06 Vezano za instagram, da pitam, posto se ne znalazim najbolje - postoje li sanse i nacin da se iskljuce one kao notifikacije, slike, clipovi, koji dolaze od ljudi koje ne poznajete?
Nisam sigurna sta je ovo sto si ti navela. Jel ti profil javni il' privatni?
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ