Ramazotti, Averna, Jäger to volim onako fino sa ledom i limunom poslije jela popiti.
Vincek da, crno polusuho vino. Ima jedna vrsta koji volim popiti- ali hladnu.
Erdbeerlimes

Moderator: VIP
Loš, ne vrijedi ni tog novcaKrokodil Behko wrote:Jel ko kad probao neki "Canadian whiskey"? Gledam u Konzumu, jeftiniji je od Badela
pa se pitam na šta liči toliko bagatelan.
imam dvi-tri boce sljive....ko i grom....POSAVLJAK wrote:Domaća šljiva .....četrest petka...malo mezeta i domaćeg sira...Posavska ravnica..."Raj na zemlji"
ti se ubio za zeta mom ocu... dje mi je sestra?POSAVLJAK wrote:Domaća šljiva .....četrest petka...malo mezeta i domaćeg sira...Posavska ravnica..."Raj na zemlji"
Ili navrati kod mene ili mi nađi neku sisatu da me ženiš tamo, bar bi onda imao s kim lokatPasaga wrote:imam dvi-tri boce sljive....ko i grom....POSAVLJAK wrote:Domaća šljiva .....četrest petka...malo mezeta i domaćeg sira...Posavska ravnica..."Raj na zemlji"![]()
imam isto i loze,malo mi je prejaka...a ide....![]()
nabavio sam i naseg sira,iz mjeha....
Jah, ma nisam ja izbirljiv, može i tvoje sestre sestra proćJulia-Klara wrote:ti se ubio za zeta mom ocu... dje mi je sestra?POSAVLJAK wrote:Domaća šljiva .....četrest petka...malo mezeta i domaćeg sira...Posavska ravnica..."Raj na zemlji"
Opusti se Julia, nemoj sve shvatati ozbiljno, nabaci osmijeh na liceJulia-Klara wrote:ovo nije bilo ni malo lijepo, znas...
ozbiljna sam
Pa vidi se da si pjan, čim ti je Posavina rajPOSAVLJAK wrote:Domaća šljiva .....četrest petka...malo mezeta i domaćeg sira...Posavska ravnica..."Raj na zemlji"
Krokodil Behko wrote:Pa vidi se da si pjan, čim ti je Posavina rajPOSAVLJAK wrote:Domaća šljiva .....četrest petka...malo mezeta i domaćeg sira...Posavska ravnica..."Raj na zemlji"
Krvlju obranjeno, zlatom okićeno...sad si mi dao idejuKrokodil Behko wrote:Pa vidi se da si pjan, čim ti je Posavina rajPOSAVLJAK wrote:Domaća šljiva .....četrest petka...malo mezeta i domaćeg sira...Posavska ravnica..."Raj na zemlji"
Osjećaj se pozvanimKrokodil Behko wrote:Bravo Fruit. Ja bih kod tebe svratio prije nego kod bilo koga drugog
Krokodil Behko wrote:Bravo Fruit. Ja bih kod tebe svratio prije nego kod bilo koga drugog
Hvala Fatma,ti si bar blizu kad put nanese bujrum.Fatma wrote:Krokodil Behko wrote:Bravo Fruit. Ja bih kod tebe svratio prije nego kod bilo koga drugog
Ko ne bi...čovjek pravi domaćin...ima ribe,vina,rakije...gljiva
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests