Bajke..
mozda za 20 milijardi clonova..
Moderator: spacebound
Bajke..
Moras shvatiti da je to samo tvoje misljenje koje je relevantno - samo tebi i nikom drugom. Uz to je blesavo govoriti da 'nije za pohvalo' nesto sto je uradio neko - o kom ne znas bas nista. Ona je bila ljepotica i u koga je prstom uprla mogla se udati za njega. Oni su bili u vezi i prekinuli - zivot ih je razdvojio i on se ozenio. Bez da idem u detalje sta se poslije desilo, odgojili su dvije vrlo uspjesne kceri. Ona nicim nije utjecala na njegov brak, posto pretpostavljam da te to zanima.bosnjakinja wrote: 18 May 2021, 14:16Nece nikada reci da se pokajala,jer ga cak i cekala.sto je meni glupost.ona ceka ozenjenog covjeka? nije za pohvalu.On da je nju volio koliko ona njega nebi se ni ozenio prvi put,sve sagledat realno a skinut roza cvike
Apsolutno nije relevantno jel ljepotica ili sta vec.evo moja rodica prolazi slicno frajer bivsi ozenjen a ona odbija svskoga jer pati za njim (inace je manekenke i mogu joj se slike na google naci:))Lavlje_srce wrote: 18 May 2021, 14:22Moras shvatiti da je to samo tvoje misljenje koje je relevantno - samo tebi i nikom drugom. Uz to je blesavo govoriti da 'nije za pohvalo' nesto sto je uradio neko - o kom ne znas bas nista. Ona je bila ljepotica i u koga je prstom uprla mogla se udati za njega. Oni su bili u vezi i prekinuli - zivot ih je razdvojio i on se ozenio. Bez da idem u detalje sta se poslije desilo, odgojili su dvije vrlo uspjesne kceri. Ona nicim nije utjecala na njegov brak, posto pretpostavljam da te to zanima.bosnjakinja wrote: 18 May 2021, 14:16Nece nikada reci da se pokajala,jer ga cak i cekala.sto je meni glupost.ona ceka ozenjenog covjeka? nije za pohvalu.On da je nju volio koliko ona njega nebi se ni ozenio prvi put,sve sagledat realno a skinut roza cvike
Pripazi malo sta i kako pises btw, ovo je forum, a ne mahalska kafa.
jesu vasrksli jer eto topce iz 2012Krokodil Behko wrote: 23 Feb 2012, 11:18 I kad na sve ovo dodamo, da neki naucnici misle, da ce muskarci izumrijeti......
Mada mislim, da su vec izumrli u tom nekom smislu![]()
U vas u fameliji sve manekeni, pocev sa tobom..bosnjakinja wrote: 18 May 2021, 14:27Apsolutno nije relevantno jel ljepotica ili sta vec.evo moja rodica prolazi slicno frajer bivsi ozenjen a ona odbija svskoga jer pati za njim (inace je manekenke i mogu joj se slike na google naci:))Lavlje_srce wrote: 18 May 2021, 14:22
Moras shvatiti da je to samo tvoje misljenje koje je relevantno - samo tebi i nikom drugom. Uz to je blesavo govoriti da 'nije za pohvalo' nesto sto je uradio neko - o kom ne znas bas nista. Ona je bila ljepotica i u koga je prstom uprla mogla se udati za njega. Oni su bili u vezi i prekinuli - zivot ih je razdvojio i on se ozenio. Bez da idem u detalje sta se poslije desilo, odgojili su dvije vrlo uspjesne kceri. Ona nicim nije utjecala na njegov brak, posto pretpostavljam da te to zanima.
Pripazi malo sta i kako pises btw, ovo je forum, a ne mahalska kafa.
To je moj stav i za nju nekome Bog da ljepotu Ali Ne i pamet
Nastavljas vrijedati. Govoris o sebi.bosnjakinja wrote: 18 May 2021, 14:27Apsolutno nije relevantno jel ljepotica ili sta vec.evo moja rodica prolazi slicno frajer bivsi ozenjen a ona odbija svskoga jer pati za njim (inace je manekenke i mogu joj se slike na google naci:))
O cemu ti pricas kakvo vrijedjanje? jednostavno zao mi je da ti pukne balon u kojem zivis,ali ovo je zivot nikoga ne mazi.Tvojoj tetki se posrecilo sto je eto propao brak tog bivseg,vrlo lako je moglo zavrsit i tako da se ona debelo zajebe ..nije taj put toliko poseban,znam koliko hoces zena koje masovno pate za svojim ozenjenim bivsim,i u pravilu se na to ne gleda kao na nesto "idealisticno" ..ne samo od mene vec ni kod kogaLavlje_srce wrote: 18 May 2021, 14:33Nastavljas vrijedati. Govoris o sebi.bosnjakinja wrote: 18 May 2021, 14:27Apsolutno nije relevantno jel ljepotica ili sta vec.evo moja rodica prolazi slicno frajer bivsi ozenjen a ona odbija svskoga jer pati za njim (inace je manekenke i mogu joj se slike na google naci:))
Ono sto ti brkas sa inteligencijom je zenska lukavstina, koja hvala Bogu nije ono cime se vodi svaka zena. Neke zene (kao i neki muskarci) kroz zivot idu iskreno i cestito. Pa kako bude, ali se barem mogu pogledati u ogledalo. Drugi idu koristeci se 'interesom' koji im se kad-tad odbije o glavu.
Karma je cudo.![]()
Nema ga, može se brak sklopiti iz raznih motiva. Ja kažem koji je tip braka najuspešniji.Lavlje_srce wrote: 18 May 2021, 14:11Pa ok, slobodni ste i danas da se zenite i udajete iz interesa. Gdje je problem?saint_mirad wrote: 18 May 2021, 14:09 Romantičarska verzija braka iz ljubavi je stara tek nešto više od 200 godina, pre toga je brak bio iz interesa i bolje je funkcionisao nego danas.![]()
nije zivot Jack and Rose iz titanica
ali cesto one prelijepe zene pate za onim jednim koji je zauzet ili je nece a mogu imat koga zele
kakav je ovo gibet? zena postena udovica,to je za pohvalu
Ljubav nije paradajz.bosnjakinja wrote: 18 May 2021, 15:09ali cesto one prelijepe zene pate za onim jednim koji je zauzet ili je nece a mogu imat koga zele
A kako ti zamisljas da se 'zivi zivot'? Udjes u prodavnicu i kazes: 'Daj mi jednu sa 90-60-90 mjerama, plavim ocima i duim nogama'? Pa moze i to - ima ih koliko hoces na Instagramu - za koliko god se prodaju, ostce jeftine.Mutevelija wrote: 18 May 2021, 14:36 Zene se zato sto ne zele ljubav vec da zive zivot, ljubav je vise bajka dok je brak stvarnost.
Halali ali koja patetika,a i ne traze svi savrsenu za brak daleko od toga,svaka krpa nadje svoju zakrpu jelLavlje_srce wrote: 18 May 2021, 15:19A kako ti zamisljas da se 'zivi zivot'? Udjes u prodavnicu i kazes: 'Daj mi jednu sa 90-60-90 mjerama, plavim ocima i duim nogama'? Pa moze i to - ima ih koliko hoces na Instagramu - za koliko god se prodaju, ostce jeftine.Mutevelija wrote: 18 May 2021, 14:36 Zene se zato sto ne zele ljubav vec da zive zivot, ljubav je vise bajka dok je brak stvarnost.
Osim toga, ako na ljubav (koja je najjaca pokretacka sila ovog svijeta, a to ces i vidjeti prije ili kasnije) gledas kao na bajku, onda pripremi par kofera love, par kuca, a ako hoces sami vrh u izgledu, onda i bazen ispred kuce i jahtu u luci. I opet ce biti jeftina i ona i taj zivot koji cete zivjeti.
Users browsing this forum: Maja, spacebound and 8 guests