Ivana Marić

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4149 times
Been thanked: 3053 times
Status: Offline

Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime

Post by Melek » 08 Mar 2021, 09:54

Totem wrote: 08 Mar 2021, 09:51
arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 09:43

"Udaranje maljem" je metafora, nije stvarno udaranje. Misli se na stalni monitoring, prozivanje, kritiku i sl. A bezveze pretpostavljaš, ja sam u životu najviše puta glasao za SDA na svim nivoima, po jednom za Harisa i Mirsada za Predsjedništvo BiH, par puta za BPS, za DF i SDP na lokalnom nivou... Nikad nisam glasao za Našu stranku dosad.

A ti uspostavljaj dijagnozu, kosaj, uzapuj, štaš... I slavi i veličaj Baketa i tu vašu religiju...

Jarane, ti jos za Mirnesa nisi glasao😁
Ma ako impulsivno glasa kao što impulsivno piše postove onda je gori i od tebe.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 465 times
Been thanked: 1415 times

Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime

Post by edo_79 » 08 Mar 2021, 09:56

Melek wrote: 08 Mar 2021, 09:36
arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 09:28 Svaku stranku, a posebne one koje pretenduju da su "za BiH" - dakle tu ne računam nijednu srpsku i skoro nijednu hrvatsku partiju u BiH - pa bilo da su desne ili lijeve, treba a priori i preventivno mlatiti maljem uglavu, a posebno pojačat na ovakve slučajeve kao s uvaženom analitičarkomi kandidatkinjom za mjesto dogradonačelnice Sarajeva. Jer ljudi su generalno kvarljiva roba, a unutar našeg balkanskog bazena sklonost kvarnosti je multiplicirana. Zbog toga nam treba zdravije društvo, svjesnije.

Dakle, samo mlatiti, sve i uvijek, kao preduvjet za neku buduću, istinsku profilaciju bh. političke scene, odnosno suštinsku reformu postojećih i stasavanje neki novih, zrelijih političkih organizacija.

Nema svetih stranaka, nema svetih pojedinaca, statuta, naziva, ideologija, političkih programa i sl. I nema nesmjenjivih i nezamjenjivih.
Nikoga ne treba mlatiti maljem u glavu a naročito ne sve to javno zagovarati jer je to ispod srednjeg vijeka i kažnjivo. Dobro, mnogi ste se zaebali i zglasali ovaj KOS, UZP i šta ti ja znam, u smislu - kad Bake ne da nafake daće ovi i sad vidimo kako sve to izgleda. Ovo nije ništa drugo do jedna poskupa lekcija. A ako se ponovi, onda i dijagnoza.
De mi reci kojaod trenutnih stranaka ne pripada ovom miljeu .... navedi jednu pa onda pričaj ... koji Bake jadan ne bio i kakva nafaka ... problem je što svi žive još uvijek u 94 kad je ''padalo s nebesa'' .... pusti tu šuplju priču matere ti
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 » 08 Mar 2021, 09:57

Melek wrote: 08 Mar 2021, 09:52 Kakvu religiju? Ja uopšte nisam nikakav SDA fanatik i znam šta kod njih valja a šta ne. Ali glasati za upakovane UZP-ovce i četnike, to je nešto novo. SDA dodje ko antifašizam na kvadrat u usporedbi s ovim. I čestitam FGR-u, Čovke vam je sad gradonačelnik ne samo u Mostaru već i u Sarajevu! IQ, šta li je :hm
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20909 times
Been thanked: 18852 times

Post by Masamune » 08 Mar 2021, 09:58

Problem je do tebe ako oko sebe na svakom koraku vidiš UZP i slično :oo

Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 269 times
Been thanked: 266 times

Post by Odraz » 08 Mar 2021, 10:01

Melek wrote: 08 Mar 2021, 09:32
Odraz wrote: 08 Mar 2021, 09:05
Pa SDA je ofurila mnoge, evo da ih nabrojim:
Sve gradjane bosnjake koji nisu u familijarnoj ili dupeljubnoj podanickoj vezi sa bakirovom krezubom sa sela dovedenom linijom.
Zato me i ne cudi sto mnogi glasaju za bilo koga osim za SDA, i ja sa njima. :cudi
Budimo objektivni. Kojeg sela, kako se zove to selo? I de nabroj tu mu seosku rodbinu poimenice. A ako usput još priložiš slike dje nemaju zuba onda ću i ja zaahahaisati. De..
De ne vadi ih, i te privatne fakultete su osnovali da nadju nacin da uhljebe one sa sela bez skole, na ustrb onih koji su zaista zavrsili fakultete. :123
A mogu ti i nabrojati krezave, Sunje selo iznad Bradine, sad parlamentarac, postavljen za komandanta Nastavnog regrutnog centra na Bradini, tad je bio polupismen - potpisivao se velikim stampanim slovima i na veliko "I" stavljao tacku.
Drugi - lijeceni alkoholicar, postavljen za moralistu u NRC Prvog korpusa, skinuo mi dva cina jer me prijavio da pijem pivu sa diverzantima. U pitanju je bila jedna piva, poslije rucka. Ima njih jos koliko hoces, ali mi se ne da ...
Mogu i o "uglednim privrednicima" sto su se obogatili na prodaji humanitarne pomoci ... :kafa

Nije problem SDA, problem je u SDA, sto je nekriticka i sto pogoduje ljudima bez morala i casti. Takvu trulez od stranke treba odstraniti kao tumor drustva, sa takvim ljudima se ne moze naprijed, dzabe prica o patriotizmu. Pa i ovi fasisti kao Ivana se pomicu po Bosni jer im je to SDA svojim tolerisanjem i dogovorima sa HDZ-SNSD omogucila. Zasto se ne oglasavaju zbog glavne tuziteljice? :kafa

Totem
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Post by Totem » 08 Mar 2021, 10:02

Melek wrote: 08 Mar 2021, 09:54
Totem wrote: 08 Mar 2021, 09:51

Jarane, ti jos za Mirnesa nisi glasao😁
Ma ako impulsivno glasa kao što impulsivno piše postove onda je gori i od tebe.

U skoli smo izbegavali onih koji su nepozvani dolazili u drustvo
Jedna lasta....men'scini prolijece

arzuhal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
Has thanked: 498 times
Been thanked: 1013 times

Post by arzuhal » 08 Mar 2021, 10:04

impulsivno glasanje, ahaha, a hpmti :plavi ...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.

Totem
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Totem » 08 Mar 2021, 10:04

Odraz wrote: 08 Mar 2021, 10:01
Melek wrote: 08 Mar 2021, 09:32

Budimo objektivni. Kojeg sela, kako se zove to selo? I de nabroj tu mu seosku rodbinu poimenice. A ako usput još priložiš slike dje nemaju zuba onda ću i ja zaahahaisati. De..
De ne vadi ih, i te privatne fakultete su osnovali da nadju nacin da uhljebe one sa sela bez skole, na ustrb onih koji su zaista zavrsili fakultete. :123
A mogu ti i nabrojati krezave, Sunje selo iznad Bradine, sad parlamentarac, postavljen za komandanta Nastavnog regrutnog centra na Bradini, tad je bio polupismen - potpisivao se velikim stampanim slovima i na veliko "I" stavljao tacku.
Drugi - lijeceni alkoholicar, postavljen za moralistu u NRC Prvog korpusa, skinuo mi dva cina jer me prijavio da pijem pivu sa diverzantima. U pitanju je bila jedna piva, poslije rucka. Ima njih jos koliko hoces, ali mi se ne da ...
Mogu i o "uglednim privrednicima" sto su se obogatili na prodaji humanitarne pomoci ... :kafa

Nije problem SDA, problem je u SDA, sto je nekriticka i sto pogoduje ljudima bez morala i casti. Takvu trulez od stranke treba odstraniti kao tumor drustva, sa takvim ljudima se ne moze naprijed, dzabe prica o patriotizmu. Pa i ovi fasisti kao Ivana se pomicu po Bosni jer im je to SDA svojim tolerisanjem i dogovorima sa HDZ-SNSD omogucila. Zasto se ne oglasavaju zbog glavne tuziteljice? :kafa

Sa pravom te taj oficir kaznio. On leceni alkoholicar, a ti cugas pred njim, a njemu teku sline

arzuhal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
Has thanked: 498 times
Been thanked: 1013 times

Post by arzuhal » 08 Mar 2021, 10:05

Nikad nisam niti bih glasao za SBB. Meščini da bih prije odsjekao sebi ruku nego glasao za Fahru, kao i onom glasaču do mene...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 08 Mar 2021, 10:06

MarlboroGold wrote: 08 Mar 2021, 09:58 Problem je do tebe ako oko sebe na svakom koraku vidiš UZP i slično :oo
Pa kad cajka iznebuha na nekoj globalnoj konferenciji pred svijetom citira npr Karadžića, za mene je to UZP, jbg.
Weak people revenge.
Strong people forgive.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9097 times
Been thanked: 10793 times

Post by Krokodil Behko » 08 Mar 2021, 10:18

Nurkić ponovo ima poetsku inspiraciju

"Čudan vakat dođe, politika kad stisne, došlo vrijeme da uhljebismo analitičare nezavisne

Ivana, naša srećo, ne bi ti u vlast, ni kad bi te neko nazor u nju meć*o

Ne bi ona od vlasti da se grebne, ali ne može da odoli onoj "lezi, da te jedem hljebe"

Analitičarka naša bježi ko đavo od partijskog stiska, ali joj državna plaća ipak mnogo bliska

A narod ko šljivi, nek u dijaspori traži spas,
nemamo svi našu stranku da ona misli na sve nas."

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 » 08 Mar 2021, 10:21

Krokodil Behko wrote: 08 Mar 2021, 10:18 Nurkić ponovo ima poetsku inspiraciju

"Čudan vakat dođe, politika kad stisne, došlo vrijeme da uhljebismo analitičare nezavisne

Ivana, naša srećo, ne bi ti u vlast, ni kad bi te neko nazor u nju meć*o

Ne bi ona od vlasti da se grebne, ali ne može da odoli onoj "lezi, da te jedem hljebe"

Analitičarka naša bježi ko đavo od partijskog stiska, ali joj državna plaća ipak mnogo bliska

A narod ko šljivi, nek u dijaspori traži spas,
nemamo svi našu stranku da ona misli na sve nas."
Trebao bi ozbiljno početi razmišljati o poeziji :hihi :hihi

Totem
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Totem » 08 Mar 2021, 10:26

A kada je ovo Ivana izjavila?

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 492 times
Been thanked: 1077 times

Post by bagra » 08 Mar 2021, 10:29

a bogami ste se braco previse usplahirili na ivankom.
evo ste i dobrog edu, koji inace samo o pitama prica,
uspjeli isprovocirat na ovaj obracun bez okej morala :(
ivana maric je meni inace okej a najdraza mi je ova

njena pjesma
cak, i nezajebajem se, postoji na jutubu snimak koji
mi kolega snimio gdje mlatim glavom uz ovu a nisam
vidio da me snima. a refren ovaj bas nosi covjece, uh :klanja
#samoveselo
a cuj to novalic, sto bi moj direktor reko - pesinjak ? :ccc
nemojte mi na kolegu planinara, branicu ga do zadnje
kapi kruske sto sam za obloge ostavio. radi taj... radi
za dvojicu. za sebe i da dijete si obezbjedi
#svepozakonu

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1127 times
Been thanked: 3485 times
Status: Online

Post by Laser » 08 Mar 2021, 10:29

Ostaće Peđa i Sabina sami u stranci. :D.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20909 times
Been thanked: 18852 times

Post by Masamune » 08 Mar 2021, 10:30

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /komentari

Redovno opstruišu iz federalne vlade (polako stičem dojam da to rade namjerno), a kad su bili u vladi SK trebalo im je 100 godina da imenuju ministra zdravstva i da reaguju na slučaj COVID-a.

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1127 times
Been thanked: 3485 times
Status: Online

Post by Laser » 08 Mar 2021, 10:31

edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 10:21
Krokodil Behko wrote: 08 Mar 2021, 10:18 Nurkić ponovo ima poetsku inspiraciju
Nego edo, šta veliš ti na Ivaninu izjavu?
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 08 Mar 2021, 10:32

insomnia wrote: 08 Mar 2021, 00:43 Image
E vala nije mi ih zao ,svi koji su glasali za NS neka sad gledaju..bosnjaci koji su autodestruktivni,glupani obicni,zaista nemam rijeci za njih..zedne ih preko vode mozes prevest...uvijek se sjetim one glupace sto je plakala i krneula ljubit Stanivukovica u po Sarajeva,,ona ti je slika i prilika takvih koji glasaju za NS :bua

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 08 Mar 2021, 10:38

Laser wrote: 08 Mar 2021, 10:31
edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 10:21

Nego edo, šta veliš ti na Ivaninu izjavu?
Ne veli. Ahahaiše :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 08 Mar 2021, 10:40

Odraz wrote: 08 Mar 2021, 08:05
Melek wrote: 08 Mar 2021, 07:59

Necu reci da ste bili glupi, vec, recimo, ehm - naivni :oo
Nisam ja Nasu stranku nikad mirisao. Jedini koje podrzavam su NiP koji su postali od SDA. :plavi
I drago mi je sto se NS ovako prikazao.

... otkad sam ja ukazivao na KOSovce, od 92-ge u redovima Armije, pa ih eno nosaju majorske cinove i sjede na godisnjicama, a mene policija ukloni. E to ti je jarane ova SDA. :kafa

Cini mi se da cemo se uskoro opet morati prebrojavati ko je patriota a ko je ustasa cetnik u jagnjecoj kozi ... :kafa
i ja sam glasala za NIP,ali Dino ima ozbiljan problem..ostane li s ovima ja se vracam SDA a vjerujem i dobar dio NIP-a..ipak je Dino pokazao da je pametan,ne znam uopste sto kao najjaci daje ovoliko prostora mizernoj NS? cuj ona dogradonacelnica..pa jbmu nije valjda toliko bitno porazit SDA :kafa

Post Reply

Return to “Mediji”