Pa većina toga što si navela ima veze sa politikom, a ona jeste odron i to sam već spomenuo.Maja wrote: 20 Jun 2024, 13:31Stetnost mog prvobitnog pisanja? Po cemu je stetno? Stetne su Bosnjacke podguzne muhe, eto sta je stetno.Masamune wrote: 20 Jun 2024, 11:31 "Lako je odvaditi" ne treba spominjati kad ti neko ukazuje na štetnost tvog prvobitnog pisanja, već toga trebaš biti svjestan odmah na početku.
Ovako kad neko uleti, recimo novi forumaš ili forumašica, mogu se odmah po defaultu osjećati prozvanim i ne dati šansu ovom forumu iako su daleko od tih koji se tebi gade.
Razlika izmedju tebe i mene je sto ja zbog ok pojedinca necu citav narod smatrati prijateljima BiH.
Od Hrvatske samo imamo stete, koristi kao drzava nikakve.
Odemo na jebeno more pa nas ne mogu gledati ocima, zauzimamo im peskire. Pa Peljeski most, odlaganje nuklearnog otpada, podrzavanje hercegbosanske politike naseg HDZ-a, da ih se pita ne bismo ni u EU usli.
Eto, sad su priznali rezoluciju o Srebrenici, dje ce od bruke da ne priznaju.
Ne smatram ja čitav narod prijateljima BiH zbog ok pojedinaca, već vjerujem da ima još dosta takvih dobrih ljudi. Nešto slično kao Havana. Nije to ni ljubav prema Hrvatskoj, već hajmo se naći na zajedničkoj ravni gdje možemo, gdje ne možemo ne možemo ali budimo civilizovani, a tamo gdje će nas jebati jebaćemo im milu majku. Eto, tako ja gledam na Hrvatsku. I opet mnogo više zajedničkog imamo s njima nego sa Turskom, Saudijcima itd. Kod Srbije je to malo drugačije - više sam za distancu dok je tamo Mordor kako ironman kaže. Ono je već za dijagnozu sveukupno gledajući i medije i vladajuću politiku na čelu sa Vučićem.
Ja sam na moru uvijek dobro prolazio u Dalmaciji. Ljudi su nas znali dočekivati kao lordove. Komentari uglavnom anonimnih drkadžija, kompleksaša, tastatura ratnika i sličnih o paradajz turistima, "muslićima" i slično me ne interesuju i to ne čitam, a iskustva sa terena su itekako bitna i stvaraju realniju sliku.
Jedino loše iskustvo sam imao u Neumu, a tom gazdi sam tad jebao ustašku mater po kratkom postupku.