koje pacenicko razmisljanje i omalovazavanje cura sa sela

koje pacenicko razmisljanje i omalovazavanje cura sa sela
Ali i tebe pucaju prenosi. Prvo manjak samopouzdanja, a sad visak. Valjda podigao, a ne spao na lijepe Bosancice
eh zanki da je bilo tako lahko to dabogda , nista neznam mozda sam bolji samZanki wrote: 23 Nov 2021, 09:59Ovo ti ne triba, naravno da hoces neovisno o mistu, sritno i nemoj se zamarati umisljenim curama vise nikadhopjoppe5 wrote: 23 Nov 2021, 09:56
nista onda u bosnu u neko selo naci neku ljepotanku mladu i to je to, na sta sam spao staces
ti si umjetnik i oni tebi tribaju prilaziti, malo se fokusiraj i bice sve dobro
lik torla
hahah vala sam te nekako razumijo
brt zasto ne bi pokusao sa nekom forumasicom?
zivotami nisam razumijo sta si rekao mozes li to malo "simplified" previse ti komplex tekst za moj bosanski
vi mene godine 2-3 zezate kako da vas uzmes ozbiljno , i daj da vidim koje su ljepe?
NJega bi prva odjebala i rekla mu da si igra kengura
hopjoppe5 wrote: 23 Nov 2021, 02:34 vi ste me vidjeli, znate kako izgledam i kako i pjevam
sta je samnom to sto me nece ova jedna?
jel sam ruzan? ili sta moze to da bude?? jel iko moze da mi kaze volio bi da znam
neceme ne vracami poruke , samo kad pricam sa njom je zvadza o nekim "topic" kao filozofija ili vjera ili nesta samo mi tada odgovara
last week ona je bilo u moj grad, zivi ovdje sada ali je iz drugog grada , pa se vratila di vidi fameliju
ali ovako last week sam se dogovorijo sa njom na randevu(date) u cetvrtak sto trebalo da bude ovu heftu i reklaje da hoce
i to je bilo last week kad mi je to rekla kad sam je pito u saturday, ona taj vikend je izasla sa svojim prijatelima i onda u sunday sto je bilo prekuce mi kaze da se vraca u svoj grad da vidi fameliju i da ce me vidjeti week after ovaj week
ja sam je dalje pitao datum da se dogovori i nije nikad na to se odgovorila
sta je ne kontam kako to jedan dan hocu, posljednu noc izadze sva prijateljima i onda od jedan put idi iz grada di vidi fameliju
zar nije ona to znala kad je samnon dogovorila na date u cvetrtak?
jel se igra igre samnom? sad uposte nikad ne odgovora na moje poruke osam ako je neka svadza ili disagreement
na ovoj temi imas zanki, mala mu, shadow, onda imas na forumu jos mon, zana, srculence...
Dobro je pope, prestani s imenima
Pa msm da su Bosancice najbolje zene, a ti kazes da si "spao" na njih
Fudo zasto ti ne pises onako zajebnim jezikom kao ovajFuddo wrote: 23 Nov 2021, 10:30 Sjebo te zadnji solisticki nastup.
Probaj nesta od Huleta, mozda na to ovlazi.
Sretno.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests