Jer ga niko ne konta sta prica

Bude zadrt ko neka hanuma
Ti malo manje začatavaj ako nemaš šta pametnije lupiti,ok? Uopšte ne kontaš da im AI laže i vinkla uprogramirano, dakle manipulativan AI. Jel ti uopšte kontaš teme 100% ili baš moraš uturiti svoje prdekanje?tuzlak1212 wrote: 15 Feb 2025, 21:30 pa ljudi hostaju servere u kini, nece u bosni hostat servere za kineski AI chat
sto nije snimio da li chatgpt salje podatke u USA
glupost i scam od isjecka, propaganda cista
da bi se utvrdilo laze li deepseek pitanje mora biti ispravno postavljeno, sto u ovom slucaju nije, znaci ne saljes li moje podatke, ukoliko ne mozes dokazati da su tvoji podaci ono sto je poslanoMelek wrote: 15 Feb 2025, 21:38
Ti malo manje začatavaj ako nemaš šta pametnije lupiti,ok? Uopšte ne kontaš da im AI laže i vinkla uprogramirano, dakle manipulativan AI. Jel ti uopšte kontaš teme 100% ili baš moraš uturiti svoje prdekanje?
bez wrote: 15 Feb 2025, 22:28da bi se utvrdilo laze li deepseek pitanje mora biti ispravno postavljeno, sto u ovom slucaju nije, znaci ne saljes li moje podatke, ukoliko ne mozes dokazati da su tvoji podaci ono sto je poslanoMelek wrote: 15 Feb 2025, 21:38
Ti malo manje začatavaj ako nemaš šta pametnije lupiti,ok? Uopšte ne kontaš da im AI laže i vinkla uprogramirano, dakle manipulativan AI. Jel ti uopšte kontaš teme 100% ili baš moraš uturiti svoje prdekanje?
pa skonto si i sam, prvo definisi sta su tvoji podaci. bez onog moji pitanje bi donekle moglo biti ispravno postavljeno. a sto se intelekta tice, ako je pitanje koje postavis koliko je 2+2 pa dobijes kao odgovor 4 , a mislio si pitati koliko je 2+3 pa nisi zadovoljan odgovorom ponavljajuci isto pitanje neces dobiti drugi odgovor niti objasnjenje da to nije pitanje koje si mislio postavit ni od covjeka a pogotovo ne od malo unaprijedjene baza podataka
”my personal data” vs ”my data” je razlika. Ovo sto ja pisem su digitalno gledano ”my data” i to saljem na neki server stacioniran u nekoj zemlji. Ako napredan AI nije u stanju barem da ga kontra pita ”to be more specific” (a obično to priupita, barem mene, dosta puta) ili ti još bolje da detaljan odgovor već ti da binaran odgovor bez daljnjeg onda ili nije AI ili je manipulativan. Onda nije od googlea poodmako ništa.bez wrote: 16 Feb 2025, 06:23pa skonto si i sam, prvo definisi sta su tvoji podaci. bez onog moji pitanje bi donekle moglo biti ispravno postavljeno. a sto se intelekta tice, ako je pitanje koje postavis koliko je 2+2 pa dobijes kao odgovor 4 , a mislio si pitati koliko je 2+3 pa nisi zadovoljan odgovorom ponavljajuci isto pitanje neces dobiti drugi odgovor niti objasnjenje da to nije pitanje koje si mislio postavit ni od covjeka a pogotovo ne od malo unaprijedjene baza podataka
ali ne mora znaciti da salje tvoje podatke, bilo licne bilo one koje koristis, mozda komunikaciju vrsi u cisto statisticke svrhe svoje upotrebe, dilema koju je lako rjesiti ispravno formulisanim pitanjem ako se to zeli. ovako je to samo jos jedan propagandni uradakMelek wrote: 16 Feb 2025, 11:26
”my personal data” vs ”my data” je razlika. Ovo sto ja pisem su digitalno gledano ”my data” i to saljem na neki server stacioniran u nekoj zemlji. Ako napredan AI nije u stanju barem da ga kontra pita ”to be more specific” (a obično to priupita, barem mene, dosta puta) ili ti još bolje da detaljan odgovor već ti da binaran odgovor bez daljnjeg onda ili nije AI ili je manipulativan. Onda nije od googlea poodmako ništa.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest