smislit kako sto lakse i vise stete napraviti
zbilja nest gluplje ne gmize svemirom od covjeka

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
...ta je to za S 3000...ili S 5000.....storm wrote:Kako je meni ovo glup naziv... nevidljiv ... nevidljiv radarima, a sa zemlje ga može roknuti ručni lanser tipa stinger ( jako stara stvar ) od 30.000 usd
Lebowski wrote:A sta je sa tim Raptormo bilo, zar nisu ispravni?
Svake godine je sve više i više gladne djece i to svugdje. Tajkunizacija je zmijenila razum i ljudsko biće se pretvara u stroj, koji sve ruši pred sobom.camargue wrote:sto djeca po Africi,Aziji-ali in drugdje umiru od gladi nije vazno,vazno je da tamo neki stari,prokleti,impotentni kongresmen digne svoja dva prsta za finaciranje ovih totalno bezvrijednih aviona radi laznog pokazivanja moci a od te moci nista...ovaj svijet je odavno otisao u tri p.m
mrki62 wrote:Svake godine je sve više i više gladne djece i to svugdje. Tajkunizacija je zmijenila razum i ljudsko biće se pretvara u stroj, koji sve ruši pred sobom.camargue wrote:sto djeca po Africi,Aziji-ali in drugdje umiru od gladi nije vazno,vazno je da tamo neki stari,prokleti,impotentni kongresmen digne svoja dva prsta za finaciranje ovih totalno bezvrijednih aviona radi laznog pokazivanja moci a od te moci nista...ovaj svijet je odavno otisao u tri p.m
Zbog bogatih su mnogi gladni, jer se bogati nikad ne mogu nahraniti i uvijek su gladni, uvijek hoće još i još.
Ja koliko sam shvatio napravili su oku nevidljiv avion. Ne (samo) radaru. Zato su i imali probleme sa ispuštanjem crnog dima.Krokodil Behko wrote: Borbeni avion J-31 trebao bi biti nevidljiv, međutim, raniji prototipovi su imali veliku manu - njihovi motori su ispuštali crni dim. Ostaje samo da se vidi jesu li Kinezi uspjeli otkloniti ovaj nedostatak i proizvesti pravi nevidljivi avion koji bi stao rame uz rame sa najboljim američkim lovcima.
Mislim meni su te stvari smiješne... Sav svoj napredak ipak duguju zapadu, nikad ih nitko pipnuo nije i opet zveckaju nešto...Lebowski wrote:Onaj kineski malo nadograditi samo.
storm wrote:Mislim meni su te stvari smiješne... Sav svoj napredak ipak duguju zapadu, nikad ih nitko pipnuo nije i opet zveckaju nešto...Lebowski wrote:Onaj kineski malo nadograditi samo.
Ništa og toga jer onima na najvišem nivou ipak ja zajednički jezik...susteca moneta
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests