Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine
ne pamtim kada se neki bitan akt usvojio/donio a da to nije bilo u hotelu, restoranu, ...
cemu sluze prostorije namjenjene za to?
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7632 times
- Been thanked: 18010 times
vodeni_zeko wrote:ne pamtim kada se neki bitan akt usvojio/donio a da to nije bilo u hotelu, restoranu, ...
:lol
do dogovora se lakše dođe uz pićence i par kila mesa
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
[media]O0UyWzeAea4&feature=related[/media]
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Maja
- Administrator
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mogao je vala i u svlačionici
nit se slažem s tim, niti kad katolici dodirnu stadion, pa se prekrste. a sve to rade da bi drugi vidjeli!
nit se slažem s tim, niti kad katolici dodirnu stadion, pa se prekrste. a sve to rade da bi drugi vidjeli!
- carobnjak N
- Forum [Bot]
pa odeš i klikneš "dislike" i biće vas 6komada na spram 64 koji su lajkali :lolMaja wrote:jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nikad mi neće biti jasno zbog čega nekom smeta javno pokazivanje vjere jer ne vidim ama baš nikakvog razloga da se to ne radi.Meni uopšte ne smeta kad se neko pored mene krsti niti sam primjetio da vjernici to dožive kao provokaciju,a osim toga to je svugdje u svijetu sasvim normalno od "krsta na lančiću" do uzvika "Isuse" kad se iznenadi .
Problem od toga prave uglavnom" naši komplexaši" koji se nešto stide i ustručavaju .Pa ako može Zidan,Kanute,Riberi i mnoge druge face u svijetu fudbala zašto ne Edin Džeko?
[media]ksx3kieoo6I&feature=related[/media]
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9347 times
- Been thanked: 11093 times
- Status: Online
I meni je to bezveze.. Izaci pred 50.000 ljudi i tu,rugih radi,ispoljavati privrzenost vjeri.. Mogao je bas i u svlacionici.. Ne vjerujem da e se doticni,vise pribliziti Bogu ako to bude uradio bas na terenu umjesto u svlacionici.. To moze biti samo reklamiranje vjere.. Naravno ovo se odnosi i na katolike..
- Maja
- Administrator
nijedan video nisam dislajkala jer su to dječiji poslovi
kažem da mi je glupo kad neko tako nešto radi pred par miliona ljudi (stadion, ljudi pred tv-om) jer mi to liči kao na neko foliranje. ako si vjernik mogao si se pomoliti i u svlačionici
kažem da mi je glupo kad neko tako nešto radi pred par miliona ljudi (stadion, ljudi pred tv-om) jer mi to liči kao na neko foliranje. ako si vjernik mogao si se pomoliti i u svlačionici
- carobnjak N
- Forum [Bot]
Meni nije ,meni je to superrrrrrrrMaja wrote:nijedan video nisam dislajkala jer su to dječiji poslovi
Privatnost je danas jedan jako relativan pojam i ako svako odlučuje šta je za njega privatna stvar ,a šta je za javnost onda mi samo možemo reći svidja li se to nama ili ne,a ne odlučivati mi umjesto nekoga šta bi nekome trebalo biti privatno ,a šta javno.
U vremenu kad imamo Big Brother šou i šta sve ne ,mi ćemo naći za pametno da pričamo o Džekinom učenju fatihe .Hajd da ne začatavmo više

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
I FIFA ukinula suspenziju

zvršni komitet Međunarodne nogometne federacije (FIFA) na današnjoj sjednici u Zürichu donio je odluku o ukidanju suspenzije Nogometnom savezu BiH.
Generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković kazao je da je odluka konačna i o tome se neće raspravljati na Kongresu u srijedu, saopćeno je iz NSBiH

zvršni komitet Međunarodne nogometne federacije (FIFA) na današnjoj sjednici u Zürichu donio je odluku o ukidanju suspenzije Nogometnom savezu BiH.
Generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković kazao je da je odluka konačna i o tome se neće raspravljati na Kongresu u srijedu, saopćeno je iz NSBiH
-
- Osvježenje foruma
Večeras su izvučene grupe za Svjetsko prvenstvo 2014.godine u Brazilu.Ponovo smo,bar na izgled,dobili popriličnu dobru grupu u kojoj su još osim nas Grčka,Slovačka,Litvanija,Latvija i Lihtenštajn.
Još jedno razočarenje ili konačno plasman na neko veliko takmičenje?
Još jedno razočarenje ili konačno plasman na neko veliko takmičenje?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Sad ili nikad.. Mozemo sve te repke pregaziti..
Samo ako ovi nasi ufurani igraci,budu htjeli igrati
kao i za svoje klubove.. Mislim da nam je ovo povoljna grupa..
Samo ako ovi nasi ufurani igraci,budu htjeli igrati
kao i za svoje klubove.. Mislim da nam je ovo povoljna grupa..
- Maja
- Administrator
A-grupa: Hrvatska, Srbija, Belgija, Škotska, Makedonija, Vels
B-grupa: Italija, Danska, Češka Republika, Bugarska, Armenija, Malta
C-grupa: Njemačka, Švedska, Irska, Austrija, Farska Ostrva, Kazahstan
D-grupa: Holandija, Turska, Mađarska, Rumunija, Estonija, Andora
E-grupa: Norveška, Slovenija, Švicarska, Albanija, Kipar, Island
F-grupa: Portugal, Rusija, Izrael, Sjeverna Irska, Azerbejdžan, Luksemburg
G-grupa: Grčka, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Litvanija, Latvija, Lihtenštajn
H-grupa: Engleska, Crna Gora, Ukrajina, Poljska, Moldavija, San Marino
I-grupa: Španija, Francuska, Bjelorusija, Gruzija, Finska
B-grupa: Italija, Danska, Češka Republika, Bugarska, Armenija, Malta
C-grupa: Njemačka, Švedska, Irska, Austrija, Farska Ostrva, Kazahstan
D-grupa: Holandija, Turska, Mađarska, Rumunija, Estonija, Andora
E-grupa: Norveška, Slovenija, Švicarska, Albanija, Kipar, Island
F-grupa: Portugal, Rusija, Izrael, Sjeverna Irska, Azerbejdžan, Luksemburg
G-grupa: Grčka, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Litvanija, Latvija, Lihtenštajn
H-grupa: Engleska, Crna Gora, Ukrajina, Poljska, Moldavija, San Marino
I-grupa: Španija, Francuska, Bjelorusija, Gruzija, Finska
-
- Osvježenje foruma
Samo nek smo one Špance zaobišli,mada ni ove truhle od Grka nisu bezazleni,Slovaci zadnje vrijeme u usponu,lijepo igraju,mada i ja mislim da imamo dobre šanse ukoliko se poslože sve kockice koje zadnjih godina baš i nemamo.Krokodil Behko wrote: Mislim da nam je ovo povoljna grupa..
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8781 times
- Been thanked: 5535 times
Super grupa...pa nije mogla povoljnija biti...
The Dark Side Of The Forum...
Velika pobjeda nad Bjelorusijom

Nogometaši Bosne i Hercegovine ostvarili su veliku pobjedu nad Bjelorusijom golom Zvjezdana Misimovića.
Na samom startu utakmice Salihović je zadobio udarac zbog kojeg je morao napustiti teren, ali je prije toga uputio jedan dobar udarac ka golu Zhevnova, ali je golman gostiju dobro intervenisao.
Umjesto Salihovića ušao je Štilić, a Lulić otišao na poziciju desnog bočnog.
Igrala se dvadeseta minuta kada je Ibričić topovski šutirao, ali je lopta otišla pored gola.
Gosti su prvu ozbiljniju priliku imali nakon pola sata igre kad je Sitkov sjajno šutira sa 20 metara, a Begović dobro intervenisao.
Par minuta kasnije Kalachev je zbog simuliranja zaradio drugi žuti karton i morao napustiti teren.
Prije odlaska na odmor Štilić je ubacio iz kornera, Džeko skočio, ali je odbrana bjelorusa sa gol linije izbila loptu.
Džeko je u 55. minuti postigao pogodak koji je poništen zbog ranije sviranog prekršaja.
Deset minuta kasnije sjajna prilika za Misimovića koji se izborio za udarac, ali je lopta otišla pored gola.
Par minuta kasnije Štilić sjajno pronalazi Džeku, koji prolazi golmana Zhevnova i šalje loptu u sredinu ali je sa noge Misimoviću izbio jedan igrač Bjelorusije.
U 85. minuti gosti ostaju sa devet igrača. Martinović dobio drugi žuti zbog oštrog starta nad Džekom na sredini terena.
Džeko se sjajno zagradio vratio Misimoviću koji postiže svoj osamnaseti pogodak u bh. dresu.
Do kraja susreta BiH je vršila pritisak, ali nije bilo promjene rezultata.
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
- merylin
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 9 times
Re: Velika pobjeda nad Bjelorusijom
Jedva...ali sta nas briga 

Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
Re: Velika pobjeda nad Bjelorusijom
svaka čast 

Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
BiH se može plasirati na Euro 2012. godine kao drugoplasirana reprezentacija i bez baraža

BiH bi se mogla direktno plasirati na Euro 2012. godine i kao najbolje drugoplasirana reprezentacija. Naime, prema propozicijama UEFA-e, reprezentacija koja bude imala najviše bodova na drugoj poziciji, također će se direktno plasirati na Euro i neće igrati utakmice baraža. Trenutni poredak najboljih drugoplasiranih reprezentacija predvode Danci, s jednakim brojem bodova kao i Bosna i Hercegovina, ali s nešto boljom gol-razlikom.
Slijede Šveđani, Irci i Grci, a potom Crnogorci i Česi. Najlošije drugoplasirane reprezentacije su Turska i Srbija.
Danska i BiH sljedeće kolo igraju s najlošijim reprezentacijama grupa, što se neće računati, a u posljednjem kolu na rasporedu su susreti s Portugalom odnosno Francuskom. Ukoliko bi Danci izgubili utakmicu protiv Portugala, a BiH barem remizirala u Parizu, na Euro 2012. godine bismo se plasirala direktno. Postoji i šansa da BiH u slučaju visoke pobjede protiv posljednjeplasiranog Luksemburga, odnosno minimalne Danaca, ode direktno na Euro i s porazom u Parizu.
Dobre šanse da obezbijede drugu poziciju u grupi imaju i Švedi koji u narednom kolu dočekuju Kipar, a u posljednjem igraju s Holanđanima.
H Danska 6 4 1 1 9 4 +5 4 13
D Bosna i Hercegovina 7 4 1 2 8 7 +1 3 13
E Švedska 6 4 0 2 15 8 +7 6 12
B Irska 7 3 3 1 8 5 +3 4 12
F Grčka 6 3 3 0 6 3 +3 2 12
G Crna Gora 6 3 2 1 5 3 +2 2 11
I Češka 6 3 1 2 8 5 +3 5 10
A Turska 6 2 2 2 6 7 –1 1 8
C Srbija 6 2 2 2 6 9 –3 2 8

BiH bi se mogla direktno plasirati na Euro 2012. godine i kao najbolje drugoplasirana reprezentacija. Naime, prema propozicijama UEFA-e, reprezentacija koja bude imala najviše bodova na drugoj poziciji, također će se direktno plasirati na Euro i neće igrati utakmice baraža. Trenutni poredak najboljih drugoplasiranih reprezentacija predvode Danci, s jednakim brojem bodova kao i Bosna i Hercegovina, ali s nešto boljom gol-razlikom.
Slijede Šveđani, Irci i Grci, a potom Crnogorci i Česi. Najlošije drugoplasirane reprezentacije su Turska i Srbija.
Danska i BiH sljedeće kolo igraju s najlošijim reprezentacijama grupa, što se neće računati, a u posljednjem kolu na rasporedu su susreti s Portugalom odnosno Francuskom. Ukoliko bi Danci izgubili utakmicu protiv Portugala, a BiH barem remizirala u Parizu, na Euro 2012. godine bismo se plasirala direktno. Postoji i šansa da BiH u slučaju visoke pobjede protiv posljednjeplasiranog Luksemburga, odnosno minimalne Danaca, ode direktno na Euro i s porazom u Parizu.
Dobre šanse da obezbijede drugu poziciju u grupi imaju i Švedi koji u narednom kolu dočekuju Kipar, a u posljednjem igraju s Holanđanima.
H Danska 6 4 1 1 9 4 +5 4 13
D Bosna i Hercegovina 7 4 1 2 8 7 +1 3 13
E Švedska 6 4 0 2 15 8 +7 6 12
B Irska 7 3 3 1 8 5 +3 4 12
F Grčka 6 3 3 0 6 3 +3 2 12
G Crna Gora 6 3 2 1 5 3 +2 2 11
I Češka 6 3 1 2 8 5 +3 5 10
A Turska 6 2 2 2 6 7 –1 1 8
C Srbija 6 2 2 2 6 9 –3 2 8