Bošnjaci izgubljeni u vremenu i prostoru
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7443 times
- Been thanked: 17294 times
- Status: Offline
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 163 times
- Been thanked: 354 times
Re: U Sarajevu osvanuli plakati koji veličaju Jugoslaviju i jugoslovenski identitet: "Ima nas"
Velicao tko jugu ili ne to bila ozbiljna drzava,steta nema nazad 
A ovo sad smijesno poredit icim,pa ima navijacki udruzenja koja su organizovanija i funkcionalnija nego ovo ruglo.
Bgt svaku bitnu odluku ti odluci netko tko u biti ne prica tvoj jezik ili bio u tvojoj zemlji.
Samo molit boga za kakvu okupaciju stari pajdi turaka il austrijanaca

A ovo sad smijesno poredit icim,pa ima navijacki udruzenja koja su organizovanija i funkcionalnija nego ovo ruglo.
Bgt svaku bitnu odluku ti odluci netko tko u biti ne prica tvoj jezik ili bio u tvojoj zemlji.
Samo molit boga za kakvu okupaciju stari pajdi turaka il austrijanaca

- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Re: U Sarajevu osvanuli plakati koji veličaju Jugoslaviju i jugoslovenski identitet: "Ima nas"
gdje ces tursku i austriju u isti recenicuharlekin wrote: 31 Jul 2024, 23:59 Velicao tko jugu ili ne to bila ozbiljna drzava,steta nema nazad
Samo molit boga za kakvu okupaciju stari pajdi turaka il austrijanaca![]()

- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28802 times
- Been thanked: 26474 times
Ja bih volela da su ljudi normalni i da mogu da zive u jednoj jugoslaviji i da nikad nije bilo rata.
Ne bi bilo jačeg naroda.
Al eto.
Ne bi bilo jačeg naroda.
Al eto.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20968 times
- Been thanked: 18926 times
Misliš ljudi iz tvog naroda uglavnom. Oni su uglavnom krivi za raspad Jugoslavije, jer niko više nije htio da bude s njima u istoj državi, a ne bi ni danas htjeli jer se ni nakon 30 godina nisu promijenili i stanje je opet napeto.Morgen wrote: 01 Aug 2024, 00:21 Ja bih volela da su ljudi normalni i da mogu da zive u jednoj jugoslaviji i da nikad nije bilo rata.
Ne bi bilo jačeg naroda.
Al eto.
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1362 times
- Been thanked: 1320 times
Somnija ne bi ništa napisao na ovo, nego bi se samo grohotom nasmijao. 

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Kad se vraća? Šteta, bio je interesantan forumaš. Mislim da je mu prolazi ban uskoro ili je prošao.Tokmak wrote: 01 Aug 2024, 15:48 Somnija ne bi ništa napisao na ovo, nego bi se samo grohotom nasmijao.![]()
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Zasto je uospte dobio lik ban
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
Radi ove izjave:
Postoji i onaj lajt, bosanski. Onaj đe si 11 mjeseci u dopičnjaku pa dvanesti osvanes sa šamijom na fejsbuku.
No nije ni to problem, ljudi smo, ljudi griješe no veći je problem kad staneš krojiti prema sebi pa počnu poštapalice tipa ‘ta će on, vidi mu glave, u mene je dedo bio dva put na hadzu, grijeh izlazi iz usta a ne u usta…
Ti su opasniji od ćafira
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Bosnia_Nord wrote: 03 Aug 2024, 23:12Radi ove izjave:Postoji i onaj lajt, bosanski. Onaj đe si 11 mjeseci u dopičnjaku pa dvanesti osvanes sa šamijom na fejsbuku.
No nije ni to problem, ljudi smo, ljudi griješe no veći je problem kad staneš krojiti prema sebi pa počnu poštapalice tipa ‘ta će on, vidi mu glave, u mene je dedo bio dva put na hadzu, grijeh izlazi iz usta a ne u usta…
Ti su opasniji od ćafira
Hmm, ovo za bana?
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Komentarisanje rada moderatora je također zabranjeno. Čisto da ne idete dalje sa komentarima.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Bas me cudi ovo od naroda ciji doprinos Jugoslaviji je otrpilike 0
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 190 times
Re: Bošnjaci izgubljeni u vremenu i prostoru
Ovdje se nije teško izgubiti ni u vremenu ni u prostoru.
Evo neki su primijetili da me dugo nije bilo na portalima a razlog je jednostavan. Nisam bio u BiH. Bio sam vani i bavio se korisnim stvarima. Portali mi nisu ni na um padali.
Vratio se i evo me sada besposličim kao i ranije. Gubim se i u vremenu i u prostoru.
Evo neki su primijetili da me dugo nije bilo na portalima a razlog je jednostavan. Nisam bio u BiH. Bio sam vani i bavio se korisnim stvarima. Portali mi nisu ni na um padali.
Vratio se i evo me sada besposličim kao i ranije. Gubim se i u vremenu i u prostoru.
Last edited by mishic on 03 Sep 2024, 23:01, edited 1 time in total.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1584 times
- Been thanked: 2942 times
Nisi li ti sestro slatka BosankaLavlje_srce wrote: 27 Nov 2023, 21:35 Nad Bosnjacima se vrsi PsyOp 30 dugih godina. Pravo je cudo da nema vise incidenata, rijetko koji narod bi ovu psiholosku operaciju izdrzao da ne pukne. Bosnjaci su odlicni, sta se ovdje radi i kakvi se tu tipovi motaju uz domace gramzive nesposobnjakovice.
Dzaba. Ne mogu oni mrziti Bosnu koliko je mi mozemo voljeti.

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3751 times
- Been thanked: 3479 times
Pa možda bi i bilo isto da je SDA na vlasti, hajmo zbog diskusije radi reći da bi se dogodilo isto i da su SDA na vlasti. Meni je način kako Nikšić to pravda ljigavo.Masamune wrote: 03 Jan 2024, 10:59Apsolutno. I to teško. Odron i od političara i osobe. Davno su ga trebali otjerati iz stranke.
Ali za ovo je on najmanje kriv.
I kada je Bakir radio stvari koje su za kritike, on je bar to predstavljao kao da bi nestalo Bošnjaka za 24 sata ili izbio novi rat, ukratko, smak svijeta, da to nije uradio.
Eno Nikšića pita neki dan voditeljica šta misli o komentarima što poskupljuje struja samo u većinski bošnjačkim kantonima
“Nisam znao da je država već podjeljena, da u jednim kantonima živimo mi a u drugim oni. Ima i Bošnjaka u jednim kantonima a i Hrvata u drugim” i pravi se budala kao da je neki trećerazredni mladi strani političar kojeg su poslali u Bosnu i Hercegovinu a on ima pojma kao i mi o historiji Trinidada i Tobagoa.
Dok se u isto vrijeme sastaje sa Čovićem po mjestima koje on smatra hrvatskim.
Pa i ako je ovo gluma
Bar imaj toliko dostojanstva da glumiš, a ne ovako

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
E jbg Nazife ko bi se sjetio šta sam prije pola godine govorio i u kojem kontekstu osim da je Nermin govno. U to nema sumnje.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3751 times
- Been thanked: 3479 times
Ja sam vidio samo post na zadnjoj stranici, nisam ni gledao datum.Masamune wrote: 03 Sep 2024, 17:35 E jbg Nazife ko bi se sjetio šta sam prije pola godine govorio i u kojem kontekstu osim da je Nermin govno. U to nema sumnje.
Pa evo, samo da ponovim, nije samo Nikšić govno, ima ih još u SDP-u, i u drugim strankama, ima ih i u SDA, ali je razlika što se drugi koji su govna znaju bolje prezentirati i prodati.
Ovakvu smotanu facu i držanje tijela ima na svakom sastanku kada radi nešto što ide u korist srpskim i hrvatskim nacionalistima.

Ima i ona slika sa mutavom facom kada je sa Čovićem i Dodikom potpisivao gdje blehne u kameru.
Da li bi Bakir, Helez, Komšić, Konaković, Ramo, Hadžikadić, Efendić, Radončić, Bećirević, Silajdžić, Lagumdžija i ostali političari isto uradili na Nikšićevom mjestu? Ništa nije isključeno, ali bi se znali bolje prodati.
Ramo i Helez bi se na slici prodavali kao mangupi “Ne fermam ja ovo ni 2% ali sam došao iz zayebancije”
Hadžikadić, Lagumdžija i Bakir bi zbunili kritičare gdje bi na odgovore dali 100 potpitanja i izbudalasali nas do te mjere da bi mi na kraju mislili da nema ništa negativno u tome.
A Konaković i Radončić bi sa njihovom lopovskom harizmom bar pokušali umanjiti poniženje.
Naravno da bi kod svakog od njih bio na kraju isti efekat kao kod Nikšića ali njegova mutava prezentacija dok mu se u pozadini smiju samouvjereni Dodik i Čović dodaje samo so na ranu ionako bolne izdaje.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1326 times
- Been thanked: 1572 times
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1584 times
- Been thanked: 2942 times
Zato sto su katolici a pravoslavci troprstom